take over
take over
Academy
Hårinpackningarna som tar bort varma toner i blont hår
Hårinpackningarna som tar bort varma toner i blont hår

Hårinpackningarna som tar bort varma toner i blont hår

Vi är nog många som känner igen oss i att komma ut från frisören med en kall, krispig nyans som börjar skifta i gult efter ett par veckor. Anledningen till det är att blont hår ofta är torrare (pga blekning) och därför drar åt sig avgaser och andra föroreningar som får håret att skifta i en gul, oönskad nyans. Men du kan vara lugn, här kommer våra absolut bästa tips på hårinpackningar som får ditt blonda svall att bli kallt och ljust igen. 

För bästa effekt: Tvätta håret med ett djuprengörande schampo för att få bort föroreningar från hårets yta innan du applicerar inpackningen!

 

Redken color extent blondage mask

Få en svalare, ljusare, blond färg med Color Extend Blondage Mask. Denna Express Anti-Brass Mask korrigerar och neutraliserar oönskade gula undertoner på endast 5 minuter! 

Användning:
Använd passande handskar vid applicering. Applicera produkten i fuktigt hår. Undvik hårbotten. Låt produkten verka 5 - 10 minuter innan du sköljer ur för ett optimalt resultat. Skölj sedan ur noggrant. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart.


   

Maria Nila color refresh pearl silver

 

En inpackning för håret som omfattar intensiva färgpigment och som snabbt ger ditt hår en uppfräschning! Produkten innefattar pigment som gradvis tvättas ur håret mellan 4-10 tvättar. Den finns i flera olika nyanser och med en inpackning ingår 2 par handskar för applicering.

Användning:

Tvätta håret noga och handdukstorka det. Applicera sedan inpackningen jämt i håret och låt verka i 3-10 minuter beroende på vad du önskar. Använd handskarna vid applicering. Skölj sedan av produkten och applicera balsam.

 

  

 


 

 

Revlon nutri color 1002

Intensiv färg, vård och glans. Med våra klara färger vågar du gå långt med den nya INSTA-PIC-teknologin 3-i-1: Intensiv färg, vård och glans i en unik textur som öppnar en värld av multikromatiska möjligheter. Det är dags att se färg genom en annan lins. Zooma in på vård och zooma ut på färg och glans. 

Användning:
Fördela i schamponerat och handdukstorkat hår. Låt verka i 3 minuter för att fräscha upp färgen och upp till 15 minuter för en djupare toning.

REVLON NUTRI COLOR FILTERS 1002 240 ML

 

KÖP HÄR

 


KERASTASE BLOND ABSOLU MASQ ULTRAVIO 200 ML

 
 
 
 

 

  

Kérastase blond absolu ultra-violet hair mask

 

Denna lila inpackning är idealisk för blont hår med kalla toner som är blekt eller slingat. Inpackningen tränger in i fibern och avlägsnar oönskade varma och gula toner. Den återfuktar och återuppbygger hårstråna på djupet så att håret lugnas, och får en kall blond färg full av lyster. Använd inpackningen en gång i veckan eller vid behov så att varma/gula toner neutraliseras.

 

 

 

 


 

Löwengrip blond perfection silver hair mask

Ge ditt blonda hår en oemotståndlig kall ton med Blond Perfection Silver Hair Mask från Löwengrip som både vårdar och bevarar färg. Hårmasken innehåller pigment som hjälper till att undvika att håret får en varm, gul och guldig ton, arganolja som gör håret mjukt samt vitamin B5 för en ökad volym.

Användning:
Shamponera. Handdukstorka håret och applicera sedan i hårets längder. Låt verka i 3–10 minuter beroende på önskad intensitet, skölj ur noggrant. Avsluta med balsam för bäst effekt.

 

 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan