take over
take over
Från soliga L.A. till glowing Bronza
Från soliga L.A. till glowing Bronza

Bronza makes peaople glow

 

From the sunny L.A. to glowing Bronza

Giannina är grundaren bakom salongen och e-handeln Bronza. Idag utför dem spraytan, erbjuder produkter inom self-tanning och utbildar blivande spraytanartister från salonger i hela Sverige. Men allt startade långt borta, i en stad full av förhoppningar.

På en resa till Los Angeles, 2015, formades en dröm om en plats där sol, strand, ljus och positivitet alltid är närvarande. Med en hemlig vision åkte Giannina tillbaka till Stockholm där hon utbildade sig inom spraytan. Ur drömmen föddes idén till att skapa Sveriges första salong specialiserad på bronzing.

Produktutveckling under två år

Giannina blev snabbt intresserad av att prova varenda märke och produkt på marknaden inom både spraytan och self-tanning. Snart upptäckte hon att både resultat och kvalitet ofta varierar och väntan var lång innan man fick duscha av produkten. Jakten på den snabbverkande, jämnt fördelande formulan med en doftfri, naturlig nyans började.

Det här blev avsparken för en lång utvecklingprocess där hon och hennes team på Bronza inte kompromissade med något. Sedan 2017 har dem testat, ändrat, doftat, justerat och testat igen – allt för att finna den perfekta formulan, färgen, doften och hållbarheten. Hon är därför nu så stolt över att kunna lansera deras egna produkter under namnet Bronza.

Premium bronzing products by Bronza

Först ut i sortimentet är två bronzingmousser för self-tanning och två spraytan-vätskor för professionell spraytan i färgerna Natural Bronze och Deep Bronze.

Färgerna är speciellt utvecklade för att vara lättapplicerade och ge ett naturligt resultat. Formulan innehåller närande ingredienser som arganolja, aloe vera, kokosolja och vitamin B, C och E som verkar återfuktande och lämnar huden med en fin lyster och färg.

Alla våra produkter är helt veganska, doftfria och passar alla hudtyper. Under det kommande året väntas flertalet produktsläpp och nya, spännande bronzingprodukter lanseras hos Bronza.

Bronza Bronzing Mousse Natural Bronze 200 ml
Youth
(Rek. Pris: 295 kr)
221 kr
Bronza Application Mitt Bronzinghandske
Youth
(Rek. Pris: 89 kr)
66 kr
Bronza
Bild copyright Bronza AB
Bronza
Bild copyright Bronza AB
Bronza - Makes People Glow

Fin Presentförpackning

Bronzas Gift Box är en fin förpackning med magnetlock, som fungerar som förvaring av din bronzing mousse såväl som presentinslagning. Den perfekta presenten när du vill ge någon ett härligt glow! Boxen är 100% klimatneutral märkt med ÅterBära™.

BRONZA GIFTBOX NATURAL BRONZE AND APPLICATION MITT

Beställ Bronzas exklusiva gift box med vår populära Bronzing Mousse i färgen Natural Bronze med tillhörande appliceringshandske.

Giftboxen innehåller:
Bronzing Mousse, Natural Bronze (200 ml) x 1.
Application Mitt x 1.

Bronza Kit Natural Bronze And Application Mitt
Youth
(Rek. Pris: 384 kr)
288 kr

BRONZA GIFTBOX DEEP BRONZE AND APPLICATION MITT

Beställ Bronzas exklusiva gift box! Boxen innehåller vår populära bronzing mousse i färgen Deep Bronze och tillhörande appliceringshandske.

Giftboxen innehåller:
- Bronzing Mousse, Deep Bronze (200 ml) x 1.
- Application Mitt x 1.

Bronza Kit Deep Bronze And Application Mitt
Youth
(Rek. Pris: 384 kr)
288 kr

Fördelar med Bronza

• Express tan – duscha efter 1-6 h
• Passar alla hudtyper
• Ger en diskret, solkysst färg
• Fri från doft
• Snabbtorkande
• Återfuktande
• Naturliga ingredienser
• Vegansk
• Utan orange undertoner

 
Bronza
Bild copyright Bronza AB

Din produkt är tillagd

×
Startsidan