take over
take overSkönhetsklinik - injektioner

Behandlingarna utförs av Dr. Valentina som är certifierad Stylage och Botox läkare. Konsultation är alltid kostnadsfritt*, behandlingen kan oftast
(i mån av tid) ske i samband med konsultationen om det önskas. *Om du uteblir från bokad konsultation debiteras du 500kr.

Botox

Vem vill inte bli av med rynkor i pannan, kråksparkar vid ögonen, arga vecket mellan ögonbrynen med flera? Botulinum Toxin, även kallad Botox, får muskulaturen som ger upphov till rynkor att slappna av. Den blockerar impulsen från nerven till musklerna vilket leder till att muskulaturen inte dras samman och det uppstår inga linjer eller rynkor. Effekten framträder inom en vecka. Botox är ett välbeprövat och godkänt läkemedel som har änvänts i många år för att behandla olika sjukdomar. På senare tid har den använts till just estetiska sammanhang för att reducera synbara linjer och rynkor.

Stylage

Ämnet som används i Stylage för att fylla ut rynkor och skapa volym, är ren, syntetiskt framställd hyaluronsyra som också
existerar i vår kropp inklusive hud. Med åren bildar dock
kroppen både lägre halter hyaluronsyra samt kollagen och huden mister därmed sin elasticitet. Man injicerar därför
Stylage i hudens rynkor och fåror för att återskapa den förlorade volymen samt för att återerövra sitt naturliga och ungdomliga utseende. Med åren förlorar läpparna volym och därför har ofta äldre personer tunna och smala läppar. Stylage Special Lips är en speciell produkt för läppar med en koncentration som liknar läpparnas egna naturliga mjukhet. Den ger inga klumpar eller ett ojämnt utseende. Stylage har en varaktighet på upp till 12 månader.
Exempelbild

Botox

Mellan ögonbryn

ca 15 min
från 2 900kr

Hela pannan

ca 30 min
från 4 500kr

Hela pannan samt runt ögonen

ca 30 min
från 5 000kr
Exempelbild

Stylage

Läppar

ca 15 min
från 3000kr

Utfyllning av rynkor

ca 30 min
från 3000kr

Ansiktskorrigering

Utfyllnad av käklinje eller kindben.
ca 45 min
från 5500kr

Vi följer dessa steg i din injektionsbehandling

1. Konsultation

Kom förberedd till din konsultation med frågor och var uppriktig mot Dig själv om Dina önskningar. Du kommer att få lära Dig hur man på ett säkert sätt kan använda Filler så att det passar Dina önskemål och Du kommer få frågor om Din eventuella sjukdomshistoria och om Du genomgått andra liknande behandlingar. Du kommer få ett kostnadsförslag som grundar sig på Dina önskemål.
När Du går ifrån konsultationen bör Du känna Dig välinformerad om Filler och vilka resultat Du kan förvänta Dig samt den totala kostnaden. Dr. Valentina Isaksson, utför konsultationen.


2. Behandling

Dr. Valentina Isaksson, kommer föreslå vilken variant av Filler som passar Dina behov. Innan behandlingen kommer Valentina informera dig om smärtlindring. Då alla individer har olika preferenser och känslighet finns Filler både med eller utan inbyggd bedövning. Beroende på vilket område du vill behandla finns olika alternativ, t.ex. bedövningskräm, nervblockad (liknande den hos tandläkaren) eller nedkylning med is.

3. Efter behandling

Efter behandlingen kommer Du att få råd för tiden närmast efter behandlingen. Kort efter den första behandlingen kan det ibland behövas en kompletterande behandling för att få ett optimalt resultat.

4. Nästa behandling

Restylane är naturligt och bryts ner i kroppen och därför kommer Du så småningom att behöva upprepa behandlingen för att bibehålla resultatet. Återbesök görs vanligen efter 6–12 månader för rynkor och inom 6 månader för läppar. Vid hudföryngring med Restylane Vital utgörs ett typiskt behandlingsprogram av tre behandlingssessioner med 2–4 veckors mellanrum och sedan upprepande behandlingar var fjärde till var sjätte månad.

Vad är Botox?

Vem vill inte bli av med rynkor i pannan, kråksparkar vi ögonen, arga vecket mellan ögonen, brynen med flera?

Botulinum Toxin, även kallad Botox, får muskulaturen som ger upphov till rynkor att slappna av. Den blockerar impulsen från nerven till musklerna vilket leder till att muskulaturen inte dras samman och det uppstår inga linjer eller rynkor.

Effekten framträder inom en vecka. Botox är ett välbeprövat godkänt läkemedel som har använts i många år för att behandla olika sjukdomar. På senare tid har den använts till just estetiska sammanhang för att reducera synbara linjer och rynkor.

Botox används främst till rynkor och veck i pannan samt linjer i yttre ögonvrån (kråksparkar). Det går även att behandla nerdragna ögonbryn, mungipor samt vissa rynkor på halsen. Det är därför viktigt med konsultation där Dina önskemål framkommer och HARMONIQs Dr. Valentina Isaksson har möjlighet att framföra vilka områden som är bäst för Dig att behandla för att Du skall uppnå ett gott resultat.

Behandlingen som utförs av HARMONIQs certifierade läkare Dr. Valentina Isaksson, är säker, enkel och snabb.

Läkemedlet sprutas in i en ytterst liten mängd genom en mycket tunn nål. Då nålen är väldigt tunn och volymen liten, känns det som ett myggbett med minimalt obehag. Här erfordras ingen bedövning och Du kan återgå till normala aktiviteter omedelbart.

Resultatet som Du kan förvänta Dig är utslätning av rynkor som orsakas av muskelsammandragning vilket ger en ungdomligare och slätare hud. Acneärr, solskador, ansiktslyft, slapp hy (hamsterpåsar) och dylikt som inte påverkas av muskulaturen kan inte behandlas med Botox.

Effekten av Botox varar mellan tre och sex månader och behöver förnyas två till tre gånger per år för att upprätthålla effekten. Efter varje förnyad Botox-behandling ökar effektens längd vilket innebär att det erfordras färre behandlingar på sikt.

Vi rekommenderar att Du till en början gör en förnyad behandling var fjärde månad.Vad är filler?

Hyaluronsyra är ett av naturens mest mångfasetterade och fascinerande ämnen. Det finns i hela människokroppen såväl som i de flesta andra levande organismer. Hyaluronsyra kan dra åt sig stora mängder vatten. Hyaluornsyra i naturlig form bildas och bryts ner konstant i en snabb process.

Stylage, Filler, är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Stylage är baserad på en hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra. Hyaluronsyran i Stylage är icke-animalisk vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs. Stylage har hög renhet och ger långvariga behandlingsresultat då hyaluornsyra bryts ner väldigt snabbt krävs en stabiliseringsprocess som kallas NASHA-teknologi och är framtaget av Stylage.

Denna process säkerställer stabilisering av hyaluronsyran och ger upphov till långvarigt resultat som tolereras av kroppen. Slutresultatet är en säker skönhetsprodukt som tas emot väl av kroppen med långvarig estetiskt resultat. Vare sig ditt behov är att föryngra huden, jämna ut rynkor eller framhäva ansiktets konturer eller läppar är Restylane en produkt som får dig att se bra ut och må bra.

Resultaten av en behandling med Stylage syns omedelbart – och eftersom behandlingen är icke-kirurgisk blir återhämtningstiden minimal så att du snabbt kan återgå till vardagsaktiviteter. Stylage brukar oftast endast förknippas med läppförtoring men det finns många andra användningsområden.

En del rynkor som inte förstärker Dina drag utan är till besvär kan Du lätt med hjälp av Stylage eliminera och släta ut med långvarigt resultat. Exempel på dessa rynkor kan vara pannlinjer, bekymmersrynkor, kråksparkar, skrattrynkor, nasolabialveck med flera.

Du får ett fräscht resultat utan att förändra Ditt ansiktsdrag.

Stylage erbjuder även ett naturligt sätt att förstora läppar så att de får den form och fyllighet Du önskar. Du kan även skapa tydligare läpplinje, skapa gladare munvinklar och reducera rökrynkor kring munnen.Din produkt är tillagd

×
Startsidan