take over
take over

Salong


@HARMONIQ.Salong

HARMONIQ erbjuder kunden en lyxig samt harmonisk upplevelse vid besök. Konceptet erbjuder ett brett produktsortiment inom make¬up-, hudvårds-, hårvårds- samt nagelvårdsbehandlingar för damer och herrar. Konceptets prispolicy är att följa leverantörernas rekommenderade priser. Du betalar inte oskäliga priser och samtidigt erhåller en lyxig samt harmonisk upplevelse vid besök. Vi erbjuder Lyx och Harmoni för alla plånböcker. Dessutom får Du 10% rabatt om Du bokar en ny tid efter en utförd behandling (gäller ej på refil för naglar och fransar).

Ring oss för mer information eller för att boka en tid. (Vid förhinder, ring minst 24 timmar innan. Uteblivet bokat besök debiteras fullt pris.)

HARMONIQ består av 3 butiker/ salonger. Butikerna är belägna i Gallerian Plan 2, Stora gatan 2h och Mimergatan 4. Gallerian Plan 2, erbjuder fullsortiment parfymeri och salong. Stora gatan 2h, erbjuder behandlingar inom hud och naglar. Mimergatan 4, erbjuder kvalitativa hårvårdsbehandlingar.

Vi saluför endast produkter från auktoriserade leverantörer. Hos oss förekommer inga kopior eller importerade produkter. Som ökad trygghet för våra kunder är personalen utbildad på auktoriserade skolor och är experter inom sina områden. Vi är medlemmar hos SHR och samtliga av våra hudterapeuter har genomgått sin utbildning hos SHR-godkända skolor samt innehar medlemskap, våra frisörer har gesällbrev och våra makeupartister samt nagelterapeuter har gått certifierade skolor, så Du är i trygga händer.

Följ oss på instagram @harmoniq.salong för att se vad vi kan skapa...

Personuppgiftshantering
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR, klicka här.

 

Våra butiker/salonger

HARMONIQ CITY
Gallerian Plan 2
i Västerås

Öppettider:
Vardagar 10.00 till 19.00
Lördagar 10.00 till 17.00
Söndagar 12.00 till 17.00

 

HARMONIQ Mimer
Stora gatan 2h, Västerås
Mimergatan 4, Västerås

Öppettider:
Vardagar 10.00 till 16.00
Lördagar Stängt
Söndagar Stängt.

 

 

 
 
 

ANALYSER

Exempelbild

Spray Tan

Välkommen att boka en tid hos någon av våra duktiga Spray Tan-personal. Få en säker, hälsosam, glänsande hud med världens bästa brun-utan-solprodukter. Produkterna är luktfria, organiska, fria från paraben och sprudlar av naturliga extrakt, såsom hyaluron, granatäpple, sötpotatis och ginko biloba som återfuktar huden. Den speciella utformningen av preparatet, som inte innehåller alkohol eller parfym, gör att solbrännan bleknar jämnt, precis som naturlig solbränna, utan att lämna fläckar och att den torkar direkt.

Att tänka på innan och efter en sprayning :
Före
·         Att EJ raka ben eller armhålor precis innan eller efter.
·         Har man en infektion i kroppen kan det påverka resultatet ex om man har feber.
·         Att man EJ har menstruation.
·         Äter du antidepressiva ska du inte utföra en sprayning.
·         Kom med löst åtsittande kläder som inte smetar på kroppen efter en sprayning, 

OBS det är viktigt.
·         Att man ska ha scrubbat sig vid senaste dusch tillfället så att man får bort döda hudceller, man får ej vara insmord med lotion eller ha smink i  ansiktet före en sprayning. 
 
När du blir sprayad så ha bikini eller trosa och bh, topless är valfritt.

Efter
·         Man får inte duscha 8 timmar efter en sprayning,
·         Inte tvätta händerna 2 timmar efteråt .
·         Ej utöva nån aktivitet som man blir svettig av, 8 timmar efter sprayning

Allt detta ska följas för att ni ska få bästa möjliga resultat.

Exempelbild

Skönhetsklinik - injektioner

Välkommen att boka en tid hos vår duktiga läkare Dr. Valentina som är certifierad Stylage och Botox läkare. Konsultation är alltid kostnadsfritt*, behandlingen kan oftast
(i mån av tid) ske i samband med konsultationen om det önskas.
*Om du uteblir från bokad konsultation debiteras du 500kr.

Botox
Vem vill inte bli av med rynkor i pannan, kråksparkar vid ögonen, arga vecket mellan ögonbrynen med flera? Botulinum Toxin, även kallad Botox, får muskulaturen som ger upphov till rynkor att slappna av. Den blockerar impulsen från nerven till musklerna vilket leder till att muskulaturen inte dras samman och det uppstår inga linjer eller rynkor. Effekten framträder inom en vecka. Botox är ett välbeprövat och godkänt läkemedel som har änvänts i många år för att behandla olika sjukdomar. På senare tid har den använts till just estetiska sammanhang för att reducera synbara linjer och rynkor.

Stylage
Ämnet som används i Stylage för att fylla ut rynkor och skapa volym, är ren, syntetiskt framställd hyaluronsyra som också
existerar i vår kropp inklusive hud. Med åren bildar dock
kroppen både lägre halter hyaluronsyra samt kollagen och huden mister därmed sin elasticitet. Man injicerar därför
Stylage i hudens rynkor och fåror för att återskapa den förlorade volymen samt för att återerövra sitt naturliga och ungdomliga utseende. Med åren förlorar läpparna volym och därför har ofta äldre personer tunna och smala läppar. Stylage Special Lips är en speciell produkt för läppar med en koncentration som liknar läpparnas egna naturliga mjukhet. Den ger inga klumpar eller ett ojämnt utseende. Stylage har en varaktighet på upp till 12 månader.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan
ghd Travel Hairdryer Gift Kit
The Balm Mary-Lou Manizer Highlighter/Shadow/Shimmer
Maria Åkerberg Foaming Wash Gentle