take over
take over
Eyes without lashes are like cake with no frosting
Eyes without lashes are like cake with no frosting
Ardell
Depend
Eylure
Lösögonfransar
Sweed Lashes

“Eyes without lashes are like cake with no frosting”

Magiskt långa och fylliga fransar har blivit en rådande makeup-trend som syns överallt. Oavsett om du tycker om att bära en enklare makeup eller en tyngre sminkning så ska fransarna stå i fokus. För med hjälp av böjda, fylliga fransar ser ögat mer vaket ut och blicken mer öppen. 

ARDELL erbjuder flera olika ögonfrans stilar för att passakonsumtentens humör, personlighet och livsstil. Deras fransar har blivit ett måste hos miljoner skönhetsintresserade kvinnor världen över, inkluderat både makeup-artister och Hollywood kändisar. Namnet Ardell kommer från grundarna Arnold och Sydell som skapade märket för att lägga till realistiska fransar med volym och längd till marknaden. Idag finns ARDELL världen över och i 125 olika stilar. Vår absoluta ARDELL-Favorit är deras fransar Wispies. Denna serie kommer olika stilar som Natural, Studio Effects, Double Up med mera . Fransarna är tilverkade av 100% steriliserade hårstrån och ger en glamourös look med långa vackra fransar. Väldigt enkla att sätta på och går att återanvända flera gånger, vilket gör det till en väldigt prisvärd frans. Wispies har ett osynligt lätt fransband som förbinder stråna och bilder bästa tänkbara hållbarhet i inner- och ytterkanterna av ögat. Perfekt för en rejäl utekväll!

Ardell Fashion Lashes är perfekta för alla speciella tillfällen eller en utekväll på stan. Ögonfransarna är återanvändbara, lätta att använda och du får den önskade, glamorösa looken av långa, vackra fransar. Ardell Fashion Lashes ser så äkta ut att andra kommer att tro att du är född med så vackra, fylliga fransar. Tillverkade av 100% steriliserade hårstrån från människor. Lösfransarna är handgjorda för att ge högsta kvalitet.

Ardell Fashion Lashes Professional Frans 105 Black
Youth
Ardell

Frans 105

(Rek. Pris: 79 kr)
59 kr

Fashion Lashes Lashes Wispies är perfekta för alla speciella tillfällen eller en utekväll på stan. Ögonfransarna är återanvändbara, lätta att använda och du får den önskade, glamorösa looken av långa, vackra fransar. Tillverkade av 100% steriliserade hårstrån från människor. Lösfransarna är handgjorda för att ge högsta kvalitet.

Ardell Fashion Lashes Wispies Frans Wispies Black
Youth
Ardell

Frans Wispies

(Rek. Pris: 79 kr)
59 kr

Sweed Lashes grundades i Stockholm år 2015 och har mycket snabbt nått en stor framgång. Dess sortiment består av ett stort urval av lösögonfransar i olika fäger, modeller och storlekar. Kollektionerna har designats av Sveriges mest framstående make-up artister och är av unikt bomullsmaterial som ger en bättre passform. Ögonfransarna är handgjorda och är av högsta kvalitet vilket gör att de kan användas upp mot 10 gånger. I sortimentet kan du hitta fransar som Sweed Lashes Gabbi som nått succéförsäljning och blivit en favorit bland många inflytelserika personer inom bloggvärlden, mode och artisteri. Lösögonfransar behöver inte nödvändigtvis användas för att skapa en fyllig och dramatisk look, utan de kan även användas för en osminkad naturlig look eller användas i de fall man förlorat sina egna fransar i exempelvis ett sjukdomsförlopp. En för oss storfavorit är även Sweed Lashes Linda Hallberg Edition, lösögonfransar som designats av bloggerskan och makeupartisten Linda Hallberg. Denna variant består av dubbel- och trippelfransar som kan appliceras på både över och undre fransraden. Med dessa kan man vara lekfull och låta kreativiteten flöda för att skapa både naturliga eller mer effektfulla looker.

Terryfic 3D Venus från det populära fransmärket Sweed Lashes är deras mest dramatiska fransar inom kollektionen ”Sweed by Terry Edition”. Fransarna är handgjorda med en unik 3D-teknik som skapar ett intensivt resultat. De perfekta fransarna som gör din kvällssminkning ultimat!

·         Dramatiskt resultat
·         Ger 3D volym

Sweed Lashes Terryfic 3D Venus
Youth
Utförsäljning
Sista Chansen!
Sweed Lashes

Terryfic 3D Venus

(Rek. Pris: 199 kr)
149 kr

Sweed Lashes Linda Hallberg Edition är lösögonfransar som designats av bloggerskan och makeupartisten Linda Hallberg. Denna variant består av dubbel- och trippelfransar som kan appliceras på påde över och undre fransraden. Med dessa kan du vara lekfull och låta kreativiteten flöda och skapa naturliga eller mer effektfulla looker.Använd gärna Sweed Lashes Clear/White Adhesive för att fästa fransarna.

kr
”Think you can’t wear falsies? Think again..” – Emma Willis for Eylure

Eylure är fransmärket som utvecklads redan under 1940-talet. De två Make-up artisterna Davd och Eric Aylott från New York hade en ide om att skapa en mordern lösögonfrans med inspiration från 40-talet. Idag är Eylure en av de största aktörerna på marknaden för lösögonfransar, men utöver lösögonfransar säljer de även brynprodukter. Produkterna har självklart utvecklats mycket sedan 40-talet och Eylure fortsätter att utveckla och förbättra sina produkter ständigt. Detta medför att produkterna håller mycket god kvalitet. Variationen av fransar i sortimentet gör att alla kan hitta fransar som passar deras ögonform och stil. Eylure har fransar för alla tillfällen. Eylure Complete starter kit lengthening no.118 är en flirtig, mörkkantad frans för en söt och originell look. Detta kit är framtaget för att underlätta användadet av Eylures fantastiska fransar. Alla starterkit innehåller en fransapplikator, tre fransar och tillhörande lim.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

kr

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

kr

Depend är det svenska märket som grundades redan år 1952. Dock så jobbade dem bara mot frisörmarknaden med hårbehandlingar och hudvårdsprodukter ända fram till 1989. Sedan 1990 ville dem byta inriktning och började då fokusera på detaljhandel istället. De insåg att potentialen inom nagel och nischprodukter för ögat var stor och ändrade då sin inriktning. Med nischprodukter för ögats kontur som största fokus finner du ett brett urval av produkter för den perfekta fräscha looken. Utbudet av Lösögonfransar är stort samt ett enkelt sätt att förändra din look med mer eller mindre edge. Här kan du välja mellan helfransar, halvfransar, täta volymfransar, party- eller effektfransar. DEPEND Maria är en mycket populär frans hos oss som enkelt hjälper dig skapa exakt den look du vill ha med hjälp av fransar i ”bukett” form. Fäst en eller flera buketter beroende på vilken känsla du vill framhäva. Fransarna är handgjorda av naturligt hår med flexibel fästyta, vilket skapar en optimal passform och naturlig känsla.

Anna Fina separerade fransar med längre fransar i yttre ögonvrån. Perfekt passform. Intensifiera din makeup med ett par kvalitetsfransar som gör att din look håller hela dagen och kvällen. Depend Artificial Eyelashes är handgjorda av naturligt hår med en flexibel fästyta. Detta ger optimal passform, naturlig känsla och ett perfekt resultat. Välj bland en mängd olika modeller och rama in dina ögon med attityd.

Depend Perfect Eye Artificial Eyelashes Anna
Youth
(Rek. Pris: 69 kr)
51 kr

Precis som namnet beskriver, så innehåller detta kit 3 par lösögonfransar som är de absolut populäraste i sortimentet. Bli extrafin med lösögonfransar på alla festligheter.


Innehåller fransarna 4771, 4775 och 4773 samt ett lim 1g.

Depend PERFECT EYE Eyelashes Bestseller
Youth
Utförsäljning
Sista Chansen!
Youth Gift
(Rek. Pris: 99 kr)
69 kr

Din produkt är tillagd

×
Startsidan