take over
take over
Academy
Topp 5 sammetsmatta läppstift
Topp 5 sammetsmatta läppstift

Topp 5 sammetsmatta läppstift

Det är viktigt att förse läpparna med näring och fukt för att undvika torra och fnasiga läppar. Under de kalla vintermånaderna eller i torra förhållanden är läpparna extra utsatta och behöver lite extra kärlek, och vad är snyggare än ett höstigt läppstift med sammetsfinish? 

  

YVES SAINT LAURENT ROUGE PUR COUTURE LIPSTICK THE SLIM SHEER MATTE ROUGE LIBRE 1

 

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture the Slim Sheer Matte. Ett skirt och mjukt läppstift som ger intensiv färg med matt finish - perfekt för en naturlig läpplook. Läppstiftets innovativt spetsiga form gör det enkelt att skulptera läpparna precist och perfekt för en elegant och airbrush-liknande effekt. Den behagliga, matta konsistensen smälter fint in på läpparna och ger en felfri look med skir, pigmenterad färg som håller hela dagen.

YVES SAINT LAURENT ROUGE PUR COUTURE LIPSTICK THE SLIM SHEER MATTE ROUGE LIBRE 1

KÖP NU

 


   

MAX FACTOR COLOUR ELIXIR VELVET MATTE LIPSTICK SUNKISS

 

Matt läppstift med fuktgivande och mjukgörande formula. Skapa matt finish på läpparna med en sammetslen känsla!
 


 

 

LANCOME L´ABSOLU ROUGE MAT 4.2 ML 361 ROSE SORTILEGE

 

L'Absolu Rouge är Lancômes ikoniska läppstift, som kommer i en bred palett av vackra intensiva färger. Välj mellan sheer, cream och matt finish. Läppstiftet känns mjukt och behagligt på läpparna, och ger både intensiv färg, långvarigt resultat och vård. Läppstiften kommer i en elegant hylsa som öppnas med ett enkelt klick.

 

LANCOME L´ABSOLU ROUGE MAT 4.2 ML 361 ROSE SORTILEGE

KÖP NU

 


 ISADORA PERFECT MATT LIPSTICK 01 BARE BOHEMIAN 

 
 
 

  

 

ISADORA PERFECT MATT LIPSTICK 01 BARE BOHEMIAN

 

Satinmatta läppar med bekväm känsla. – Rikt pigmenterad – färgen sitter säkert – Mjukgörande, fuktighetsgivande och skyddande egenskaper – Lättapplicerat och bekvämt att bära hela dagen – torkar inte ut läpparna Innehåller bl.a: Papaya-extrakt, Orkidé-extrakt


 

 

ESTEE LAUDER PURE COLOR DESIRE MATTE PLUS LIPSTICK FEAR NOT (CREME)

 Intensiv färg i ett svep. Fyllig och fuktgivande. Otrolig hållbarhet. Det är ett av våra mest rikligt pigmenterade läppstift någonsin (25 % rena pigment) Ger dig 8 timmars intensiv och djärv färgeffekt. Den krämiga och fylliga formulan återfuktar omedelbart. Läpparna blir fylliga, välformade och sensuellt smidiga. Finns med två olika oemotståndliga finishes: Creme (krämig satin) och Chrome (krämig pärlemorslyster). Båda ger full täckning i ett enda svep. Vad vill du ha?
 
 

 

gratis hudanalys

 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan