take over
take over
Framhäver skönheten & personligheten
Framhäver skönheten & personligheten

L'Oréal Paris – Varumärket som framhäver skönheten och den unika personligheten hos varje kvinna!

L'Oréal Paris är ett nyskapande varumärke som passar alla människor i alla åldrar. Mottot är att erbjuda de bästa produkter till ett så rimligt pris som möjligt, för att alla ska kunna uppleva bra kvalité. L'Oréal Paris finns idag i 120 olika länder och är världens största företag inom skönhetsvår och makeup. Tack vare sina fantastiska trender och innovativa ideér är L'Oréal Paris ett märke som är älskat världen över!

L'Oréal Paris är världens största kosmetik- och hudvårdskoncern som är verksamma i över 120 länder. L'Oréal Paris kom till Sverige 1946 och har sedan dess vuxit och blivit ett känt och populärt varumärke i Sverige.Grundaren Eugene Scheller, född 1881 i paris, började 1909 utvecklingen av hårfärg som han kallade för Oréal. Namnet som från början kallades Oréal , blev sedan grunden för det nuvarande namnet L'Oréal Paris.

Ska du på fest, eller bara åka till jobbet? Denna mascara fungerar till alla tillfällen. Telescopic är den första mascaran från L'Oréal Paris som har blivit älskad världen över. Inte bara för att den definierar fransarna, utan också för att den är felfritt separerar dina fransar, utan att lämna några klumpar. Inte nog med det, tack vare den flexibla och innovativa borsten får du upp till 60 % längre fransar med bara några enkla svep.

Loreal Paris Telescopic 7 ml
Youth
Loreal Paris

Telescopic 7 ml

fr. 127 kr

Visionen är att erbjuda de bästa produkterna till bra och gynsamma priser. Denna vision framträder genom forskning i egna laboratorier och tillgängliga experter för alla. För L'Oréal Paris är Strävan efter högsta kvalité viktig. Genom att använda produkter från L’oréal Paris så vet man att man får ett perfekt resultat oavsett vad. 

”Because you’re worth it” – Juliann Moore, Ambassadör L'Oréal Paris

Color Riche Lipstick är för dig som letar efter det perfekta läppstiftet som håller sig på plats utan att flyta ut. Formulan är krämig och glider enkelt och smidigt på läpparna utan problem. Läppstiftet håller läpparna fina och återfuktande tack vare dess kombination av Omega-3 oljor och vitamin E. Varje läppstift är skapad för att passa varje kvinnas naturliga färg, från blondiner till brunetter med varma och kalla toner. Perfekt att ha hemma i sminklådan eller i handväskan för snygga och vackra läppar dygnet runt!

Loreal Paris Color Riche Satin 7 ml
Youth
Loreal Paris

Satin 7 ml

fr. 104 kr

Infallible 24 h Liquid Foundation är en fantastisk foundation i flytande form som håller i upp till 24 H! Har en hög täckningsgrad som hjälper till att dölja trötthetstecken och andra blemmor. Berikad med näringsrika och återfuktande ingredienser som ger en fräsch och återfuktad känsla hela dagen. Funkar utmärkt för alla hudtyper, även för dig med fet hy!

Loreal Paris Infallible 24h Stay Fresh Foundation 30 ml
Youth
fr. 127 kr

Tack vare deras breda utbud av olika skönhetsprodukter, är märket tillgängligt för alla människor i alla åldrar. Med allt från hårvård, smink, parfymer och hårfärger till bra kvalité och rimliga priser, finner du alltid något du kommer älska!

Din produkt är tillagd

×
Startsidan