take over
take over
Academy
Våra 7 bästa vattenfasta mascaror
Våra 7 bästa vattenfasta mascaror

Våra 7 bästa vattenfasta mascaror

Blötare väder är på ingång! Vi tipsar om våra 7 bästa vattenfasta mascaror som sitter som berget genom både regn och rusk. 

 

CLINIQUE HIGH IMPACT WATERPROOF MASCARA - BLACK 

Denna mascara ger en fantastisk och omedelbart volym och längd! Dessutom smular den inte, lämnar inga klumpar efter sig och rinner inte ut under dagen. Produkten är vattenfast och tål både värme, fukt och vatten. Den passar känsliga ögon och kontaktlinser. Testad av ögonläkare.

• Direkt volym och längd.

• Smular inte.

• Testad av ögonläkare. 

Appliceras från fransarnas rot, vicka borsten upp mot fransarnas topp. Upprepa till önskat reslutat.


 

  

LANCOME HYPNOSE DOLL EYES MASCARA WATERPROOF BLACK 01

Hypnose Doll Eyes lyfter och ger fylliga fransar med en lyxig och fantastisk volym. Den nya patenterade borsten gör det lätt att applicera mascaran samtidigt som varje frans får volym utan att tyngas ned. Med denna mascara får dina ögon en vacker och intensiv blick. 

 

  

 


 

 MAYBELLINE LASH SENSATIONAL SKY HIGH MASCARA BLACK WATERPROOF 
 

Sky High Mascara tar dina fransar till skyhöga höjder, från alla vinklar! Sky High ger dina fransar gränslös volym och oändlig längd. Lång, flexibel borste ger följsamt volym och längd till varje ögonfrans, från rot till topp. Formulan, som är berikad med fiber och bambuextrakt, ger långa och fylliga fransar som känns lätta. Passar för känsliga ögon. Lätt att ta bort.

Gör såhär:

Håll den flexibla borsten mot fransarna och applicera från rot till topp flera gånger. Upprepa tills önskat resultat är uppnått.


 

ISADORA BUILD-UP MASCARA EXTRA VOLUME WATERPROOF 12 ML 20 BLACK

 
 

 

  

ISADORA BUILD-UP MASCARA EXTRA VOLUME WATERPROOF 

 

Allväders-mascara 100% vattenfast! Speciell XL-applikator med separerade, kilformade borstfibrer med reservoareffekt ger ögonblicklig volym och separation vid applicering. 100% vattenfast formulering för ett perfekt långvarigt resultat Speciell XL-applikator för extra volym Fuktgivande och vårdande med Panthenol Innehåller 12 ml &ndash varar längre! Rengör med IsaDora Gentle Eye Make-up Remover Milk. OPARFYMERAT & KLINISKT TESTAT - för undvikande av allergiska reaktioner.  

 

 


 

ELF WATERPROOF VOLUME & LENGTH MASCARA BLACK

 

Uppnå tjockare, fylligare och längre fransar som är vackra och naturliga. Förstorade borst borstar dina fransar jämnt för en förbättrad applicering. Den unika formulan är klumpfri och snabbtorkande så du kan ha färg som håller hela dagen utan kladd och utan fjällning. Den är Vattentät och slitstark.

 

 


YVES SAINT LAURENT VOLUME EFFET FAUX CILS WATERPROOF MASCARA BLACK 1 7.5 ML

 
 

 

  YVES SAINT LAURENT VOLUME EFFET FAUX CILS WATERPROOF MASCARA BLACK 1 7.5 ML

En mascara som ger maximal volym och en dramatisk ”false lash”-effekt. Finns nu i en vattenfast formula!
Torkar inte ut och är berikad med provitamin B5. Fördjupar, ger mörkare fransar och får fransarna att omedelbart se tjockare ut. Borsten av nylonfibrer bygger upp härlig volym och täcker fransarna från rot till topp.
 


 

 

LOREAL PARIS PARADISE EXTATIC BLACK WATERPROOF

 

Ta dina fransar till paradiset och upplev en viktlös, voluminös look utan klumpar. Den otroligt mjuka borsten täcker fransarna med en silkeslen formula som är berikad med fransälskande castorolja. Fransarna känns mjuka som fjädrar – utan klumpar.

 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan