take over
take over
”Professionell Spraytan” – Cocoa Brown
”Professionell Spraytan” – Cocoa Brown

”Professionell Spraytan” – Cocoa Brown

Känner du dig också glåmig efter en lång vinter? Eller vill du helt enkelt få din bränna att hålla året om utan att utsätta dig för farlig strålning genom solning. Cocoa Brown är en professionell brun-utan-sol serie som är enkel att applicera och skapar ett jämt och återfuktat resultat.

Cocoa Brown lanserades för sex år sedan sin ”1 HOUR tan” och har sedan dess skapat ett gott rykte internationellt bland kändisar och skönhetsredaktörer. År 2014 var serien den mest sålda brun utan sol serien i Storbritannien och Irland och anledningen till detta är framförallt smidigheten i att slippa vänta över natten för att din bränna ska bli redo. Grundaren Marissa Carter hade precis fått sin son när hon var och gjorde en spraytan. Hon sov med sin spraytan och vaknade upp fint solbränd men till hennes förvåning, så även hennes son. De hade sovit tätt intill varandra under natten och hennes bränna hade förflyttad även till sonen. Därför skapades Cocoa Brown 1 Hour som möjliggjorde en fuskbränna som slapp verka över natten.

Cocoa Brown 1 Hour Tan är alltså en mousse som kommer i tre nyanser: Medium, Dark och Extra Dark. Den appliceras enkelt med hjälp av en handske och går utmärkt att använda både i ansikte och på kroppen. Vid användning av Brun utan sol produkter rekommenderar vi att man först exfolierar huden och rengör ordentligt. Applicera sedan produkten på torr och ren hud och låt verka mellan 1-3 timmar. 1 timme skapar ett resultat vi kallar Bronze, 2 timmar skapar Chocolate och 3 timmar Intensive. Resultatet blir en solbränd kropp utan massa gladd och håller i 7 dagar. Huden kommer dessutom att upplevas återfuktad och levande. Att priset dessutom ligger under hundralappen är bara en bonus!

Cocoa Brown 1 Hour Tan Medium Original 150 ml
Youth
(Rek. Pris: 99 kr)
74 kr
”23 länder och 3 flaskor per minut” – Cocoa Brown

Som ett komplement till din brun utan sol finns oljan Cocoa Brown Golden Godess. Denna produkt ger din hud en fantastisk lyster och lämnar den len och mjuk. Oljan fungerar även mjukgörande och vårdande vilket är fantastiskt skönt för torr hud. Resultatet skapar en otrolig lyster och nästan skimrig yta på huden, så att du kan stråla hela dagen.

Cocoa Brown Golden Goddess Oil 50 ml
Youth
(Rek. Pris: 149 kr)
111 kr

För att skapa de bästa förutsättningarna för din fuskbränna kan du börja med att skrubba kroppen med Tough Stuff 3-in-1 skrubb. Produkten förbereder din hud för solning, tar bort envis solbränna och exfolierar huden. Den fungerar utmärkt på även de tuffaste områdena som fötter, knän, armbågar och händer. Produkten kan användas 2-4 gånger i veckan och fungerar på både våt och torr hud. Huden efterlämnas ren och mjuk.

Cocoa Brown Tough Stuff 200 ml
Youth
Cocoa Brown

Tough Stuff 200 ml

(Rek. Pris: 79 kr)
59 kr

Din produkt är tillagd

×
Startsidan