take over
take over

Månadens erbjudanden

Månadenserbjudanden går att nyttja från och med dagen de publiceras.
Drop in gäller i mån av tid men tveka aldrig, utan ring. Det kan finnas en tid som passar just idag.
Vi gör allt för att hitta en tid som passar just Dig.
Månadenserbjudanden gäller endast i samtliga HARMONIQ butiker. Sortimentet i de olika butikerna kan variera.

Ring oss för mer information eller för att boka en tid. (Vid förhinder, ring minst 24 timmar innan. Uteblivet bokat besök debiteras fullt pris.)

Följ oss på instagram @harmoniq.salong för att se vad vi kan skapa...


Varmt välkommen!
SALONGS- & BUTIKSKUNDER

Ladda ner vår app för att på ett smidigt och elegant sätt ta del av våra generösa erbjudanden. I vår app finner ni hela vårat sortiment av behandlingar med prisinformation och direktlänk till vår onlinebokning.

Via appen kan ni enkelt komma i kontakt med oss samt se all information som ni behöver. Ni får fram besöksadresser, kartor och kontaktuppgifter. Ni kan även se information om företaget samt hur vi hanterar kunduppgifter.

Ni som är klubbmedlemmar kommer numera att få alla erbjudan via appen istället för via  sms och post-utskick. Ni behöver registrera er för att ta emot erbjudanden i appen. Klicka på fliken erbjudanden så kommer information om registrering fram.

Erbjudanden November 2018

Novemberfix| hår - 60min

Lys upp denna tråkiga månad med en skön behandling. I behandlingen ingår: Schamponering, skräddarsydd inpackning, klippning samt vaxning av bryn/brynplock.
Vi går igenom ditt hår samt din hårbotten noga. Utifrån denna genomgång väljer vi produkter som vi använder i behandlingen samt rekommenderar dig för hemmavård. I behandlingen ingår lättare styling.

Ordinarie pris 590kr.

Tilläggen måste alltid bokas i förväg då extra tid erfordas

  • Lägg till för dig som har tjockthår/avancerad frisyr 89kr (+15 min).
Läs mer om våra hårvårdsbehandlingar här.

489 kr

Förstärkning elevbehandling| naglar - 2 tim

Unna dig snygga naglar i höstmörkret. Vi använder oss av Bio Sculpture Gel vid våra förstärkningar och förlägningar av naglar. Bio Sculpture Gel är en nagelstär­kande behandling som inte skadar den naturliga nageln. Den gör att nageln blir stark men flexibel och ser naturlig ut. 

Behandlingen utförs av våra duktiga elever som går 3:e året på Realgymnasiet.

Ordinarie pris 685kr.

Läs mer om våra nagelvårdsbehandlingar här.

100 kr

Förlängning singelfransar| fransar - 2 tim

Gör fransarna oemotståndliga. Med lång livslängd, medicinsk kvalitet och det prisbelönta limmet har Lash for Lash förtjänat sitt rykte som den ”skonsamma” professionella ögonfransförlängningen. Lash for Lash består av ett brett sortiment utav färger, längder och tjocklekar som kombineras för det utseendet som du vill ha. 

Ordinarie pris 1100kr.

Läs mer om våra fransbehandlingar här.

899 kr

Keratinbeh. + klipp. - 1 tim 30 min

Säg hejdå till slitet och skadat hår. Keratinbehandling för slitet, skadat och livlöst hår + klippning för ENDAST 599kr, 1tim 30min. För tjockt hår tillkommer 250kr. För att uppnå maximalt resultat bör Du använda tillhörande schampo, balsam samt hårkur 330kr.

Detta är ej en rakpermanent utan djupgående återuppbyggande behandling.

  • Lägg till 249kr för Olaplexbehandling (+15min).
Våra frisörer är utbildade och innehar gesällbrev och erfarenhet för att erbjuda Dig bästa kvalité.

PRO-KERATIN Salongsbehandling återställer upp till ett års slitage redan efter en applikation. Resultatet är ett frissfritt, lugnat och återuppbyggt hår. Utan Sulfater och utan parabener.
Keratindose kombinerar naturens tillgångar med den senaste teknologin för djupgående riktad vård av överbehandlat och kemiskt skadat hår. Håret består naturligt av 85% keratin. När ett hår är skadat så har nivån av keratin gradvis minskat, vilket gör håret väldigt svagt och det går lätt av. Biolage Keratindose unika formula med Pro-Keratin och silke är framtagen för att vårda just överbehandlat/skadat hår och fylla på med en dos av protein och fukt som återuppbygger håret.

Ordinarie pris 1055kr.

Läs mer om våra hårvårdsbehandlingar här.

599 krNovemberlyx | Hår - 1 tim 15 min

Lyxa till det lite extra denna månad. I behandlingen ingår: Schamponering, skräddarsydd salongsinpackning, klippning, vaxning av bryn/brynplock samt färgning av bryn, ordinarie pris 1199kr.
Vi går igenom ditt hår samt din hårbotten noga. Utifrån denna genomgång väljer vi produkter som vi använder i behandlingen samt rekommenderar dig för hemmavård. I behandlingen ingår lättare styling.

Tilläggen måste alltid bokas i förväg då extra tid erfordas

  • Lägg till för dig som har tjockthår/avancerad frisyr 89kr (+15 min).
  • Lägg till för färgning av fransar 59kr.
  • Lägg till för hårbottenmassage 59kr (+15min).
  • Lägg till för Olaplex 249kr (+ 15 min).

Läs mer om våra hårvårdsbehandlingar här.

569 kr
Vad är Olaplex?

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott.

På samma gång är Olaplex en behandling där konsumenten själv kan behandla sitt hår och bygga upp kvaliteten mellan frisörbesöken. Olaplex kan användas i alla typer av kemiska behandlingar som man utför hos frisören! Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet!
Olaplex är skapad med avancerad kemi och forskning i framkant, den skyddas dessutom av åtta världspatent! Olaplex sammanlänkar svavelbindningarna i håret och gör hårstrået starkare och stabilare. Passa perfekt till dig som färgar/bleker eller använder värmeverktyg. Olaplex No. 2 ger endast 50 % av en fullbordad Olaplex-behandling. Lägg till Olaplex No. 1 för att få 100 % resultat.

Det hela startade med två ledande forskare inom Material och Kemi utan erfarenhet av hårprodukter; Dr. Eric Pressly och Dr. Craig Hawker. Detta dreamteam lyckades utveckla en ny innovativ molekyl, fri från silikon och oljor, som ensam skyddar och återskapar svavelbindningar i hårets struktur under och efter kemisk behandling. Helt unikt är att svavelbindningarna blir starkare än utgångsläget med bättre hårkvalitet som fördel.

För många frisörer låter detta som en saga för bra att vara sann...då bör man lyssna på vad världens bästa frisörer har att säga om Olaplex överallt i sociala medier! Alla är överrens, man måste testa själv för att bli frälst!

Vad är Heat Cure?

Heat Cure är en behandling som tillför styrka, mjukhet och anti-frizz. I behandlingen jobbar man med värme för att bygga upp håret på fjällskiktet (hårets yttreskal) och i kärnan cortex.
Heat Cure innehåller bland annat palmolja, veteolja samt proteinet sepicat och den rekommenderas till behandlat hår. Ju mer skadat hår desto bättre effekt får du i denna behandling.

Lash Lift - Fransböjning - 60 min

Denna behandling är perfekt för Dig som vill ha böjda fransar men vill slippa mascara. Med Lash Lift/permanentböjning av fransar är dina fransar böjda i ca. 2 månader. Behandlingen är skonsam och ger bra resultat. 

  • Lägg till 150kr för brynplock, bryn- och fransfärg (+15 min).
  • Lägg till 99kr för fransfärg (+15 min).
Ordinarie pris 795kr.

499 krDin produkt är tillagd

×
Startsidan
Exuviance
Exuviance Detox Mud Treatment 100 ml
Exuviance Probiotic Lysate Anti-Pollution Essence 100 ml
Exuviance OptiLight Brightening Serum 30 ml