take over
take over
”De banade väg inom skönhetsindustrin..."
”De banade väg inom skönhetsindustrin..."

”De banade väg för en ny plattform inom skönhetsindustrin… utan att ens inse att de var på väg att skapa något stort. ”

Under så lång tid vi kan minnas har makeup och skönhetsprodukter varit en stor del utav många kvinnors liv. Vad som inte varit lika självklart är verktygen vi applicerat makeupen med. Tack vare Real Techniques kan vi idag underlätta och avancera vår makeup för att uppnå de riktigt proffsiga resultaten.

Real Techniques är märket som specialiserar sig på diverse olika verktyg för att applicera och skapa makeup. Företaget grundades av systrarna Samantha och Nicola Chapman, som under hela sin uppväxt varit omgiven av makeup. Med en moster som sminkat personer som David Bowie och Prinsessan Diana hittade tjejerna inspirationen till att även dem följa i makeupens fotspår. År 2008 laddade Sam upp ett klipp på youtube som visade hur man gjorde en smokey eye effekt, något som direkt gav en väldigt stor feedback och tittare som ville se mer. 2 år senare hade kanalen 30 000 följare och iden bakom real techniques föddes.

Den populäraste produkten från Real Techniques är deras Powder Brush, denna puderborste är idealisk till att applicera puder och mineralfoundation till ett jämt resultat. Borsten är gjord i lyxigt Taklon, vilket är ett mycket fint nylonmaterial liknande naturborst. Materialet är hygieniskt, enkelt att rengöra och släpper inte hår. Storleken på borsten är 17 cm och den efterlämnar ett professionellt HD-resultat som håller även i starka ljus.

kr

Ett av de allra viktigaste momenten i en sminkning och bakom artisteriet är att använda rätt verktyg, något som tidigare varit väldigt dyrt och svårt att få tag i. Majoriteten idag har växt upp och använd triangelformade svampar, puder puffor och även fingrarna för att applicera sin makeup. Något som gjort att glappet mellan de professionella makeup artisterna och den vanliga konsumenten varit stort.

”Välkommna till Real Techniques gemenskap” – Samatha & Nicola Champan

Real Techniques Miracle Complexion Sponge erbjuder tre fördelar i en produkt, upptäck skillnaden i din makeup rutin med en Sponge som kan användas för att applicera foundation, täcka finnar och andra små skavanker samt concealer under ögon och kring näsa. En annan fördel är att svampen kan användas till crémerouge samt med hjälp av puder matta ner T-zonen. Man använder svampen genom att fukta den lätt med vatten innan applicering av produkter.

kr

Contour är något som växt extremt i sminkindustrin de senaste åren och i samband med de behövs såklart de rätta verktygen för att applicera och framhäva dina konturer. Med hjälp av Real Techniques Sculpting Brush när en bred och sned borste designad för att enkelt kunna markera och framhäva dina konturer och skönhetsdrag. Borsten fungerar både med kräm- och puderprodukter för att definiera t.ex. dina kindben.

Tips: För att hålla dina borstar i toppskick, rekommenderar vi att tvätta dem en gång i veckan med varmt vatten samt rengöring för borstar, alternativt mild tvål. Lägg dem sedan platt på torkning.

kr

Idag finns Real Techniques i många delar av världen och Samantha och Nicola fortsätter att växa som makeup-artister. Tack vare Real Techniques kan kvinnor idag omvandla sin skönhetsrutin och på så vis även sina utseenden till sitt allra yttersta.  

Din produkt är tillagd

×
Startsidan