take over
take overÄr du vår nya webshop personal? - Skicka in din ansökan idag!

HARMONIQ online söker omgående en nogrann och snabb medarbetare för webshoppens orderhantering samt butiksarbete

Om rollen
Denna tjänst kräver planering, noggrannhet, ”hålla många bollar i luften” samt stresstålighet. Det är viktigt att ha en positiv attityd och se problem som roliga utmaningar än problem. Detta för att en positiv attityd och arbetsmiljö leder till effektivt arbete samt trivlse på arbetsplatsen. Vill du tillhöra ett starkt växande företag med roll där du aldrig blir uttråkad så är denna tjänst passande för dig.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av 

·        Plock, online ordrar

·        Kundservice, online ordrar

·        Lagerarbete, online och butik

·        Kassaarbete/kundkontakt, butik

·        Scanning, online ordrar

·        Paketering, online ordrar

Du skall vara noggrann, snabb, serviceinriktad och en problemlösare. I tjänsten finns det en mångfald av arbetsuppgifter vilket gör att arbetspasset aldrig blir tråkigt. Du kommer att expediera ordrar, handha kundservice och kundkontakt samt traditionellt butiksarbete såsom kundkontakt, kassaarbete, upplock av varor samt lagerarbete.

Tjänstensomfattning
Tjänsten är om 75% och kan utökas med ytterligare 25% med fördjupning inom kundservice för online.

Du måste kunna börja omgående.

Vi värdesätter och erbjuder utveckling samt kräver hög ansvarskänsla och lojalitet. Ta tillfället i akt och bli en del av oss.

Ansökningshandlingarna handläggs konfidentiellt.

Ansökan
Märk din ansökan med: Online personal
Skicka din ansökan till: info@harmoniq.se

Om HARMONIQ
Harmoniqs affärsidé är att erbjuda kunden en lyxig samt harmonisk upplevelse, av professionella terapeuter, vid besök. Konceptet erbjuder fullsortiment parfymeri samt fullsortiment salong. Vi jobbar med samtliga selektiva och semiselektiva märken. Du kommer att kunna botanisera Dig bland allt från dofter, makeup, till hudvård, hårvård, nagelvård samt behandlingar. September 2007 öppnades två butiker/salonger vid mimerporten i Västerås. 2011 öppnade vi den tredje HARMONIQ butiken i Västerås City med tillhörande webshop.

 

Din produkt är tillagd

×
Startsidan