take over
take over
Popstjärnan som tar doftvärlden med storm
Popstjärnan som tar doftvärlden med storm

Ariana Grande- Popstjärnan som tar doftvärlden med storm

Ariana Grande har länge varit en stor förebild för många. År 2015 kom artisten ut med sin första doft, ARI by Ariana Grande som var ett nytt sätt för stjärnan att visa vem hon är. Idag har artisten fem olika dofter på marknaden som alla påminner om Grandes lekfulla och unika personlighet. Tillsammans med hennes unika design och ungdomliga doft är det inte konstigt att doften tog marknaden med storm.

Ariana Grande är en Amerikans artist som började sin stora karriär i en Broadway, innan hon fick tv-rollen ”Victorious” på kanalen Nickelodeon.  Stjärnan har hittils haft storaslagna framgångar med två Grammy-nomineringar och en platta som sålt dubbel platina! Men det är inte endast hennes fantatiska sångröst, utan också hennes genuina och utrycksfulla stil som har lett till miljontals följare på Twitter och Instagram och gjort henne till generationens mest inflyterika musikartister!

Ariana Grande Moonlight är den tredje doften artisten släppte. Doften är söt och fruktig och har en stilren design i lila nyanser som är ett porträtt av när artisten blickar upp mot månskenet. Doften inleds med fräscha och saftiga noter av svarta vinbär och päron. Doften går sedan över i ett feminint hjärta som består av söt marshmallows och färska pioner. De avslutande noterna består av len sandelträ, svart bärsten och ljuvlig vanilj som tillsammans lämnar en oemotståndlig känsla.

Ariana Grande Moonlight EdP
Youth
Ariana Grande

Moonlight EdP

fr. 405 kr

Den första doften som stjärnan lanserade var sin egna signaturdoft, ARI by Ariana grande som kom ut 2015. Doften är ett intryck av en intim och genuin doft som återspeglar Grandes unika personlighet och stil- ett nytt sätt att visa för sina fans vem hon är. Artisten har nu fem olika dofter på marknaden, där varje doft påminner om Arianas flirtiga stil och lekfulla personlighet.

“Söt, men ändå sexig, med en och annan överraskning under ytan” – Ariana Grande

Ariana Grande Ari EdP är musikartistens första signaturdoft som speglar hennes lekfulla och kreativa personlighet. Doften är varm och passionerad med en söt ton som skapar ett beroende vid första mötet. Ariana Grande Ari Edp är en populär doft som blivit älskad världen över bland ungdomar.  Med noter från söta frukter och ljuvliga blommor balanseras doften utmärkt med ljuvlig mysk och ljust trä till en passionerad och underbar doft som är svår att inte älska!

Ariana Grande Ari EdP
Youth
Ariana Grande

Ari EdP

fr. 135 kr

Sweet Like Candy Edp är världsartistens andra fantastiska doft som vann priset Årets doft 2016 av Fragrance Foundation Award. Doften är inspirerad av Ariana Grandes kaxiga och passionerade personlighet och utstrålning. Doften känns ungdomlig och chick och har fantastiska noter som skapar ett beroende direkt. Doften öppnar upp med sockrade björnbär och saftig bergamott. Vi finner i hjärtat oemotståndligt noter av kashmirträ och rosa blommor. Doften avslutas med en len och härlig bas av créme de cassis, samt fluffiga marshmellow och vanilj, en riktig dröm helt enkelt!

Ariana Grande Sweet Like Candy EdP
Youth
Ariana Grande

Sweet Like Candy EdP

fr. 308 kr

Det är inte bara dofterna som fångat fansens hjärtan, utan den otroligt vackra och stilrena designen. Den juvelliknande flaskan tillsammans med den välkända fluffiga bollen skapar en lyxig och ungdomlig känsla som utstrålar Ariana Grandes lekfulla personlighet. 

Din produkt är tillagd

×
Startsidan