take over
take over
Evelina testar IsaDora Active All Day
Evelina testar IsaDora Active All Day

IsaDora Active All Day

Jag har tagit fram förstoringsglaset och granskat Isadoras active all day på djupet. Anledningen? En ny, populär foundation som både syns och hörs mycket bland många influencers.

Produkten utlovas bland annat sitta i 24h, vara svett, fukt och vattensäker och ha en second skin finish. Dessutom till ett pris av ynka 169kr. 

”Active wear och fitness har stor inverkan på mode och skönhet just nu. Den aktiva livsstilen vi lever idag gör att behovet av högpresterande produkter ökar. Man vill att make-upen sitter från morgon till kväll: när man springer ärenden på stan, hämtar barnen i skolan, går till träningspasset eller ska på after work.”

                                   Jag gjorde såhär:

Isadora Active All Day Makeup
Youth
fr. 126 krSom ni ser i videon ovan sminkade jag halva ansiktet med active all day för att verkligen kunna se skillnaden. Jag valde också att sminka min tatuering på halsen för att se täckningsförmågan och hur den håller sig under 12h. Jag applicerade ingen primer under och använde ett löspuder i samma prisklass som foundationen, för att ingen ska ”hjälpa den andra”.

 

Vid en första anblick var den väldigt täckande. Produkten lovar medium täckning, men jag skulle snarare säga full täckning. När jag applicerade den på tatueringen syntes den knappt, och då bara efter ett lager. Nyansen jag valde (nr. 10) var både för varm och för mörk för mig. Flaskans utformning är smart och hygienisk. Själva pumpen ger en bra mängd produkt, och trots sin täckning är den lätt att applicera. Den jämnar ut bra (lite för bra för min smak) så där är allt precis i sin ordning. Den ger en matt finish (vilket inte heller är i min smak, som den glow-suktare jag är), och framhäver inte torra partier.

Resultat efter av Maria Nila colour refresh 9.34 peach

 

Efter 6h

Första stoppet blev efter 6h. Under den tiden hade jag bl.a tagit en power nap med min tvååring. Då upplevde jag att den släppt lite vid munpartiet men i övrigt satt den kvar. Den hade inte lagt sig i vecken kring ögonen och runt näsvingarna vilket gjorde mig positivt överraskad. Den hade släppt lite täckningsmässigt vilket syntes på tatueringen, men i ansiktet såg det fortfarande jämnt ut.

Efter 12h

Andra och sista stoppet var 12h efter applicering. Då hade den släppt ytterligare täckningsmässigt, men på ett jämnt sätt. Den hade blivit lite torr kring näsvingarna och under ögonen men annars såg den faktiskt fortfarande fin ut. För att testa ordentligt valde jag att stänka lite vatten på den, för att se om den är så svett och vattenfast som den utlovas. Och hör och häpna, den satt faktiskt kvar! Det blev inga ränder efter mina fejkade ”tårar” och hudtonen var fortfarande jämn. En negativ aspekt är att jag upplever att den känts av på huden, och inte blivit som en second skin finish. 


Betyg

Detta är en foundation för dig som vill ha en vattentålig, matt foundation som tål yttre påfrestningar. Du söker en mycket täckande foundation med budget i den lägre prisklassen. Du kan tänka dig att rengöra ansiktet i omgångar, för denna sitter som berget!

 

 

  

 

 

Din produkt är tillagd

×
Startsidan