take over
take over
Riktigt bra produkter till ett bra pris
Riktigt bra produkter till ett bra pris

”I slutändan är det helt enkelt riktigt bra produkter till ett bra, överkomligt pris” – Toni Ko, grundare av NYX PROFESSIONAL MAKEUP

NYX PROFESSIONAL MAKEUP är märket alla pratar om och som används flitigt av både blogg branschens elit och professionella makeup artister. Grundaren Toni insåg att det fanns ett glapp på marknaden mellan dyra produkter som såldes på professionella salonger kontra budgetmärken som såldes i vanliga matbutiker. Hon ville skapa ett märke som stod för hög kvalité men till ett budget pris, något som tagit värden med storm!

Redan år 1999 startade Toni Ko märket med syftet att skapa riktigt bra produkter med ett väldigt lågt pris. Hon tyckte det saknades skönhetsmärken på marknaden som var tillgängliga för alla plånböcker men som ändå erhöll en hög kvalité och eleganta förpackningar. Hon döpte märket efter NYX, den grekiska gudinnan av natten. Uttalet är ”Nix”, en rolig detalj som inte så många känner till. För att sprida sitt varumärke och hitta sina kunder använde hon sig av sociala medier profiler så som bloggare och youtubers, vilket skilde sig från andra märken som tidigare enbart använt modeller. Med sin bas i Los Angeles var det enkelt för henne att få ut sina produkter i tutorials och även filminspelningar.

Den första produkten som NYX PROFESSIONAL MAKEUP lanserade var Jumbo Eye Pencil, en krämig eyeliner som även går att använda som ögonskugga.  Redan första året på marknaden sålde NYX PROFESSIONAL MAKEUP Jumbo Eye Pencil för 2 miljoner dollar. Produkten är utformad för att enkelt kunna skapa en jämn linje och kommer bland annat i färger som Strawberry Milk, Pure Gold och Rocky Mountain Green. Tack vare mineraloljor blandat med pulver skapas en produkt som håller hela dagar och sena kvällar.

NYX Professional Makeup Jumbo Eye Pencil 5g
Youth
Utförsäljning
Sista Chansen!
NYX Professional Makeup

Jumbo Eye Pencil 5g

fr. 49 kr

Grönt kanske inte är en läppfärg för alla, även om vi ibland sparar ner häftiga bilder från Pinterest för att inspireras. Så när NYX PROFESSIONAL MAKEUP sommaren 2016 lanserade läppstift i färger som lavendel, svart och gult blev vi omedelbart nyfikna. Här har vi ett märke som vågar tänka nytt, ungt och utanför boxen. För ständigt utveckla märket och hitta nya trendiga produkter använder man sig av skönhetsgurus från Instagram och Youtube, allt för att hitta precis det som den trendiga konsumenten letar efter.

"Vi vill se till att alla personer, oavsett ras, färg, bakgrund och ålder kommer kunna hitta en nyans som fungerar för sin hudfärg hos oss" – Joyce, NYX PROFESSIONAL MAKEUP's global director.

När Kylie Jenner lanserade sin serie med matta läppstift var NYX PROFESSIONAL MAKEUP inte långt efter med att skapa sin egna och mer prisvärda variant – Soft Matte Lipcream. En läppkräm som är enkel och len att applicera men efterlämnar en matt och trendig look. Hållbarheten för läppkrämen är otrolig och den finns kommer i moderiktiga jordiga toner, vår favorit är nyansen Cannes.

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream 8 ml
Youth
NYX Professional Makeup

Soft Matte Lip Cream 8 ml

fr. 56 kr

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Wonder stick är det perfekta och enkla contour verktyget för nybörjare. Det är en krämig penna med en ljus och en mörk sida för att kunna framhäva och förtydliga ansiktets konturer. Produkten är multifunktionell och kan användas både för att täcka skavanker men även förtydliga de fina konturerna. En contour-pennas mörka sida används ofta under kindbenen, på sidan och näsan samt sidan av pannan för att ”dra in”, den ljusa sidan lägger man ovanpå kundbenet, på toppen av näsan och ovansidan av läppen för att highlighta och förstora.

NYX Professional Makeup Wonder Stick - Highlight & Contour
Youth
NYX Professional Makeup

Wonder Stick - Highlight & Contour

fr. 104 kr

NYX PROFESSIONAL MAKEUP är alltså skönhetsmärket för alla, oavsett om du är en utbildad och riktigt duktig makeup artist som vill göra en ordentlig makeover varje dag eller om du är tjejen som enbart vill kladda på lite mascara. Hos NYX PROFESSIONAL MAKEUP kan alla hitta sin favorit – utan att behöva tömma hela plånboken.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan