take over
take overÄr du en duktig Frisör? Då är det dig vi söker!

ANSTÄLLNINGSFORM: Deltid (80% - 100%), Tillsvidare

LÖN: Fast och rörlig lön

SÖK JOBBET SENAST: Så fort som möjligt - senast den 28 september 2018

STAD: Västerås

SKICKA DIN ANSÖKAN: Märk Jobbansökan - skicka till: info@harmoniq.se

Då vi har en ökad efterfrågan söker vi en frisör. Att sätta kunden i fokus och hög kundservice ser vi som en självklarhet. På HARMONIQ jobbar vi med olika typer av behandlingar och där finns det möjlighet till vidareutbildning. Beroende på vilka utbildningar du har eller önskar vidareutbilda dig inom ökar arbetets omfattning. Möjligheterna är stora om du är den vi söker.

Tveka inte, utan skicka din ansökan idag och bli en av oss.

Frisör

 

Om dig som Frisör:

Vi söker dig som är en duktig frisör som gillar hantverket i arbetet och att inspirera. Vidare vill vi att du är lojal, glad, positiv och sätter kunden i centrum. Lika viktigt är det att du är lojal mot företaget och jobbar mot en positiv arbetsmiljö. Tveka inte utan skicka in din ansökan för det kanske är just dig vi söker. Alla ansökningar handläggs konfidentiellt.

I arbetet som frisör ingår alla typer av hårbehandlingar såsom klippning, färgning, hårförlängning, uppsättningar, hårvårdsbehandlingar (inpacknngar, Olaplex, Keratinbehandling) samt brynplock och färgning av bryn och fransar.

Hårfärgerna vi använder kommer från Redken som är ett välkänt varumärke. Redken är både skonsamt för huden och håret. För hårförlängningar använder vi oss av Hairtalk som är en av nordens ledande löshårsleverantörer.

"Ingen dag är den andra lik, det är verkligen variation att arbeta hos HARMONIQ"

Information om Redken
Företaget Redken grundades år 1960 av skådespelaren Paula Kent. Hon kom på att professionella frisörer behöver veta mer om relationen och samspel mellan hårets och hudens uppbyggnad, kemi samt ingredienser i produkter som leder till ett vackert hår och frisk hud. Dem lansera produkter och ett utbildningsprogram för frisörer om hår och hudens kemi.
 
 
 

 

Information om hairtalk
Hairtalk är extensions av högsta kvalitet med patenterade tejpfästen som är de skonsammaste på marknaden. Det gör att Hairtalk kan sättas i även de tunnaste hår utan att ditt hår tar skada. Dessutom håller våra extensions omsättning efter omsättning. Våra metoder och kunskaper om hår bygger på decennier av erfarenhet. Välkommen till en värld av oändliga möjligheter med Hairtalk.

 

 

Om oss

Harmoniqs affärsidé är att erbjuda kunden en lyxig samt harmonisk upplevelse. Inom HARMONIQ.salong erbjuder vi behandlingar inom naglar, fransar, ansiktsbehandlingar och hår av duktiga terapeuter. Vi är ett varmt gäng, i blandade åldrar, som jobbar i team mot positiv arbetsmiljö där kunden och företaget är i centrum. Vi värdesätter vidareutbildningar och skickar vår personal kontinuerligt på utbildningar så vi alltid jobbar med det senaste och bästa. Vi har väldigt roligt ihop på jobbet och utanför jobbet.
 
Kontaktinformation
Skicka din ansökan
info@harmoniq.se
 
Företagets adress
STORA GATAN 2 H VÄSTERÅS
Postadress
HARMONIQ AB
STORA GATAN 2 H
72209 VÄSTERÅS

Telefonnummer
021-448 18 50
 
Vi behöver tillsätta denna tjänst snarast så först till kvarn med rätta egenskaper och utbildning kan få jobbet, så ansök idag! Ansökan handläggs konfidentiellt.

Märk den Jobbansökan.
Skicka din ansökan via mejl till: info@harmoniq.se

Våra framtidsplaner

Våra salonger kommer att byggas om under hösten. Lokalerna kommer att bli mer moderna och välplanerade. Mer info diskuteras vid intervjun.

 

Din produkt är tillagd

×
Startsidan
Escada
Escada Miami Blossom Edt 30 ml
Escada Miami Blossom Edt 100 ml