take over
take over
Upptäck din fulla kraft...
Upptäck din fulla kraft...

Upptäck din fulla kraft i din skönhet

Helena Rubinstein strävan har alltid varit att göra det mesta av kvinnors skönhet. Hon ansåg att skönhet var ett sätt att uttrycka ”power” och spegla intelligens och utbildning, vilket var precis vad hon gjorde. Hon ägnade sitt liv åt det och byggde ett verkligt imperium kring skönhet. Låt oss ta en närmare titt på den här exceptionella kvinnan och vad hennes märke har att erbjuda.

Helena föddes i Krakows judiska getto 1872 och man kunde inte ana då att hon skulle bli en framgångsrik entreprenör. Som äldsta dottern i en familj med 8 barn var hennes föräldrars plan att gifta bort henne med en rik gammal änkling, men Helena hade andra planer. Vid 22 års ålder flyttade hon till Australien för att följa sin dröm. Med på den långa resan packade hennes mor ner ett dussin ansiktskrämer så att dottern skulle klara sig. Väl framme i Australien började hon arbeta i sin farbrors matbutik, där många kvinnor direkt började fråga henne om skönhetstips. Snart insåg Helena att med hennes kunskaper och utmärkta säljteknik kunde hon bana väg för en helt ny marknad – och ett helt nytt liv.  Helena Rubinstein öppnade sin första skönhetssalong i Sydney 1902 och uppfann då något helt nytt: en fristad för skönhet, hudvård och estetiska behandlingar, med betoning på produkten Valaze, hennes tidigaste fuktkräm för torr hud.

Hennes intresse för skönhet växte ännu mer och snart intresserade hon sig även för mode, smycken och accessoarer. Med hjälp av kemister i en fabrik i Sain Cloud utvecklade hon ännu mer komplexa krämer som effektivt skyddade huden från åldrande. Strax före första världskriget öppnade hennes New York-salong och gav en överdådig miljö där konst och mode blandades med hudvård och skönhet. Detta var en omedelbar träff som satte varumärkets berömmelse på kartan och märket spreds i Amerika.

Helena Rubinstein Collagenist Hydra Cream Dry Dkin är en fantastisk dagskräm med anti-ageing effekt som ger intensiv fukt till din hy. Dagcremen hjälper till att förbättra hudens spänst och smidighet, samt reducerar torrhetslinjer och ger huden ett hälsosamt lyster. Du upplever en klar och återfuktad hy hela dagen, redan efter en applicering! Produkten passar torr hy och används dagligen genom att applicera ett jämnt lager på rengjort ansikte och hals efter eventuellt serum.

kr
”Så även om effektiv vetenskap och medicin är till tjänst för att utveckla produkterna, är fortfarande nöjet för skönhet själva hjärtat av varumärket.” – Helena Rubinstein

Helena Rubinstein drivs idag av samma motivationer som inspirerade grundaren för över hundra år sedan. Att i full kraft ge kvinnor möjlighet att uppnå sin yttersta skönhet, med enastående kosmetiska behandlingar som är banbrytande och effektiva samt ett nöje för alla dina sinnen. Helena Rubinstein sätter vetenskap till tjänst för skönhet med hjälp av de mest framstående biologer, dermatologer och estetiska läkare som tar fram banbrytande produkter för varumärket. Men det starka fokuset på innovation är aldrig på bekostnad av njutningen av produkterna. Formlerna av Helena Rubinstein-krämer - ultra-penetrerande serum, omslutande krämer eller transformerande texturer - utvecklas noggrant, så erfarenheten av att applicera dem är alltid en upplevelse för sinnena. Så även om effektiv vetenskap och medicin är till tjänst för att utveckla produkterna, är fortfarande nöjet för skönhet själva hjärtat av varumärket.

Magic Concealer är den perfekta concealern för att skapa ett vackert och uppiggande resultat. Produkten är en stor favorit hos oss och hjälper effektivt till att minimera synligheten av mörka ringar under ögonen samt döljer och korrigerar ojämnheter. Huden får en fantastisk klar och enhetlig struktur som känns underbar! Produkten finns i tre olika nyanser för att passa just dig och din hudton, och innehåller lugnande ämnen för att motverka mörka ringar under ögonen. Man använder den genom att applicera en önskad mängd med fingrarna eller valfri sminkapplikator. Applicera sedan concealern på områden runt ögonen, näsvingarna och på blemmor och ojämnheter. För att få en mer mjukare effekt fungerar den utmärkt att blanda tillsammans med din ögonkräm.

Helena Rubinstein Magic Concealer 15 ml
Academy
Helena Rubinstein

Magic Concealer 15 ml

fr. kr

När varumärket expanderade och började inkludera makeup upptäckte Estée att namnen på hennes läppstift spelade en stor roll. Hon ville ge en ärlig men målande bild av läppstiftet och använde sig av namn såsom ”All Day Rose”, en ljus rosa att bära på arbetet, eller ”Dancing Red”, en röd utekvälls-nyans. Viktigt var såklart också hylsan som alltid skulle vara en guldig metallförpackning, detta symboliserade elegans och sofistikering. Denna hylsa är en klar inspiration till nyheten Pure Color Love Lipstick.

Helena Rubinstein Powercell Skinmunity Serum
Academy
Helena Rubinstein

Powercell Skinmunity Serum

fr. 1 099 kr

Din produkt är tillagd

×
Startsidan