take over
take over
Maybe she's born with it...
Maybe she's born with it...

“MAYBE SHE'S BORN WITH IT. MAYBE IT'S MAYBELINNE.”

Det är är Makeupen som håller länge, för starka, självsäkra tjejer. Maybelline är märket som föddes I New York och har de absolute hetaste “It-girlsen” på sina kampanjer. Adriana Lima, Gigi Hadid och från Sverige Alice Stenlöf är bara några av namnen. Detta är märket som andas trend och revolution för dig som vill vara i framkant med det allra senaste.

Maybelline skapades år 1915 utav entreprenören Thomas Lyle Williams. Thomas fick inspiration från sin syster Mabel Williams att starta sitt eget varumärke för att börja tillverka och sälja mascaror och det var därifrån varumärket Maybelline och succée-försäljningen fick sin start. Maybelline fortsatte sälja till olika företag och fick därifrån sitt stora genombrott på 1930-talet. Varumärket fortsatte att sälja mascaror och valde att, under år 2004, utöka sitt sortiment till att tillverka och sälja i fler kategorier, som foundation, concealer, rouge och bronzer, vilket även det blev en stor succée. Varumärket har bara fortsatt att imponera med nya innovativa produkter under årens gång och under 2012 utvecklade de sin senaste hit vilket var ''Color Show Nail Laquers'', en serie nagellack med krämiga och mjuka nyanser som sätter lite extra färg i vardagen.

Här på HARMONIQ hittar du ett stort utbud av Maybellines produkter, bland annat den nummer ett bästsäljande mascaran ''Maybelline Volum' Express Falsies''. En sensationell mascara som ger en dramatisk lösögonfranseffekt med endast några svep! Fransarna lyfts från rötterna till en 45 graders vinkel och samtliga fransar täcks tack vare den krämiga volymgivande formulan. Priset är också dessutom väldigt snällt med tanke på resultatet du får, ynka 119: - på vår webbshop.

Maybelline Volum´ Express The Falsies 9.5 ml Push Up Very Black
Youth
Utförsäljning
Sista Chansen!
(Rek. Pris: 140 kr)
105 kr

Har du fortfarande inte hittat din perfekta foundation? Maybelline har foundations som passar torr, normal och fet hy. Varför inte testa världens mest sålda foundation i krämig mousseform? Dream matte mousse foundation ger full täckning med en matt effekt som håller hela dagen. Men hjälp av sin konsistens och utformande är den otroligt lättapplicerad och ger ett jämnt och enhetligt resultat. Täckningsförmågan är otrolig och den kan trolla bort dina feta partier och oljiga känsla på nolltid. Denna foundation går till skillnad från många andra foundations utmärkt att applicera med fingrarna, men även med svamp eller borste om så önskas. Har du inte testat denna lilla guldklimp än så är det verkligen dags, helt klart ett måste i necessären.

”Tar fram mina bästa sidor” – Alice Stenlöf för Maybelline

Maybelline New York har utvecklats från att vara ett litet familjeägt företag till det mest framgångsrika makeup-företaget i USA. Hela visionen med beauty-märket är att ta trenden från catwalken ut på stan och ger på så vis kvinnor möjligheten att uttrycka sig själva, upptäcka sina looker och få visa sin egen kreativitet. Med inspiration från självsäkra, framgångsrika kvinnor ger Maybelline dig vetenskapligt avancerade formulas, revolutionerande konsistenser och trendsättande nyanser – enkelt, vackert och prisvärt.

Nu har Maybelline släppt en ny kollektion för dig som är redo att ta din makeup-rutin till nästa nivå. Kollektionen heter Master Class och introducerar produkter för att du ska kunna bli din egen mästare.  Master Prime har primers i olika lösningar så som anti-redness, hydrating, pore minimizing med mera. Detta för att du ska kunna skapa den perfekta basen och jämna ut hudens yta. Master Fix setting powder är ett avslutande, ultra-lätt löspuder som fixerar makeupen för en perfekt finish. Pudret passar alla hudtyper och hudtoner och kommer få din makeup att hålla hela dagen.  Andra produkter inom denna serie är en flytande highligter kallad Master Strobing liquid, en eyeliner kallad master precise liner och ett contour stick vid namn Master Contour Duo Stick.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan