take over
take overÄr du en duktig Nagelterapeut och/eller Fransstylist? Då är det dig vi söker!

ANSTÄLLNINGSFORM: Deltid (80% - 100%), Tillsvidare

LÖN: Fast och rörlig lön

SÖK JOBBET SENAST: Så fort som möjligt

STAD: Västerås

SKICKA DIN ANSÖKAN: Märk Jobbansökan - skicka till: info@harmoniq.se

Då vi har en ökad efterfrågan söker vi en nagelterapeut och/eller fransstylist. Att sätta kunden i fokus och hög kundservice ser vi som en självklarhet. På HARMONIQ jobbar vi med olika typer av behandlingar och där finns det möjlighet till vidareutbildning. Beroende på vilka utbildningar du har eller önskar vidareutbilda dig inom ökar arbetets omfattning. Vi har även möjlighet att skicka dig på fransstylistutbildning respektive nagelterapeututbildning. Är du hudterapeut och önskar vidareutbilda dig inom fransar och naglar kan vi hjälpa dig med det till anställningen. Möjligheterna är stora om du är den vi söker.

Tveka inte, utan skicka din ansökan idag och bli en av oss.

Nagelterapeut

 

Om dig som Nagelterapeut:

Vi söker dig som är en duktig nagelterapeut som gillar dekorationer och att inspirera. Vidare vill vi att du är lojal, glad, positiv och sätter kunden i centrum. Lika viktigt är det att du är lojal mot företaget och jobbar mot en positiv arbetsmiljö. Tveka inte utan skicka in din ansökan för det kanske är just dig vi söker. Alla ansökningar handläggs konfidentiellt.

I arbetet som nagelterapeut ingår alla typer av nagelbehandlingar såsom nagelförlängning, nagelförstärkning, dekorationer, manikyr, pedikyr samt brynplock och färgning av bryn och fransar.

Vi använder oss av Bio Sculpture Gel vid våra förstärkningar och förlägningar av naglar. Bio Sculpture Gel är en nagelstär­kande behandling som inte skadar den naturliga nageln. Den gör att nageln blir stark men flexibel och ser naturlig ut. Om du vill ha lack som håller länge rekommenderar vi OPI permanentlack som sitter upp till 4 veckor.

Vi är även intresserade av ansökningar från dig som har erfarenhet av andra typer av material också så skicka in en ansökan.

 

 
Information om Bio Sculpture Gel®

Bio Sculpture Gel® blev för första gången introducerad på marknaden i 1988. Detta nagelsystem representerade något helt nytt - en nagelgelé som var lika flexibel som den naturliga nageln och som var upplösbar. Dessutom fanns den i flera färger, något som också var nytt på marknaden. Bio Sculpture var först med att ta fram en skulpteringsgelé för nagelförlängningar med form istället för att använda uttorkande lim och hårda plasttippar. Bio Sculpture Gel har i flera år försökt att vidareutveckla sin produktserie och har under alla år på marknaden varit ett ledande system i nagelbranschen. Utvecklingen har varit enorm och idag finns Bio Sculpture Gel i 30 länder världen över.
 
Bio Sculpture Gel nagelsystem är utvecklat för att ge styrka och skydd till den naturliga nageln. Ingen primer eller aktivator används . Geléen skadar inte den naturliga nageln, den kan lösas upp utan att filas, därmed undviker nagelteknologen att andas in damm. Vår Gel Remover löser upp geléen från nageln på 20 min. Bio Sculpture Gel är det enda nagelsystemet som är kliniskt testat av Farmovs Parexel, som är ett internationellt godkänt forskningsinstitut, och med ett väldigt bra resultat. Resultatet visar att systemet är 99% allergifritt. Parexel gav Bio Sculpture den högsta ratingen – 5 stjärnor, som ett effektivt och hälsovänligt nagelsystem.
 
Bio Sculpture Gel är en nagelstärkande behandling som inte skadar den naturliga nageln. Den gör att nageln blir stark men flexibel och ser naturlig ut.
 
Varför Bio Sculpture Gel?
Produkten har funnits i över 20 år och är originalet inom gelé när det kommer till flexibilitet, färger och skulptering. Bio Sculpture är ett komplett nagelsystem med produkter anpassade till kundens alla behov. Produkterna vidareutvecklas och förbättras kontinuerligt. Vi strävar efter att vara och förbli det bästa nagelsystemet på marknaden.
 
 

  

Fransstylist

 

Om dig som Fransstylist:

Vi söker dig som är en duktig fransstylist. Vidare vill vi att du är lojal, glad, positiv och sätter kunden i centrum. Lika viktigt är det att du är lojal mot företaget och jobbar mot en positiv arbetsmiljö. Tveka inte utan skicka in din ansökan för det kanske är just dig vi söker. Alla ansökningar handläggs konfidentiellt. Kan du båda delarna så är det väldigt positivt.

I arbetet som fransstylist ingår fransförlängning, refil av fransförlängning samt brynplock och färgning av bryn och fransar.

För våra fransförlängningar använder vi oss av fransar från Lash for Lash. Vi utför både förlängningar med singelfransar och volymfransar. Valmöjligheterna är stora när det gäller längd, tjocklek och böjning på fransarna.

När vi formar din ögonbryn vaxar vi först för att sedan plocka formen. För färgning av bryn och fransar använder vi oss av färg från RefectoCil.

 
 
 Information om Lash for Lash och RefectoCil

Lash for Lash
Med lång livslängd, medicinsk kvalitet och det prisbelönta limmet har Lash for Lash förtjänat sitt rykte som den ”skonsamma” professionella ögonfransförlängningen. Lash for Lash består av ett brett sortiment utav färger, längder och tjocklekar som kombineras för det utseendet som du vill ha. Allt ifrån naturligt och stilrent resultat till större och mer invecklad och glamorös finish med volymfransar.

RefectoCil
Ett världsledande varumärke Refectocil är idag framträdande representerat i mer än 50 länder. Refectocil ögonfransar och ögonbrynsfärg har visats och erkänts på grund av miljontals framgångsrika applikationer som ledande produkt i mer än 60 år.

Det breda sortimentet täcker 10 färger och många praktiska tillbehör till användaren, vilket gör Refectocils produktsortiment till det perfekta systemet för professionell ögonfrans och ögonbryn.

Med tonade ögonfransar ser ögonen mer levande ut, även om morgonen efter vakning ser de sig mer uttrycksfulla. Dessutom är ögonfranstonning extremt praktisk och tidsbesparande, eftersom det inte är nödvändigt med daglig applicering av mascara. När man använder mascara klibbar enskilda fransar varandra och skapar obehagliga klumpar. Med tonade ögonfransar finns inget sådant problem, eftersom färgen tränger in i varje enskilt ögonblick - utan att klibba dem eller producera klumpar. Speciellt för kontaktlins bärare är ögonfransning nyckeln idealisk eftersom de ofta lider eftersom de fina mascarapartiklarna irriterar ögonen. För sportentusiaster är ögonfransning perfekt, eftersom det är vattenbeständigt i flera veckor, även när det svettas, smälter eller springer det inte.

Färgen varar upp till 6 veckor. Under denna period växer nya ögonfransar och ögonbryn och bör tonas igen. De bästa resultaten uppnås när du applicerar nyansen regelbundet, eftersom färgen med varje färgton penetrerar djupt in i ögonfransarna, vilket ger dem intensivare och hållbart färgade.

 

"Ingen dag är den andra lik, det är verkligen variation att arbeta hos HARMONIQ"

Om oss

Harmoniqs affärsidé är att erbjuda kunden en lyxig samt harmonisk upplevelse. Inom HARMONIQ.salong erbjuder vi behandlingar inom naglar, fransar, ansiktsbehandlingar och hår av duktiga terapeuter. Vi är ett varmt gäng, i blandade åldrar, som jobbar i team mot positiv arbetsmiljö där kunden och företaget är i centrum. Vi värdesätter vidareutbildningar och skickar vår personal kontinuerligt på utbildningar så vi alltid jobbar med det senaste och bästa. Vi har väldigt roligt ihop på jobbet och utanför jobbet.
 
Kontaktinformation
Skicka din ansökan
info@harmoniq.se
 
Företagets adress
STORA GATAN 2 H VÄSTERÅS
Postadress
HARMONIQ AB
STORA GATAN 2 H
72209 VÄSTERÅS

Telefonnummer
021-448 18 50
 
Vi behöver tillsätta denna tjänst snarast så först till kvarn med rätta egenskaper och utbildning kan få jobbet, så ansök idag! Ansökan handläggs konfidentiellt.

Märk den Jobbansökan.
Skicka din ansökan via mejl till: info@harmoniq.se

Våra framtidsplaner

Våra salonger kommer att byggas om under hösten. Lokalerna kommer att bli mer moderna och välplanerade. Mer info diskuteras vid intervjun.
 

 

Din produkt är tillagd

×
Startsidan