take over
take over

 

 

 
 

Månadenserbjudanden går att nyttja från och med dagen de publiceras.

Drop in gäller i mån av tid men tveka aldrig, utan ring. Det kan finnas en tid som passar just idag.
Vi gör allt för att hitta en tid som passar just Dig.
Månadenserbjudanden gäller endast i samtliga HARMONIQ butiker. Sortimentet i de olika butikerna kan variera.

Ring oss för mer information eller för att boka en tid. (Vid förhinder, ring minst 24 timmar innan. Uteblivet bokat besök debiteras fullt pris.)

 

Varmt välkommen!

 
 
 
 
 APPEN

LADDA NER VÅR APP
för salongs- & butikskunder
 

Ladda ner vår app för att på ett smidigt och elegant sätt ta del av våra generösa erbjudanden. I vår app finner ni hela vårat sortiment av behandlingar med prisinformation och direktlänk till vår onlinebokning.

Via appen kan ni enkelt komma i kontakt med oss samt se all information som ni behöver. Ni får fram besöksadresser, kartor och kontaktuppgifter. Ni kan även se information om företaget samt hur vi hanterar kunduppgifter.

Ni som är klubbmedlemmar kommer numera att få alla erbjudan via appen istället för via  sms och post-utskick. Ni behöver registrera er för att ta emot erbjudanden i appen. Klicka på fliken erbjudanden så kommer information om registrering fram.

 

   
Erbjudanden November 2019 

HARMONIQ  ❤  TILDA

Vår nya frisörlärling Tilda är igång hos oss. Boka din tid hos morgondagens stjärnfrisör redan idag och följ hennes resa.

Under begränsad tid

 • Klippning ENDAST 299kr, ord. pris 460kr.
 • Klippning och färgning fr. 969kr, ord. pris fr. 1390kr.
 • 30% rabatt på resten av hårvårdsbehandlingar. Rabatten gäller på ordinarie pris.

  Till och med 29/11-2019.
 

 


Nagelförlängning | Elevbehandling 

299 kr

Är du sugen på en nagelförlängning med Biosculpture för ynka 299kr?
Detta pris gäller under en begränsad tid så först till kvarn...
Ordinarie pris 799kr.
 
 
 
Läs mer

Fransförlängning | Singelfransar

899 kr

Snart är det vinter och vad sägs om snygga fransar. I behandlingen ingår: fransförlängning av typen singelfransar.
Ordinarie pris 1100kr. ca 2 timmar.

Tilläggen måste alltid bokas i förväg då extra tid erfordas
 • Lägg till för brynplock 100kr (+15 min).
 • Lägg till för brynplock och färgning av bryn 160kr (+30 min).

 

 

Läs mer

Brow Lift | Brynformning | 60 min

499 kr

Denna behandling är guld för Dig som vill ha snyggt formade bryn med mycket volym. Denna behansling håller dina ögonbryn perfekt formade i ca. 2 månader.
Behandlingen är skonsam och ger bra resultat. Formen på brynen plockas och klipps till efter att hårstråna har formats och fixerats.

Tilläggen måste alltid bokas i förväg då extra tid erfordas
 • Lägg till 79kr för brynfärg (+15 min).
 • Lägg till 79kr för fransfärg.

 

 

Läs mer

Lash Lift | Fransböjning

499 kr

Denna behandling är perfekt för Dig som vill ha böjda fransar men vill slippa mascara. Med Lash Lift/permanentböjning av fransar är dina fransar böjda i ca. 2 månader. Behandlingen är skonsam och ger bra resultat.

Tilläggen måste alltid bokas i förväg då extra tid erfordas
 • Lägg till 150kr för brynplock, bryn- och fransfärg (+15 min).
 • Lägg till 79kr för fransfärg.

 

 

Läs mer

OPI | Gellack | 45 min

299 kr 

Vill du slippa måla naglarna varje dag?
OPIs behandling erbjuder Dig målade naglar som sitter i upp till 4 veckor.
Ordinarie pris 495kr.
 

 

 

Läs mer

Brynplock & Brynfärg

199 kr

Denna behandling är perfekt för dig som vill forma och färga brynen på ett professionellt sätt. Färgen håller upp till 6 veckor. Behandlingen är skonsam och ger bra resultat.
Ordinarie pris 270kr.

Tilläggen måste alltid bokas i förväg då extra tid erfordas
 • Lägg till 79kr för fransfärg.

 

 

Läs mer

Höst | hår | 60 min

499 kr

 Den vackra hösten är äntligen här. I behandlingen ingår: Schamponering, skräddarsydd inpackning framtaget för ditt hår, hårbottenmassage (ca. 5min), klippning samt brynplock/vaxning av bryn.
Vi går igenom ditt hår samt din hårbotten noga. Utifrån denna genomgång väljer vi produkter som vi använder i behandlingen samt rekommenderar dig för hemmavård. I behandlingen ingår lättare styling.

Ordinarie pris 750kr.


Tilläggen måste alltid bokas i förväg då extra tid erfordas
 • Lägg till för dig som har tjockthår/avancerad frisyr 89kr (+15 min).

 

 

Läs mer

Höstlyx | hår | 1 tim 30 min

649 kr

 Unna dig en lyxig höstbehandling för ditt hår, för det är du värd. I behandlingen ingår: Schamponering, Olaplex quickfix-behanling, hårbottenmassage (ca. 5min), klippning, vaxning av bryn/brynplock samt färgning av bryn, ordinarie pris 1059kr. Du får 25% rabatt på schampot och balsamet vi valt ut just för din hårtyp om du käper den i samband med behandlingen.
Vi går igenom ditt hår samt din hårbotten noga. Utifrån denna genomgång väljer vi produkter som vi använder i behandlingen samt rekommenderar dig för hemmavård. I behandlingen ingår lättare styling.


Tilläggen måste alltid bokas i förväg då extra tid erfordas
 • Lägg till för dig som har tjockthår/avancerad frisyr 89kr (+15 min).
 • Lägg till för varm handduk 49kr.
 • Lägg till för färgning av fransar 79kr.

 

 

Läs mer

Keratinbeh. + klipp. | 1 tim 30 min

599 kr

Säg hejdå till slitet och skadat hår. Keratinbehandling för slitet, skadat och livlöst hår + klippning för ENDAST 599kr, 1tim 30min. För tjockt hår tillkommer 250kr. För att uppnå maximalt resultat bör Du använda tillhörande schampo, balsam samt hårkur 330kr.

Detta är ej en rakpermanent utan djupgående återuppbyggande behandling.
 
Tilläggen måste alltid bokas i förväg då extra tid erfordas
 • Lägg till 249kr för Olaplexbehandling (+15min).

 

 

Läs merOlaplex & Heat Cure

Vad är Olaplex?

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott.

På samma gång är Olaplex en behandling där konsumenten själv kan behandla sitt hår och bygga upp kvaliteten mellan frisörbesöken. Olaplex kan användas i alla typer av kemiska behandlingar som man utför hos frisören! Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet!
Olaplex är skapad med avancerad kemi och forskning i framkant, den skyddas dessutom av åtta världspatent! Olaplex sammanlänkar svavelbindningarna i håret och gör hårstrået starkare och stabilare. Passa perfekt till dig som färgar/bleker eller använder värmeverktyg. Olaplex No. 2 ger endast 50 % av en fullbordad Olaplex-behandling. Lägg till Olaplex No. 1 för att få 100 % resultat.

Det hela startade med två ledande forskare inom Material och Kemi utan erfarenhet av hårprodukter; Dr. Eric Pressly och Dr. Craig Hawker. Detta dreamteam lyckades utveckla en ny innovativ molekyl, fri från silikon och oljor, som ensam skyddar och återskapar svavelbindningar i hårets struktur under och efter kemisk behandling. Helt unikt är att svavelbindningarna blir starkare än utgångsläget med bättre hårkvalitet som fördel.

För många frisörer låter detta som en saga för bra att vara sann...då bör man lyssna på vad världens bästa frisörer har att säga om Olaplex överallt i sociala medier! Alla är överrens, man måste testa själv för att bli frälst!
Läs mer
Visa mindre

Vad är Heat Cure?

Heat Cure är en behandling som tillför styrka, mjukhet och anti-frizz. I behandlingen jobbar man med värme för att bygga upp håret på fjällskiktet (hårets yttreskal) och i kärnan cortex.
Heat Cure innehåller bland annat palmolja, veteolja samt proteinet sepicat och den rekommenderas till behandlat hår. Ju mer skadat hår desto bättre effekt får du i denna behandling.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan
Olaplex
Olaplex no 7 Bonding Oil 30 ml
Olaplex Bond Maintenance Trio Complete Full Size Kit
Olaplex Hair Perfector No 3 100ML