take over
take overÄr du en duktig nagelterapeut, fransstylist eller hudterapeut? Då är det dig vi söker!

ANSTÄLLNINGSFORM: Deltid (80% - 100%), Tillsvidare

LÖN: Fast och rörlig lön

SÖK JOBBET SENAST: Så fort som möjligt

STAD: Västerås

SKICKA DIN ANSÖKAN: Märk Jobbansökan med "Terapeut" och skicka till: info@harmoniq.se

 

We’re hiring!


Tack vare en ökad efterfrågan söker vi en till nagelterapeut, hudterapeut och/eller fransstylist att bli en del av Team HARMONIQ. Vi söker dig som vill arbeta i en varm familjär stämning och är duktig på att sätta kunden i högsta fokus. Vi jobbar med olika typer av behandlingar och hos oss finns möjlighet till vidareutbildning. Beroende på vilka utbildningar du har eller önskar vidareutbilda dig inom ökar arbetets omfattning. Vi har även möjlighet att skicka dig på fransstylistutbildning respektive nagelterapeututbildning. Är du hudterapeut och önskar vidareutbilda dig inom fransar och naglar kan vi hjälpa dig med det - möjligheterna är stora om du är den vi söker! Under året kommer vi att satsa på en stor ombyggnation av våra salonger och får vi in dig så fort som möjligt har du möjligheten att utforma nya salongen.

Tveka inte, utan skicka din ansökan idag och bli en av oss!❤Om dig som nagelteknolog, hudterapeut och/eller fransstylist

Du är en duktig nagelteknolog, hudterapeut och/eller fransstylist och uppskattar hantverket i arbetet. Du är lojal, inspirerar, glad, sätter kunden i fokus och bidrar med en positiv stämning till vårt härliga gäng. Tveka inte utan skicka in din ansökan för det kanske är just dig vi söker. Alla ansökningar handläggs konfidentiellt.

I arbetet som fransstylist ingår behandlingar som t.ex. fransförlängningar, brynvaxning, färgning av fransar & bryn, lashlift osv. För våra fransförlängningar använder vi oss av fransar från Lash for lash. Vi utför både förlängningar med singel- och volymfransar. För färgning av bryn och fransar använder vi oss av färg från RefectoCil.

Som nagelterapeut ingår behandlingar som t.ex. nagelförlängning, förstärkning, manikyr, gellack osv. Vi använder oss av material från Bio Sculpture Gel. Har du inga förkunskaper av just detta märke kommer du att få en utbildning inom det.

Som hudterapeut ingår alla typer av hudvårdsbehandlingar, kemisk peeling, vaxning, massage etc. Vi använder oss av produkter från Elemis, Exuviance och Elisabeth Arden PRO i våra behandlingar. Även brynplock och färg ingår, och där använder vi oss av färg från RefectoCil. 


Lash for Lash
Med lång livslängd, medicinsk kvalitet och det prisbelönta limmet har Lash for Lash förtjänat sitt rykte som den ”skonsamma” professionella ögonfransförlängningen. Lash for Lash består av ett brett sortiment utav färger, längder och tjocklekar som kombineras för det utseendet som du vill ha. Allt ifrån naturligt och stilrent resultat till större och mer invecklad och glamorös finish med volymfransar.

RefectoCil
Ett världsledande varumärke Refectocil är idag framträdande representerat i mer än 50 länder. Refectocil ögonfransar och ögonbrynsfärg har visats och erkänts på grund av miljontals framgångsrika applikationer som ledande produkt i mer än 60 år. Det breda sortimentet täcker 10 färger och många praktiska tillbehör till användaren.

 Bio Sculpture Gel®
Bio Sculpture Gel nagelsystem är utvecklat för att ge styrka och skydd till den naturliga nageln. Ingen primer eller aktivator används. Geléen skadar inte den naturliga nageln, den kan lösas upp utan att filas, därmed undviker nagelteknologen att andas in damm. Bio Sculpture Gel är det enda nagelsystemet som är kliniskt testat av Farmovs Parexel, som är ett internationellt godkänt forskningsinstitut, och med ett väldigt bra resultat. Resultatet visar att systemet är 99% allergifritt.

Elemis

Elemis är personligt och komplett för alla hudtyper och hudtillstånd. För kvinnor och för män. För hela kroppen. Deras kroppsprodukter, halleluleja. Glöm allt du tidigare testat, Elemis är en upplevelse, där växter, mineraler och naturliga aktiva aromer stödjer god hudhälsa, respekterar att huden är levande och att vi alla är just olika och förändras hela tiden. 

"Ingen dag är den andra lik, det är verkligen variation att arbeta hos HARMONIQ"

Om oss

Harmoniqs affärsidé är att erbjuda kunden en lyxig och harmonisk upplevelse. På HARMONIQ.salong erbjuder vi behandlingar inom naglar, fransar, ansiktsbehandlingar och hår av duktiga terapeuter. Vi är ett varmt gäng i blandade åldrar som jobbar i team mot positiv arbetsmiljö där kunden och företaget är i centrum. Vi värdesätter vidareutbildningar och skickar vår personal kontinuerligt på utbildningar så vi alltid jobbar med det senaste och bästa. Vi har väldigt roligt ihop på och utanför jobbet.
 
Kontaktinformation
Skicka din ansökan
info@harmoniq.se
 
Företagets adress
STORA GATAN 2 H VÄSTERÅS
Postadress
HARMONIQ AB
STORA GATAN 2 H
72209 VÄSTERÅS

Telefonnummer
021-448 18 50
 
Vi behöver tillsätta denna tjänst snarast så först till kvarn med rätta egenskaper och utbildning kan få jobbet, så ansök idag! Ansökan handläggs konfidentiellt.

Märk den "Jobbansökan terapeut".
Skicka din ansökan via mejl till: info@harmoniq.se

Våra framtidsplaner

Våra salonger kommer att byggas om under året. Lokalerna kommer att bli mer moderna och välplanerade. Inriktningen kommer att vara en hårdare industrikänsla med kakel och betong som bryts av med värme och grönt. Varma element som persiska mattor, växter och ljussättning kommer att bidra med den mysiga och behagliga känslan i miljön. Som grädde på moset blandar vi in noga utvalda gulddetaljer för att förhöja lyxkänslan. Anpassat produktsortiment enligt vårt nya concept exponeras på glas i guldiga hyllor. Vi tillägger digitala speglar, skyltsystem och analysverktyg för att förhöja imagen. Mer information erhålls vid intervjutillfället.
 

 

 

Din produkt är tillagd

×
Startsidan