take over
take overFransar & Bryn

Fransar & ögonbryn i Västerås

För våra fransförlängningar använder vi oss av fransar från Lash for Lash. Vi utför både förlängningar med singelfransar och volymfransar. Valmöjligheterna är stora när det gäller längd, tjocklek och böjning på fransarna.

När vi formar din ögonbryn vaxar vi först för att sedan plocka formen. För färgning av bryn och fransar använder vi oss av färg från RefectoCil.


Lash for Lash

Med lång livslängd, medicinsk kvalitet och det prisbelönta limmet har Lash for Lash förtjänat sitt rykte som den ”skonsamma” professionella ögonfransförlängningen. Lash for Lash består av ett brett sortiment utav färger, längder och tjocklekar som kombineras för det utseendet som du vill ha. Allt ifrån naturligt och stilrent resultat till större och mer invecklad och glamorös finish med volymfransar.


RefectoCil

Ett världsledande varumärke Refectocil är idag framträdande representerat i mer än 50 länder. Refectocil ögonfransar och ögonbrynsfärg har visats och erkänts på grund av miljontals framgångsrika applikationer som ledande produkt i mer än 60 år.

Det breda sortimentet täcker 10 färger och många praktiska tillbehör till användaren, vilket gör Refectocils produktsortiment till det perfekta systemet för professionell ögonfrans och ögonbryn.

Med tonade ögonfransar ser ögonen mer levande ut, även om morgonen efter vakning ser de sig mer uttrycksfulla. Dessutom är ögonfranstonning extremt praktisk och tidsbesparande, eftersom det inte är nödvändigt med daglig applicering av mascara. När man använder mascara klibbar enskilda fransar varandra och skapar obehagliga klumpar. Med tonade ögonfransar finns inget sådant problem, eftersom färgen tränger in i varje enskilt ögonblick - utan att klibba dem eller producera klumpar. Speciellt för kontaktlins bärare är ögonfransning nyckeln idealisk eftersom de ofta lider eftersom de fina mascarapartiklarna irriterar ögonen. För sportentusiaster är ögonfransfärgning perfekt, eftersom det är vattenbeständigt i flera veckor, även när det svettas, smälter eller springer det inte.

Färgen varar upp till 6 veckor. Under denna period växer nya ögonfransar och ögonbryn och bör tonas igen. De bästa resultaten uppnås när du applicerar nyansen regelbundet, eftersom färgen med varje färgton penetrerar djupt in i ögonfransarna, vilket ger dem intensivare och hållbart färgade.


Lash Lift

Semi permanent fransböjning. Denna behandling är perfekt för Dig som vill ha böjda fransar men vill slippa mascara. Med Lash Lift/permanentböjning av fransar är dina fransar böjda upp till 2 månader. Behandlingen är skonsam och ger bra resultat.


ca 60 min
575kr

Brow Lift

Permanent formning av brynen. Denna behandling är guld för dig som vill ha snyggt formade bryn med mycket volym. Denna behansling håller dina ögonbryn perfekt formade upp till 2 månader. Behandlingen är skonsam och ger bra resultat. Formen på brynen plockas och klipps till efter att hårstråna har formats och fixerats.

ca 60 min
575kr

Henna bryn

ca 60 min
Henna färgning av brynen håller i ca 2-6 veckor. Hudtypen avgör hur länge färgen håller, det håller längre på torr hud jämfört med fet hud.
 
Avstå från att duscha på 24h efter genomförd behandling. Använd ej skrubb, peeling eller ansiktsvatten på brynen då det kan leda till bortfall av färgen. Brun utan sol kan orsaka missfärgning.

Innehåller inga skadliga ämnen eller kemikalier.

Vi använder oss av Dyotics Brow Henna som finns i 5 fina färger: Honey, Taupe, Natural Brown, Ash Brown & Raven.

Brynplock ingår i behandlingen.
499kr
 

Fransförlängning

1100kr Helset singelfransar ca 2h
825kr Halvset singelfransar (Om refil önskas på fransar från annan salong) ca 1h 30 min
625kr Refill singelfransar (påfyllning inom 3-5 veckor) 1h 30 min

fr. 350kr Borttagning ca 15-45 min

1500kr Helset volymfransar ca 2h
795kr Refill volymfransar (påfyllning inom 3-5 veckor) 1h 30 min

Tillägg fransförlängning

150kr Glitterfransar 10st/öga
150kr Färgade fransar 10st/öga

 

 

Ögonbrynsplock 

ca 15 min
Som tillägg i annan behandling 100kr
160kr

Färgning av bryn 

ca 20 min
Som tillägg i annan behandling 135kr
195kr

Ögonbrynsplock + färgning av bryn

ca 30 min
Som tillägg i annan behandling 160kr
270kr

Färgning av fransar

ca 20 min
Som tillägg i annan behandling 135kr
195kr

Ögonbrynsplock & färgning av fransar 

ca 30 min
Som tillägg i annan behandling 160kr
270kr

Färgning av fransar & bryn + brynplock

ca 30 min
Som tillägg i annan behandling 250kr
360kr
 
 

Din produkt är tillagd

×
Startsidan