take over
take over

Månadens erbjudanden

Månadenserbjudanden går att nyttja från och med dagen de publiceras.
Drop in gäller i mån av tid men tveka aldrig, utan ring. Det kan finnas en tid som passar just idag.
Vi gör allt för att hitta en tid som passar just Dig.
Månadenserbjudanden gäller endast i samtliga HARMONIQ butiker. Sortimentet i de olika butikerna kan variera.

Följ oss på instagram @harmoniq.salong för att se vad vi kan skapa...


Varmt välkommen!


Erbjudanden Juni 2018

Sommarskön | hår - 60min

Sommaren kom lite snabbare än väntat! I behandlingen ingår: Hår och hårbotten konsultation, intensiv hårinpackning, klippning samt brynvax.

  • Lägg till hårbottenmassage 59kr.
  • Lägg till keratinbehandling 279kr.

Ordinarie pris 590kr.


Läs mer om våra hårvårdsbehandlingar här.

489 kr

Keratinbeh. + klipp. - 1 tim 30 min

Säg hejdå till slitet och skadat hår. Keratinbehandling för slitet, skadat och livlöst hår + klippning för ENDAST 599kr, 1tim 30min. För att uppnå maximalt resultat bör Du använda tillhörande schampo, balsam samt hårkur 330kr.

Detta är ej en rakpermanent utan djupgående återuppbyggande behandling.

  • Lägg till 249kr för Olaplexbehandling (+15min).
Våra frisörer är utbildade och innehar gesällbrev och erfarenhet för att erbjuda Dig bästa kvalité.

PRO-KERATIN Salongsbehandling återställer upp till ett års slitage redan efter en applikation. Resultatet är ett frissfritt, lugnat och återuppbyggt hår. Utan Sulfater och utan parabener.
Keratindose kombinerar naturens tillgångar med den senaste teknologin för djupgående riktad vård av överbehandlat och kemiskt skadat hår. Håret består naturligt av 85% keratin. När ett hår är skadat så har nivån av keratin gradvis minskat, vilket gör håret väldigt svagt och det går lätt av. Biolage Keratindose unika formula med Pro-Keratin och silke är framtagen för att vårda just överbehandlat/skadat hår och fylla på med en dos av protein och fukt som återuppbygger håret.

Ordinarie pris 1055kr.

Läs mer om våra hårvårdsbehandlingar här.

599 krSommarlyx | Hår - 1 tim 15 min

Vem trodde att sommaren skulle komma så fort. I behandlingen ingår: Tvätt, hår och hårbotten konsultation, Olaplexbehandling No. 2, hårbottenmassage (ca. 5min), klippning, fön/lättare styling, vaxning av bryn/brynplock och färgning av bryn och fransar. 
Läs mer om HeatCure nedan. 

Ordinarie pris 1199kr.

  • Lägg till 50kr för heat cure (+15 min)
  • Lägg till 159kr för Olaplex No. 1 (+ 15 min). Olaplex No.1 tillsammans med No.2 skapar en fullbordad Olaplex-behandling.
  • Lägg till 59kr för hårbottenmassage. (+ 15  min)
  • Lägg till 279kr för keratinbehandling. (+ 15 min)
Läs mer om våra hårvårdsbehandlingar här.
 

559 kr
Vad är Olaplex?

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott.

På samma gång är Olaplex en behandling där konsumenten själv kan behandla sitt hår och bygga upp kvaliteten mellan frisörbesöken. Olaplex kan användas i alla typer av kemiska behandlingar som man utför hos frisören! Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet!
Olaplex är skapad med avancerad kemi och forskning i framkant, den skyddas dessutom av åtta världspatent! Olaplex sammanlänkar svavelbindningarna i håret och gör hårstrået starkare och stabilare. Passa perfekt till dig som färgar/bleker eller använder värmeverktyg. Olaplex No. 2 ger endast 50 % av en fullbordad Olaplex-behandling. Lägg till Olaplex No. 1 för att få 100 % resultat.

Det hela startade med två ledande forskare inom Material och Kemi utan erfarenhet av hårprodukter; Dr. Eric Pressly och Dr. Craig Hawker. Detta dreamteam lyckades utveckla en ny innovativ molekyl, fri från silikon och oljor, som ensam skyddar och återskapar svavelbindningar i hårets struktur under och efter kemisk behandling. Helt unikt är att svavelbindningarna blir starkare än utgångsläget med bättre hårkvalitet som fördel.

För många frisörer låter detta som en saga för bra att vara sann...då bör man lyssna på vad världens bästa frisörer har att säga om Olaplex överallt i sociala medier! Alla är överrens, man måste testa själv för att bli frälst!

Vad är Heat Cure?

Heat Cure är en behandling som tillför styrka, mjukhet och anti-frizz. I behandlingen jobbar man med värme för att bygga upp håret på fjällskiktet (hårets yttreskal) och i kärnan cortex.
Heat Cure innehåller bland annat palmolja, veteolja samt proteinet sepicat och den rekommenderas till behandlat hår. Ju mer skadat hår desto bättre effekt får du i denna behandling.

Lash Lift - Fransböjning - 60 min

Denna behandling är perfekt för Dig som vill ha böjda fransar men vill slippa mascara. Med Lash Lift/permanentböjning av fransar är dina fransar böjda i ca. 2 månader. Behandlingen är skonsam och ger bra resultat. 

  • Lägg till 150kr för brynplock, bryn- och fransfärg (+15 min).
  • Lägg till 99kr för fransfärg (+15 min).
Ordinarie pris 795kr.

499 krFransförlängning - 2 tim


Fransförlängning 1049kr, ordinarie pris 1100kr. Du kan nu slippa mascara och ändå ha fylliga fransar, 2 tim.

Behandlingen utförs av våra utbildade och diplomerade fransstylister. 

Ring: 021-4481850 och beställ Din tid. 


Ordinarie pris 1100kr.

1049kr


Volymfransar ord. pris 1500kr.

1399 kr

Oemotståndligt erbjudande - Naglar

Nagelförlängning med Bio Sculpture Gel Ord. pris 745kr
I erbjudandet ingår naturella naglar. Lägg till 89kr för valfri färg eller fransk manikyr.

599 kr


Nagelförstärkning med Bio Sculpture Gel Ord. pris 585kr
I erbjudandet ingår naturella naglar. Lägg till 89kr för valfri färg eller fransk manikyr.

459 krVad är Bio Sculpture Gel?

Skillnaden mellan hårt gelé och Bio Sculpture gelé som är flexibel är att Bio Sculptures material inte behöver filas ner, med slipmaskin eller manuellt, vid bortagning eller återbesök. Det leder till att Din egen nagel inte blir tunnare och Du slipper ha ont i nageln. I hårt material kan det lätt bildas sprickor och de går av djupt ner i nagelbädden på grund av hårdheten i materialet.
Bio Sculptures gelé är INTE gellack utan förlängningsgelé som är flexibel vilket innebär att den går att lösa upp med speciell upplösningsvätska. Det är ej nödvändigt att fila på materialet därav blir INTE Din egen nagel tunnare. Då den är flexibel är den mer tålig och det bildas inga sprickor i materialet.
Tippar appliceras ALDRIG vid nagelförlängning då det kan skada Din egen nagel. Förlängning sker med mallar samt sculpteringsgelé.
Förlängningen ser mer naturligt ut samt skador på Din nagel elimineras. Detta material är ultimat för nagelbitare, tunna och sköra naglar, naglar som "flisar sig" samt vanliga naglar som behöver lite extra skydd eller permanent vacker form/färg.
Återbesök rekommenderas efter 4 veckor. Vid återbesök tas all gammal material bort och ersätts med nytt.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan
Proenza Schouler
Proenza Schouler ARIZONA EDP 90 ML
Proenza Schouler ARIZONA SHOWER OIL 200 ML
Proenza Schouler ARIZONA BODY OIL 100 ML