take over
take over
”Skönhet på fem minuter” – theBalm
”Skönhet på fem minuter” – theBalm

”Skönhet på fem minuter” – the Balm

the Balm är det varumärke som passar alla. Ett latjigt märke med roliga förpackningar och snitsiga lösningar. Alla produkter har ett multi-syfte och underbara dofter. Perfekt oavsett var du är och vilket resultat du vill ha. balmtastic!

the Balm erbjuder ett komplett sortiment av makeup, hudvård, hårvård och nagellack. Produkterna lever efter en ”skönhet på fem minuter” vision och har därför multifunktioner och smarta och snabba lösningar för vad skönhet behöver. Sortimentet är fyllt med nyanser och olika formulas för att den skall kunna skräddarsys och få varje konsument att släppa lös sin inre konstnär och känna sig vacker.

Denna honungsfärgade multiprodukt är perfekt för både highlight, ögonskugga och skimmer. En ögonfångande produkt som får din hud att se ungdomlig ut och fylld med lyster. Produkten passar både till vardags och till fest. Dessutom är den fri från talk och parabener, den är inte heller testad på djur. Detta är standard för alla produkter inom varumärket.

kr

År 2004 insåg grundaren Marissa Shipman att hon saknade ett visst antal produkter för att känna sig fulländad, och gjorde hon det gjorde fler kvinnor också det. Marissa köpte ett flertal böcker för att besvara sin nyfikenhet om makeup och började genast experimentera hemma i köket. Hon räknade ut en budget, anställde en kemist och skapade en hemsida. Marissa la till anti-age ingredienser och underbara dofter och då, för 11 år sen, grundades theBalm.

”Size does Matt(e)rs” - Meet Matt(e) Nude

Bahama Mama är Karibien i kompakt puderform! Det är ett matt bronzing- och contourpuder som skapar en vacker och fräsh afterbeach look. En vacker solbränna utan orangea undertoner, ett neutralt glow, en matt brun ögonskugga eller brynskugga är några av de många saker man kan använda detta fantastiska puder till. En flitigt arbetande produkt!

kr

Meet Matt(e) Nude, ja nu är det dags att presentera denna ögonskuggspalett med nio fantastiska matta färger. Detta är i stort sett den matta palett som behövs dag som natt! Som alla theBalms andra produkter fyller denna flera funktioner, såsom skuggning, eyeliner och all-over färger. Med alla dessa val finns det en garanti om att du kommer hitta den som passar för rätt tillfälle!

kr

Som tidigare nämnt är alla produkter från theBalm både talk och parabenfria. De testas inte heller på djur vilket gör dem till ett attraktivt märke. Förutom detta är de såklart kända för sin kvalité, sina underbara förpackningar och detaljer som älskas av allt och alla!

Din produkt är tillagd

×
Startsidan