take over
take over
Academy
Natural
Topp 5 sammetsmatta läppstift
Topp 5 sammetsmatta läppstift

Topp 5 sammetsmatta läppstift du inte kan leva utan

Finns det nåt snyggare än ett hett läppstift med sammetsfinish som gör vilken läpp som helst kyssvänlig? Drömmen är att ha några riktigt bra och vackra läppstift i sminkväskan som är to die for! Det finns mängder med läppstift där ute och ingen har tid (eller råd) att testa alla, så nu ger vi dig istället tips på de bästa läppstiften som bara väntar på att hamna på dina läppar.

  

LOREAL PARIS INFALLIBLE LIP PAINT

 

Det här är ett flytande läppstift med starka färgpigment som har lång hållbarhet på dina fina läppar! Läppstiftet är mjukt och går som en dans på rosor vid appliceringen, med bara några drag får du en fulltäckande och perfekt täckning. Infallible Lip Paint ger en felfri look med pigmenterad färg som håller hela dagen!

KÖP NU

 


   

NYX PROFESSIONAL MAKEUP MATTE LIPSTICK 4.5G AUDREY

 

Det här läppstiftet är minst sagt smidigt att applicera och ger dig en matt finish som inte ser torr ut och som passar för alla tillfällen. NYX Professional Makeup Matte Lipstick har många olika nyanser så välj din favorit och skapa en matt finish på läpparna med en sammetslen känsla!
 


 

 

MAX FACTOR COLOUR ELIXIR VELVET MATTE LIPSTICK BLUSH

 

Max Factor levererar igen! Det här är ett läppstift med fuktgivande och mjukgörande formula som skapar en matt finish på läpparna med en sammetslen känsla! Läppstiftet känns också mjukt och behagligt på läpparna, och ger både intensiv färg, långvarigt resultat och vård.

 

KÖP NU

 


  

 
 
 

  

 

ELF LIQUID MATTE LIPSTICK BERRY SORBERT

 

Det här är ett flytande matt läppstift med lååång hållbarhet! Perfekt för sena nätter! Vi älskar också den tunna, diamantformade "penseln" som ger dig grym applicering. Det här läppstiftet är berikat med E-vitamin som både ger näring och gör läpparna mjuka (läs: kyssvänliga).


 

 

ESTEE LAUDER PURE COLOR DESIRE MATTE PLUS LIPSTICK FEAR NOT (CREME)

 Intensiv färg i ett svep. Fyllig och fuktgivande. Otrolig hållbarhet. Det är ett av våra mest rikligt pigmenterade läppstift någonsin (25 % rena pigment) Ger dig 8 timmars intensiv och djärv färgeffekt. Den krämiga och fylliga formulan återfuktar omedelbart. Läpparna blir fylliga, välformade och sensuellt smidiga. Finns med två olika oemotståndliga finishes: Creme (krämig satin) och Chrome (krämig pärlemorslyster). Båda ger full täckning i ett enda svep. Vad vill du ha?
 
 

 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan