take over
take over
The original beauty queen
The original beauty queen

”The original beauty queen” – Beautyblender

Beautyblender är en ultramuk, äggformad makeup-svamp helt utan kanter som funkar för att fixa den perfekta basen. Produkten är perfekt för att applicera alla typer av underlagskräm så som foundation, concealer, BB-cream m.m och efterlämnar en finish helt utan synliga linjer och sträck.

Beautyblender Original är alltså en kantlös och återanvändningsbar svamp för make-up applikation. Den unika formen och det exklusiva materialet som endast är tillgängligt med beautyblender®, den garanterar applikation utan ränder och med minimalt produktavfall. Du använder den med Primers, foundations, puder, blushes och alla andra sminkprodukter för ansiktet. Beautyblender har en öppen cellstruktur som fylls med små mängder vatten när de är våta. Detta gör att svampen ska vara "full" så att sminkprodukten sitter på toppen av svampen i stället för att absorberas, så att du kan använda mindre mängd av din produkt varje gång. När den är våt fördubblar beautyblender sin storlek och blir ännu mjukare, den återvänder till sin ursprungliga storlek när det lufttorkar.

”Världens första kantlösa, återanvändbara, högupplösta kosmetiska svamp-applikator.” – Beautyblender

För att förtydliga exakt vad du kan använda din Beautyblender till har vi sammanfattat 5 unika och perfekta tillfällen då den kan komma till användning. Du börjar säkert ofta din Makeup-rutin med primer, för att få ett så hållbart resultat som möjligt. Applicera då en klick primer på din återfuktade beautyblender och dutta sedan in den i ansiktet. På detta vis kan du även applicera din concealer, foundation, puder samt contour. När du applicerar contour, betyder det att du applicerar en mörkare färg i antingen puder eller kräm-konsistens på det ställen i ansiktet du vill smalna av. Vanliga ställen är under dina kindben, yttre sidorna av pannan samt på sidan av din näsa. Därefter applicerar du en ljusare färg på det ställen du vill framhäva så som toppen av kindbenet, toppen av näsan samt ovanför din överläpp. För att få resultatet att se naturligt ut kan du därefter blanda färgerna och ”sudda” ut eventuella kanter med din Beautyblender.

BEAUTYBLENDER® MICRO.MINI är Beautyblenderna för precisionsjobb! Micro.mini är ¼ storleken på den ursprungliga beautyblender®, men växer till dubbelt så stor när den blie våt vilket gör den till den perfekta storleken för att manövrera små områden. Sådana områden kan till exempel vara under ögon, inre ögonhörn, ögonlock, pannaben, sidor av näsa, toppen av kinderna samt aknefläckar. Ett annat tips är att använda den för att få till den perfekta ögonmakeupen. Använd den runda delen av micro.mini för att applicera en neutral basfärg över locket. Använd sedan punkten för att gå in i vecket och längs linbanan med en djupare nyans. Blanda allt tillsammans med sidorna av micro.mini för det perfekta sexiga, rökiga ögat.

kr

Beautyblender Liquid Blendercleanser är speciellt utformad för att tvätta din beautyblender. Den tar bort tuffa fläckar och absorberar giftiga ämnen, så att den känns som ny. Funkar även super att använda på dina övriga Makeup verktyg så som foundationborste, ögonskuggsborstar eller puderborstar. Med hjälp av demineraliserat vatten och naturligt havssalt med lavendeldoft ser Liquid Blendercleanser  till att din beautyblender och dina sminkborstar håller sig som nya. En beautyblender kan vara upp till tre månader  om du använder den korrekt och rengör den med beautyblenders egna Cleanser efter användning.

kr

Din produkt är tillagd

×
Startsidan