JUST NU! MASSOR AV VAROR TILL FANTASTISKA PRISER  LÄS MER

Få ett lyxigt schampo-sample!

Få ett lyxigt schampoprov på köpet när du handlar för minst 650 kr ur vårt fantastiska sortiment! Upplev det ultimata hårvårdslyxet och upptäck nya favoriter samtidigt som du får chansen att prova på exklusiva schampon. När du lägger din order så får du med någon utav de schampo-samples som är aktuella just nu. Just nu får du ett lyxigt test på populära Kérastase Nutritive Bain Satin Riche Shampoo. Läs mer om produkten nedan!

 

Kriterier:

Gåvan är begränsad och gäller när du handlar valfria produkter på Harmoniq.se för minst 650 kr. När gåvan tar slut på lagret så bytes den ut mot en annan så passa på om du vill testa.

 

Schampo-sample just nu:

Kérastase Nutritive Bain Satin Riche Shampoo - skönhetstester

Nutritive Bain Satin Riche från Kérastase är ett mycket näringsrikt schampo för mycket torrt hår. Det innehåller polymerer som motverkar torrhet och ger intensiv näring och styrka, vilket gör det till ett av de bästa schampona för mycket torrt hår.

Köp full size här

Användning:

Öppna påsen försiktigt och kläm sedan ut innehållet vid användning. Innehållet är beräknat att användas vid ett tillfälle och är där av för engångsbruk.

FAVORIT-schampon

ANDRA GÅVOR NÄR DU HANDLAR