take over
take overFransar & Bryn

Fransar & ögonbryn i Västerås


För våra fransförlängningar använder vi oss av fransar från Lash for Lash. Vi utför både förlängningar med singelfransar och volymfransar. Valmöjligheterna är stora när det gäller längd, tjocklek och böjning på fransarna.

När vi formar din ögonbryn vaxar vi först för att sedan plocka formen. För färgning av bryn och fransar använder vi oss av färg från RefectoCil.


Lash for Lash

Med lång livslängd, medicinsk kvalitet och det prisbelönta limmet har Lash for Lash förtjänat sitt rykte som den ”skonsamma” professionella ögonfransförlängningen. Lash for Lash består av ett brett sortiment utav färger, längder och tjocklekar som kombineras för det utseendet som du vill ha. Allt ifrån naturligt och stilrent resultat till större och mer invecklad och glamorös finish med volymfransar.


RefectoCil

Ett världsledande varumärke Refectocil är idag framträdande representerat i mer än 50 länder. Refectocil ögonfransar och ögonbrynsfärg har visats och erkänts på grund av miljontals framgångsrika applikationer som ledande produkt i mer än 60 år.

Det breda sortimentet täcker 10 färger och många praktiska tillbehör till användaren, vilket gör Refectocils produktsortiment till det perfekta systemet för professionell ögonfrans och ögonbryn.

Med tonade ögonfransar ser ögonen mer levande ut, även om morgonen efter vakning ser de sig mer uttrycksfulla. Dessutom är ögonfranstonning extremt praktisk och tidsbesparande, eftersom det inte är nödvändigt med daglig applicering av mascara. När man använder mascara klibbar enskilda fransar varandra och skapar obehagliga klumpar. Med tonade ögonfransar finns inget sådant problem, eftersom färgen tränger in i varje enskilt ögonblick - utan att klibba dem eller producera klumpar. Speciellt för kontaktlins bärare är ögonfransning nyckeln idealisk eftersom de ofta lider eftersom de fina mascarapartiklarna irriterar ögonen. För sportentusiaster är ögonfransning perfekt, eftersom det är vattenbeständigt i flera veckor, även när det svettas, smälter eller springer det inte.

Färgen varar upp till 6 veckor. Under denna period växer nya ögonfransar och ögonbryn och bör tonas igen. De bästa resultaten uppnås när du applicerar nyansen regelbundet, eftersom färgen med varje färgton penetrerar djupt in i ögonfransarna, vilket ger dem intensivare och hållbart färgade.

Plock & Färg

Ögonbrynsplock 

ca 15 min
Som tillägg i annan behandling 100kr
160kr

Färgning av bryn 

ca 20 min
Som tillägg i annan behandling 135kr
195kr

Ögonbrynsplock + färgning av bryn

ca 30 min
Som tillägg i annan behandling 160kr
270kr

Färgning av fransar

ca 20 min
Som tillägg i annan behandling 135kr
195kr

Ögonbrynsplock & färgning av fransar 

ca 30 min
Som tillägg i annan behandling 160kr
270kr

Färgning av fransar & bryn + brynplock

ca 30 min
Som tillägg i annan behandling 210kr
360kr

Fransförlängning

1100kr Helset singelfransar ca 2h
825kr Halvset singelfransar (Om refil önskas på fransar från annan salong) ca 1h 30 min
625kr Refil singelfransar (påfyllning inom 3-5 veckor) 1h 30 min

fr. 350kr Borttagning ca 15-45 min

1500kr Helset volymfransar ca 2h
795kr Refil volymfransar (påfyllning inom 3-5 veckor) 1h 30 min

Tillägg fransförlängning

150kr Glitterfransar 10st/öga
150kr Färgade fransar 10st/öga

 

 

Lash Lift

Permanent fransböjning.
ca 60 min
575kr

Brynförlängning

175kr ca 15 min
295kr ca 30 min
555kr ca 60 min

Din produkt är tillagd

×
Startsidan
Ghd
ghd gold ink on pink styler
ghd platinum+ ink on pink styler
ghd Gold Styler