take over
take overBli en del av oss!

ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid - Tillsvidare

LÖN: Fast och rörlig lön enligt frisöravtalet + tillägg

SÖK JOBBET SENAST: Så fort som möjligt 

STAD: Västerås

SKICKA DIN ANSÖKAN: Märk med "Jobbansökan - frisör" - skicka till: info@harmoniq.se eller hör av dig via våra sociala medier.

 

 

Bli en del av oss!

Tack vare en ökad efterfrågan söker vi en till frisör att bli en del av Team HARMONIQ. Vi söker dig som vill arbeta i en varm familjär stämning och är duktig på att sätta kunden i högsta fokus. Vi jobbar med olika typer av behandlingar och hos oss finns möjlighet till vidareutbildning - möjligheterna är stora om du är den vi söker. Under året kommer vi att satsa på en stor ombyggnation av våra salonger och får vi in dig så fort som möjligt har du möjligheten att utforma nya salongen.

Tveka inte, utan skicka din ansökan idag och bli en i gänget!

  

Vi erbjuder:

❤ En trygg heltidsanställning

❤ Vidare utbildning

❤ Härliga kollegor

❤ Hög efterfrågan från kunder, vi är oftast fullbokade

❤ En exklusiv arbetsmiljö med nya salonger

❤ Möjligheten att påverka utformningen av nya salongen

❤ Lediga helger och röda dagar

 

 

 

 

 

 Frisör

 

Om dig som Frisör:

Vi söker dig som är en duktig frisör och uppskattar hantverket i arbetet. Du är lojal, inspirerar, glad, sätter kunden i fokus och bidrar med en positiv stämning till vårt härliga gäng.  Tveka inte utan skicka in din ansökan för det kanske är just dig vi söker. Alla ansökningar handläggs konfidentiellt.

I arbetet som frisör ingår alla typer av hårbehandlingar såsom klippning, färgning, hårförlängning, uppsättningar, hårvårdsbehandlingar (inpackningar, olaplex, keratinbehandling) samt brynplock och färgning av bryn och fransar.

Hårfärgerna vi använder oss av kommer från Redken. För hårförlängningar använder vi oss av Hairtalk som är en av nordens ledande löshårsleverantörer.

"Ingen dag är den andra lik, det är verkligen variation att arbeta hos HARMONIQ"

Information om Redken
Företaget Redken grundades år 1960 av skådespelaren Paula Kent. Hon kom på att professionella frisörer behöver veta mer om relationen och samspel mellan hårets och hudens uppbyggnad, kemi samt ingredienser i produkter som leder till ett vackert hår och frisk hud. Dem lansera produkter och ett utbildningsprogram för frisörer om hår och hudens kemi.
 
 
 

 

Information om hairtalk
Hairtalk är extensions av högsta kvalitet med patenterade tejpfästen som är de skonsammaste på marknaden. Det gör att Hairtalk kan sättas i även de tunnaste hår utan att ditt hår tar skada. Dessutom håller våra extensions omsättning efter omsättning. Våra metoder och kunskaper om hår bygger på decennier av erfarenhet. Välkommen till en värld av oändliga möjligheter med Hairtalk.

 

 

Ombyggnation

Våra salonger kommer att byggas om under året. Lokalerna kommer att bli mer moderna och välplanerade. Inriktningen kommer att vara en hårdare industrikänsla med kakel och betong som bryts av med värme och grönt. Varma element som persiska mattor, växter och ljussättning kommer att bidra med den mysiga och behagliga känslan i miljön. Som grädde på moset blandar vi in noga utvalda gulddetaljer för att förhöja lyxkänslan. Anpassat produktsortiment enligt vårt nya concept exponeras på glas i guldiga hyllor. Vi tillägger digitala speglar, skyltsystem och analysverktyg för att förhöja imagen. Mer information erhålls vid intervjutillfället.

 

 

 

 
 
 
Om oss
 
 
Harmoniqs affärsidé är att erbjuda kunden en lyxig och harmonisk upplevelse. På HARMONIQ.salong erbjuder vi behandlingar inom naglar, fransar, ansiktsbehandlingar och hår av duktiga terapeuter. Vi är ett varmt gäng i blandade åldrar som jobbar i team mot positiv arbetsmiljö där kunden och företaget är i centrum. Vi värdesätter vidareutbildningar och skickar vår personal kontinuerligt på utbildningar så vi alltid jobbar med det senaste och bästa. Vi har väldigt roligt ihop på och utanför jobbet.
 
Kontaktinformation
Skicka din ansökan
info@harmoniq.se
 
Företagets adress
STORA GATAN 2 H VÄSTERÅS
MIMERGATAN 4 VÄSTERÅS

Telefonnummer
021-448 18 50
 
Vi behöver tillsätta denna tjänst snarast så först till kvarn med rätta egenskaper och utbildning kan få jobbet, så ansök idag! Ansökan handläggs konfidentiellt.

Märk den Jobbansökan- frisör.
Skicka din ansökan via mejl till: info@harmoniq.se

 

Din produkt är tillagd

×
Startsidan