take over
take over
”Från Catwalken till vardagen” – e.l.f
”Från Catwalken till vardagen” – e.l.f

”Från Catwalken till vardagen” – e.l.f

Med hjälp av ELF – eyes, lips, face kan du uppnå professionella resultat när du vill. Med dessa prisvärda produkter blir du din egen makeup artist där bara fantasin sätter gränser. Tack vare tre serier; studio, mineral och essentials möter märket dina behov och hjälper till att framhäva din naturliga utstrålning.

ELF är märket som utlovar hög kvalitativa produkter till extremt låga priser. Märket startades och byggdes upp i New York, där man hittade sin inspiration direkt från gatan. Staden som ständigt är på språng, en blandning med de mest modemedvetna människorna på den här planeten blandat en hel del originella personligheter kom att sätta grund för företagets idé.

ELF Flawless Finish Foundation är en stor favorit hos oss. Det är en foundation som hjälper dig uppnå en felfri hy. Med hjälp av en lätt och oljefri formula, smälter produkten in naturligt och efterlämnar en halvmatt finish. Produkten är flytande och appliceras enkelt med en svamp eller foundation borste. Det bästa av allt är att produkten dessutom innehåller en SPF 15 som skyddar huden från solljuset!

Märket bygger på tre serier för att passa in i ditt liv, oavsett om du är en skönhetsdiva eller den mer obrydda personen. ELF. Studio är serien som passar dig som vill synas och sticka ut, här finns samma produkter som används utav märkets skönhetsteam och färgerna kan ibland vara vågade och annorlunda. ELF Minerals är en serie baserad på mineraler och innehåller bland annat produkter som en primer och mascara. Sist men inte minst kommer serien ELF Essentials vilket är märkets ”varje-dag” serie, till ännu lite lägre priser. Det nya inom serien Essentials är dessutom att man nu kan skräddarsy sina egna färgpaletter och välja sina egna färger. Allt för att matcha just din personlighet.

”Vi erbjuder ett komplett sortiment av smink och professionella verktyg – allt till ett extremt värdefullt pris” – e.l.f

Är du ute efter det perfekta glowet? ELF baked highligther är ett uppljusande puder som ger huden en skimrande lyster och härlig glans. Tack vare E-vitamin, jojoba, solros, aprikos och vindruva får huden samtidigt fukt och näring. Produkten kan appliceras våt, för en mer intensiv effekt eller torr för lätt skimrig pigmentering.

ELF Baked Highlighter 5g
Youth
fr. 53 kr

När man lagt ner tid att få till den perfekta makeupen så borde det vara självklart att hålla den på plats hela dagen. Med hjälp av ELF studio makeup mist & set kan du få det att hända. Detta är en uppfriskande mist som återfuktar och lugnar huden med hjälp av bland annat Grönt te, gurka och vitamin A, C och E. Produkten förbättrar makeupens slitstyrka och förhindrar färgen från att blekna.

Elf Makeup Mist & Set Clear
Youth
(Rek. Pris: 85 kr)
64 kr

Oavsett vem du än är och hur stort ditt skönhetsintresse är, finns det alltid någon produkt hos ELF som du kommer tycka om. Med hjälp av olika kategorier kan du enkelt hitta det som passar just din livsstil och din hudton. Låt din utsida få spegla din vackra och personliga insida utan att det ska stå dig dyrt. ELF är till för alla.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan