take over
take overSemipermanent makeup

3d-bryn i Västerås


Vi använder oss av TAFFYS produkter och verktyg när vi utför Semipermanent makeup. Behandlingen görs med hjälp av ett manuellt verktyg som kan liknas vid en penna. En steril engångsnål fästs på verktyget och vi kan imitera strån utan att det känns som en streckkod eller för ifyllt. Vi har flera olika storlekar av nålar att välja på och en stor variation av pigmentfärger. Detta hjälper oss att skapa en pigmentering efter just dina önskemål.

Innan TAFFY behandling påbörjas, hålls en kostnadsfri konsultation där terapeuten förklarar hur den semi-permanenta kosmetiska pigmenteringen går till. Terapeuten går även igenom alla eventuella kontraindikationer. Under konsultationen har kunden möjlighet att få sina frågor besvarade och för att uppnå ett så lyckat slutresultat som möjligt bör kunden framföra sina önskemål.
Viktigt: Om ni tar mediciner måste ni meddela terapeuten detta då vissa mediciner kan påverka läkningen. Tillsammans med kunden bestäms färg och form. Det ska se naturligt ut och framhäva ögonen och ansiktets egna drag. Terapeuten utför pigmenteringen strå för strå och ett naturtroget ögonbryn skapas. Skulle korrigering behövas ingår detta i priset upp till 90 dagar efter utförd behandling. Det är viktigt att huden är helt läkt innan korrigeringen utförs. Detta återbesök bokas med fördel in efter första behandling.

TAFFY

TAFFY är ett unikt patenterat manuellt verktyg och som tillsammans med vår TAFFY teknik ger ett otroligt naturtroget resultat.

Deras vision är att leverera den bästa utbildningen på marknaden inom kosmetisk pigmentering, att vi ska vara de bästa leverantören till alla anslutna salonger och att du som slutkund ska känna dig nöjd, trygg och säker i ditt val att utföra kosmetisk pigmentering av en certifierad TAFFY-terapeut.
Pigmenten är självklart registrerade och kontrollerade av Läkemedelsverket och alla anslutna salonger uppfyller alla krav som ställs på dessa som utövare av TAFFY.
Exempelbild

Semipermanenta ögonbryn

Ögonbryn

ca 1h 30 min
3500kr

Kostnadsfri konsultation samt kostnadfri ikorrigering/ifyllnad ingår vid behov.
Exempelbild

Semipermanent eyeliner

Eyeliner uppe

ca 1h 30 min
3500kr

Eyeliner uppe och nere

ca 1h 30 min
4500kr

Kostnadsfri konsultation samt kostnadfri ikorrigering/ifyllnad ingår vid behov.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan
Cacharel
Cacharel Yes I Am EdP
Cacharel Yes I Am EdP 30 ml
Cacharel Yes I Am EdP 50 ml