take over
take over

HARMONIQ erbjuder kunden en lyxig samt harmonisk upplevelse vid besök. Konceptet erbjuder ett brett produktsortiment inom make¬up-, hudvårds-, hårvårds- samt nagelvårdsbehandlingar för damer och herrar. Konceptets prispolicy är att följa leverantörernas rekommenderade priser. Du betalar inte oskäliga priser och samtidigt erhåller en lyxig samt harmonisk upplevelse vid besök. Vi erbjuder Lyx och Harmoni för alla plånböcker. Dessutom får Du 10% rabatt om Du bokar en ny tid efter en utförd behandling (gäller ej på refil för naglar och fransar).

Ring oss för mer information eller för att boka en tid.

OBS! Vid förhinder, ring minst 24 timmar innan. Uteblivet bokat besök debiteras fullt pris.

HARMONIQ består av 3 butiker/ salonger. Butikerna är belägna i Gallerian Plan 2, Stora gatan 2h och Mimergatan 4. Gallerian Plan 2, erbjuder fullsortiment parfymeri och salong. Stora gatan 2h, erbjuder behandlingar inom hud och naglar. Mimergatan 4, erbjuder kvalitativa hårvårdsbehandlingar.

Vi saluför endast produkter från auktoriserade leverantörer. Hos oss förekommer inga kopior eller importerade produkter. Som ökad trygghet för våra kunder är personalen utbildad på auktoriserade skolor och är experter inom sina områden. Vi är medlemmar hos SHR och samtliga av våra hudterapeuter har genomgått sin utbildning hos SHR-godkända skolor samt innehar medlemskap, våra frisörer har gesällbrev och våra makeupartister samt nagelterapeuter har gått certifierade skolor, så Du är i trygga händer.

Följ oss på instagram @harmoniq.salong för att se vad vi kan skapa...

Personuppgiftshantering
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR, klicka här.  

Kameraövervakning
Vi har kameraövervakning i våra salonger, övervakningen är endast till för att förhindra och förebygga brott. Materialet sparas normalt ett dygn men lämnas vid behov över till Polis vid utredande av brott. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR, klicka här. 

Under 18 år?
Personer under 18 år får endast boka behandlingar med godkännande från målsman. Vi gör ej behandlingar på personer under 15 år. Alla bokningar är bindande och måste avbokas minst 24h innan om du ej kan komma.
Målsman kan godkänna på 3 sätt:
  • Målsman är den som bokar behandlingen.
  • Målsman är med vid bokandet av behandlingen.
  • Målsman lämnar ett skriftligt godkännande.
Ombokning/avbokning av salongsbehandlingar
Vid avbokning/ombokning av bokad tid: Ring minst 24 timmar innan, senare än ovanstående tid debiteras fullt pris. Avbokning får ej ske per mail. Bokning sker enklast genom telefon eller via vår onlinebokning.
 

Våra butiker/salonger

HARMONIQ CITY
Gallerian Plan 2
i Västerås

Öppettider:
Vardagar 10.00 till 18.00
Lördagar 10.00 till 16.00
Söndagar Stängt

 

 

HARMONIQ Mimer
Stora gatan 2h, Västerås
Mimergatan 4, Västerås

Öppettider:
Vardagar 10.00 till 16.00
Lördagar Stängt
Söndagar Stängt.

 

 

 
 
 

Exempelbild

Skönhetsklinik - injektioner

Välkommen att boka en tid hos vår duktiga läkare Dr. Valentina som är certifierad Stylage och Botox läkare. Konsultation är alltid kostnadsfritt*, behandlingen kan oftast
(i mån av tid) ske i samband med konsultationen om det önskas.
*Om du uteblir från bokad konsultation debiteras du 500kr.

Botox
Vem vill inte bli av med rynkor i pannan, kråksparkar vid ögonen, arga vecket mellan ögonbrynen med flera? Botulinum Toxin, även kallad Botox, får muskulaturen som ger upphov till rynkor att slappna av. Den blockerar impulsen från nerven till musklerna vilket leder till att muskulaturen inte dras samman och det uppstår inga linjer eller rynkor. Effekten framträder inom en vecka. Botox är ett välbeprövat och godkänt läkemedel som har änvänts i många år för att behandla olika sjukdomar. På senare tid har den använts till just estetiska sammanhang för att reducera synbara linjer och rynkor.

Stylage
Ämnet som används i Stylage för att fylla ut rynkor och skapa volym, är ren, syntetiskt framställd hyaluronsyra som också
existerar i vår kropp inklusive hud. Med åren bildar dock
kroppen både lägre halter hyaluronsyra samt kollagen och huden mister därmed sin elasticitet. Man injicerar därför
Stylage i hudens rynkor och fåror för att återskapa den förlorade volymen samt för att återerövra sitt naturliga och ungdomliga utseende. Med åren förlorar läpparna volym och därför har ofta äldre personer tunna och smala läppar. Stylage Special Lips är en speciell produkt för läppar med en koncentration som liknar läpparnas egna naturliga mjukhet. Den ger inga klumpar eller ett ojämnt utseende. Stylage har en varaktighet på upp till 12 månader.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan
Lancome
Lancome Idole EdP 25 ml
Lancome Idole EdP 50 ml
Lancome Idole EdP 75 ml