take over
take over
Replica – Dina bästa minnen med en doft
Replica – Dina bästa minnen med en doft

Replica – Dina bästa minnen med en doft

Nyskapande idéer och kreativitet är de främsta ledorden för varumärket Maison Margiela. Maison Margiela erbjuder normbrytande dofter av kvalité och lyx. Den typiska Replica-doft personen är medveten, unik och njuter av livet.

Martin Margiela föddes i Belgien år 1957. Han är känd för att vara en nyskapande och kreativ modeskapare som tänker utanför ramarna. En del av hans kollektioner kan till och med ses som konstverk. Under sina yngre dagar studerade Margiela på en konsthögskola i Antwerpen, Belgien. När hans studier var över började han frilansa som designer. Det gick framåt för Margiela, och han kom senare att arbeta för Jean Paul Gaultier, en fransk modeskapare. År 1997 blev han även chefsdesigner för Hermès damkollektion. Trots all framgång han nådde, så syns han nästan aldrig i media eller på bild.

Doften ’’Untitled’’ blev en riktig succé, och inte så långt efter lanseringen blev Margielas doft nominerad internationellt av olika Fragrance Foundation Awards.  Doften är uppbyggd av noter som pomerans, rökelse, galbanum, jasmin, cederträ och mysk.  Den unika kombinationen av doftnoter gör doften oemotståndlig och populär. Utöver det är doften även skapad för att vara unisex, vilket innebär att doften lämpar sig perfekt för både män och kvinnor.

kr

Replica-dofterna är skapade för att framkalla välbekanta känslor och dofter från olika platser. Varje doft är unik och kan kopplas till olika minnen hos olika personer. Doften ’’Replica Lazy Sunday Morning’’ kan till exempel väcka minnen och känslor av silkeslen hud, doften av nytvättat och skrynkliga lakan. Medan doften ’’Replica Beach Walk’’ återskapar minnen om en härlig strandpromenad i solen. Var och en av Replica-dofterna återuppväcker minnen och känslor från olika händelser och platser. Detta koncept är perfekt för den äventyrslystna, medvetna eller harmoniska människan.

Replica-dofterna är ljuvliga hemligheter som förtjänar att delas med omvärlden

Replica By The Fireplace är en doft som påminner doftbäraren om en sprakande brasa under en kylig vinterdag. Doften innehåller doftnoter som bland annat rosépeppar, vanilj, perubalsam och muskot. By The Fireplace EdT passar främst den medvetna och självsäkra personen som njuter av livet. Denna doft är unisex, det vill säga framtagen för både män och kvinnor.

Maison Margiela Replica By The Fireplace EdT 100 ml
Premium
Bästsäljande Parfym
Unisex
(Rek. Pris: 1 025 kr)
769 kr

Mandorlo di Sicilia tar dig till medelhavets hörn med sentimentala och sensuella dofter av mandel och sötma. Doften är väl balanserad av fräsch stjärnanis, bergamott och apelsin ihopsatt med mjuka noter av grön medelhavsmandel och ilang-ilang. Avslutande träder noterna av cederträ, vanilj, tolu balsam och vit musk fram.

kr

Nyskapande idéer och kreativitet är som sagt de främsta ledorden för varumärket Maison Margiela. Att skapa innovativa unisexdofter som är unika på marknaden har visat sig vara ett lyckat koncept. Att varje dag uppleva doften av favoritställena är nu möjligt. Strandpromenad, vinterdag framför en värmande brasa, nybäddad säng, blomsterträdgård, jazzklubb med flera. Vilken är din favoritplats?

Din produkt är tillagd

×
Startsidan