take over
take over
IsaDora – En svensk succé-saga!
IsaDora – En svensk succé-saga!

IsaDora – En svensk succé-saga!

IsaDora som är ett svensk make-up märke grundades för drygt 35 år sedan av INVIMA AB. Visionen var att skapa ett lyxigt märke till en prisnivå som alla kunde ha råd med. IsaDora bringer idag lyx i vardagen till miljontals kvinnor med sitt breda sortiment och sina fantastiska looker och trender!

IsaDora grundades 1983 och visionen var att skapa ett företag med ett brett sortiment av färger, kvalité, elegansa förpackningar, oparfymerade produkter och med en prisnivå så att alla kunde ha lyx i vardagen. Sortimentet redan då innehöll läppstift, nagellack, mascara, kajal, ögonskuggor, och rouge. Ett år senare började Sverige exportera till Norge, kort därefter till resterande av Skandinavien och vidare.

IsaDora menar att miljontals kvinnor får chansen att sätta guldkant på vardagen då det finns något åt alla. Ett typexempel på en produkt med många fantastiska nyanser är IsaDora Perfect Eyes. Här finns många fina i ordinarie sortiment, men häng med i de nya lookerna där oneshot nyanser kommer!

kr

IsaDoras produkter är populära dels för det bra priset, men också att produkterna är prisvärda och har klass. De är även oparfymerade vilket innebär att de inte utvecklar allergier. IsaDora berättar att priserna på produkterna kan hållas ned tack vare att företaget valt att eliminera alla mellanhänder och allt från produktion till marknadsföring sker i Malmö där Invima som äger verksamheten håller hus.

”The Color Authority” – IsaDora

Ultra Matt Liquid Lipstick är ett flytande läppstift med matt finish. Formulan känns lätt och ger en gloss känsla men den är lika pigmenterad som ett läppstift. Den ger ett långvarigt resultat och känns viktlös på läpparna. Applikationstippen är formad för en precis och säker applicering, perfekt hemma, i handväskan och på jobbet!

kr

Denna eyeliner är snabbtorkande och rikt pigmenterad. Applikatorn är spetsformad för precis och perfekt applicering. Den är flexibel filtapplikator så den formen som önskas lätt kan skapas, exakt som fyllig linje! Den är även vattenresistent vilket gör att den går bra att använda i ur och skur.

Isadora Colorful Eyeliner 10 Black
Youth
(Rek. Pris: 129 kr)
96 kr

Specialprodukter såsom transparent mascara och mineralsmink ingår i sortimentet. Valet är stort och det finns något som passar alla. Värt att nämna är också att produkter och ingredienser är kliniskt testade samt oparfymerade, detta för att i allra högsta grad minska undvika reaktion. De testas inte heller på djur vilket är en självklarhet i företaget.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan