take over
take over
It´s about being remembered
It´s about being remembered

”Elegance is not catching somebody´s eyes, it´s staying in sombody´s memory” – Georgio Armani

The Armani Fashion house grundades 1975 av Giorgio Armani, född i Piacenza cirka 50 mil söder om Milano. Under årens lopp har varumärket vuxit till ett globalt varumärke som är välkänt för sin eleganta enkelhet. Företaget tillverkar i dagsläget både haute couture, accessoarer, skor, smycken och kosmetika. Allt med samma grundtanke om en lyxig elegant upplevelse, för den kräsne som förtjänar det absolut bästa.

Acqua di Gío
Året var 1995 när Giorgio varit på semester på den italienska ön Pantelleri. Där njöt han av medelhavets bländade sol och svalkade sig i det salta havet. Inspirationen flödade och tanken om att skapa en doft för att förstärka dessa sinnen kom till liv. Efter sin semester när inspirationen var som starkast, skapades aromen som ligger grund för den legendariska doftserien Aqua di Gío by Armani. Idag ska vi prata om just dessa dofter för er män. Doften står för frihet, med en doft av frisk vind och vatten. Kompositionen är en perfekt sammansättning för att skapa en harmoni av söta och salta noter från saltvatten blandat med doft av våt och varm hud, solbränd av medelhavets strålande sol. En bitter citrus med aromatisk nyans av rosmarin blandas med en frisk doft av salt och hav. Även kryddiga dofter blandas med en mjuk, varm och träig doft med spår av musk.

 

 

Acqua Di Gio Pour Homme är en ren och frisk doft av citrus, trä och marina noter. Doften är inspirerad från solen, havet, jorden och vinden. En riktig klassiker som är svår att inte älska! Volym: 100 ml Doftnoter Toppnoter: Bergamott & Grapefrukt Hjärtnoter: Jasmin & Basilika Basnoter: Amber, Cederträ, Vetiver & Patchouli

Giorgio Armani Acqua Di Gio EdT
Gents
Giorgio Armani

Acqua Di Gio EdT

fr. 278 kr
”Elegance is not abaout being noticed, it´s about being remembered” – Georgio Armani

Acqua de Gío Profumo
”Redo att dyka i. Han är vatten. Han är robust nog för att hålla dig flytande, känslig nog för att röra ditt hjärta och djup nog för att dränka dig i kärlek. Upptäck hans intensitet med Acqua di Gío Profumo”. Med en mystisk och maskulin flaska utlovar denna doft en sensuell, stark doft med sida för elegans. Och den håller vad den lovar. Doften är precis som ursprungsdoften inspirerad av havet, men även född från vulkaniska stenar och djuphavsvatten. Den färska bergamotten är sammansatt med det marina influenserna och skapar en fängslande, rökig och sensuell doft. Den framkallar djupet och intensiteten från medelhavet och passar den sofistikerade och intensiva mannen.

Giorgio Armani Acqua Di Gio Profumo EdP
Gents
Giorgio Armani

Acqua Di Gio Profumo EdP

fr. 705 kr

Acqua de Gío Essenza
Acqua di Gío Essenza är en mer intensiv, sensuell och träig tolkning av klassikern Acqua di Gío. I sitt hjärta finns en blandning av två nya extraordinära element. Cascalone är en frisk doft med kraftfylla vattenaccenter som sammanstrålar med den ljusa Paradisone som ger varje doft en tydlig not. Med toppnoter av bergamott och grapefrukt samt basnoter som amber och cederträ blir detta en mer intensiv och tidlös tolkning av originalet. Det viktigaste elementen från Aqua di Gío smält med lysande skogar för ökad sensualitet.

kr

Acqua de Gío Absolu
Sensuell, elegant och varm. Här kommer ett djärvt uttalande av maskulin elegans för raffinerade män. Den nyaste doften inom Acqua di Gío familjen är doften Absolu som fyller facket mellan färskvatten och varmt trä. Sett genom Georgio Armanis ögon följer vi alliansen av vatten och trä på en resa för en tidlös maskulinitet. Med hjälp av patchouli och marina noter får vi nu en ny djärv, raffinerad och elegant doft som är den perfekta balansen mellan den fräscha vatteninspirerade original doften uppblandat med sensuell och varm doft av trä. Absolu flaskan liknar det andra men avslöjar sin skillnad genom den ljusa bärnstensfärgen som skimrar bakom det genomskinliga glaset. Korken är gjord av återvunnet trä från ask och balanseras med en glänsande metallkrage. En sensation inom doftvärlden och vår Absolu(ta) favorit just nu! Tack vare den kraftfulla alliansen mellan träiga noter uppmjukad av en fräsch frisk signaturdoft passar den mannen som vill göra ett riktigt avtryck om naturlig elegans.

Giorgio Armani Acqua Di Gio Absolu EdP
Gents
Giorgio Armani

Acqua Di Gio Absolu EdP

fr. 705 kr

Din produkt är tillagd

×
Startsidan