take over
take over
Evelina testar SWATI
Evelina testar SWATI

Evelina Testar SWATI

En ny Evelina Testar hörrni! Denna gång är det vårt nytillskott SWATI som står på tur. SWATI erbjuder färgade kvalitetslinser som går att återanvända i hela 6 månader. Linserna finns i 8 olika färger, och är perfekta för att matcha din outfit eller addera det där lilla extra.

 

Om linserna


Färgade kosmetiska kontaktlinser med naturlig effekt. Allt från att matcha din outfit till att addera det där lilla extra, SWATI:s kosmetiska linser är en liten accessoar som gör stor skillnad. Tillsammans med din ögonfärg skapar SWATI:s linser en naturlig nyans som är unik för just dig.

Vänligen notera: effekten av de färgade linserna varierar beroende på den naturliga färgen hos din iris. Vi gör allt vi kan för att säkerställa att våra linser är marknadsledande gällande kvalitet och användarvänlighet, samtidigt som de har en säkerhetsstandard som överskrider branschens krav.

 

SWATI produktspecifikation

Produkttyp: mjuka kontaktlinser

Innehåll: 2-pack (ett par) i linsbehållare med isotonisk saltlösning 
Material: Polymacon 
Vattenhalt: 38 % 
Diameter: 14,20 
Baskurva: 8,70 
Bärtid: 6 månader 
Steriliseringsmetod: ångsterilisering 
Tillbehör: linsfodral, linspincett

TEKNISK PRODUKT INFORMATION: SWATI's kosmetiska linser är tillverkade enligt internationella säkerhetsstandards (ISO 13485) och CE-märkta. Det betyder i korthet att de är lika säkra att använda som de konventionella linser som säljs på apoteket. Med detta sagt: vi rekommenderar alltid att du läser SWATI's onlinemanual innan du börjar använda linserna, www.swati.com.

"Jag såg verkligen ut som en annan person och det kändes ovant att se sig i spegeln"
 

Evelina testar 

 
Detta har varit en så himla rolig ”Evelina testar”! Jag har aldrig haft en lins i ögat tidigare, men alltid varit nyfiken på hur jag skulle se ut som blåögd. På något vis bygger man en garderob efter de färger man har. Jag har till exempel aldrig känt mig fin i rött, och äger inget rött plagg. Det har känts som att det skurit sig mot mina bruna ögon.


Eftersom att jag är en total rookie när det gäller linser. Med det sagt var det lite knepigt att få in linserna, men jag kom fram till att man behöver sätta i dem med självförtroende. In i ögat, klart. Det tog lite tid innan jag fått in snitsen, men sen var det absolut inte svårt.

Känns mjuka i ögat


Det förvånade mig att de inte skaver i ögonen, de känns knappt! Jag har läst att färgade linser brukar kunna vara lite tjockare och därmed skava, men upplevde det inte så.

Resultatet var magkittlande. Jag såg verkligen ut som en annan person och det kändes ovant att se sig i spegeln. Men, det var riktigt snyggt! Och kul. En annan ögonfärg gav verkligen en helt annan look. Andra färger lyftes fram på något vis.

”Från dag ett har vår vision varit att vara marknadens mest naturliga lins” - SWATI

Om SWATI

 

SWATI anser att skönhet inte handlar om utseende, utan att det handlar om självuttryck. Att vara stolt över allt som är du, och att visa alla sidor av din personlighet, alla nyanser.

Historien om SWATI börjar med att två personer blir förälskade. Vishal Nanda möter Swati Verma. Vishal är en erfaren svensk entreprenör, Swati en känd indisk makeupartist. Han slås av hennes utseende och hur det förändras med varje hurmör och tillfälle. En naturlig skönhet en dag, men hennes ögon verkar förändras. Från ljusa till mörka och tillbaka igen. Han frågar. ”Kosmetiska linser,” svarar hon med ett leende. Resten är, som de säger, historia. 


Eftersom skönhet inte har någon fast standard, anser SWATI att den inte bör ha några gränser. De menar att det är därför de är i uppdrag att utveckla produkter som låter dig uttrycka din egen typ av skönhet.


Mina favoriter

SWATI Cosmetic lenses sandstone

Är du ute efter en legendarisk look? Denna bruna färgton med en gnutta gult i kommer aldrig att bli omodern. En mångsidig nyans som fungerar bra tillsammans med ett brett utbud av andra färger, vilken makeup du än väljer, oavsett humör och dagsform. 1 box med 6-månaders färgade kosmetiska linser levereras med 2 st linser, linsetui och pincett.

SWATI Cosmetic lenses turquoise

Turkoser ses traditionellt som en gåva från gudarna, som balanserar kraft med skönhet. Precis på samma sätt balanserar den här nyansen grönt med blått och ett uns av guld som kantar pupillen. Skönhet eller styrka, varför välja bara det ena? 1 box med 6-månaders färgade kosmetiska linser levereras med 2 st linser, linsetui och pincett.

SWATI Cosmetic lenses honey

Du behöver inte längre sitta i en sommarträdgård för att lukta på blommorna. Denna vackert glänsande guldton lockar garanterat fram (bi)drottningen i dig. Men bara för att din look är söt som honung betyder inte det att du saknar gadd. 1 box med 6-månaders färgade kosmetiska linser levereras med 2 st linser, linsetui och pincett.


 Fakta om ögonfärg

 

Det här är ett spännande område! Efter att ha provat en annan ögonfärg kände jag för att läsa på lite om ögonfärg. Vad är det egentligen som bestämmer vilken ögonfärg vi får? Det ska jag berätta för er nu.

 

Ögonfärgen beror på den mängd melanin man har i ögat. Har man mycket melanin har man bruna ögon och har man lite melanin har man blå ögon. Gröna ögon är ett mellanting.

 

Tidigare har jag hört att alla nyfödda bebisar har blå ögon. Men stämmer det verkligen?

Ja, det verkar faktiskt så. Nyfödda bebisar saknar melanin i ögonen, vilket ger ögonen en dimmig, blå ögonfärg. Ögonfärgen kommer att förändras under de närmsta åren, och det är först vid sex års ålder som ett barns riktiga ögonfärg kan fastställas. Coolt va?


 Summan av kardemumman då. Jag gillar SWATI! Sköna linser, och det är kul att byta färg på ögonen. Eftersom linserna erbjuds i hela 8 färger kan jag tycka att priset är något högt. Man vill ju ha alliholp! 199kr vore optimalt, tycker jag. Men, och andra sidan kan de användas i hela 6 månader vilket är lång tid. Med det sagt kan jag varmt rekommendera SWATI's linser. Din produkt är tillagd

×
Startsidan