take over
take over
VENDELA - IT’S THE WILL, NOT THE SKILL
VENDELA - IT’S THE WILL, NOT THE SKILL
Anastasia Beverly Hills
Helena Rubinstein
Isadora
The Balm

VENDELA - IT’S THE WILL, NOT THE SKILL

Mitt namn är Vendela och jag är en 17 årig svensk artist. Jag föddes 2 timmar utanför Stockholm i en stad kallad Köping. Mitt hem har alltid varit fullt av musik, mina 3 äldre bröder spelade i ett band så det var sällan tyst hemma. Jag började själv sjunga som väldigt liten och som många andra barn drömde jag om att bli en pop stjärna men den drömmen var inget jag tog tag i förrän var blev 13 år gammal.

Vid 13 års ålder stod jag på scenen på julgalan i Västerås. Det var en musiktävling och omkring 4000 personer stod i publiken. Jag hade aldrig stått på en scen som den här förut. Jag var pirrig i hela kroppen men i samma sekund som jag klev på scenen visste jag att det här var vad jag ville göra. Min nervositet försvann så fort jag tog den första tonen och det var bara jag och musiken kvar. Jag vann tävlingen och efter att ha gått av scenen träffade jag Tony Jivelid som kom att bli min manager. Den här dagen var startskottet för min musikkarriär och efter den här kvällen fanns det bara ett mål, toppen.

Sedan 2013 har jag sjungit på många olika galor och festivaler. Jag har uppträtt med svenska artister som Nause, Wiktoria, Norlie & KKV och Miriam Bryant. I december 2016 hade jag min egen show i Kina. Jag har sjungit i Globen två gånger, 2013 framförde jag svenska nationalsången inför Sverige-Finland matchen i direktsänd TV, 2016 gästade jag Nickelbacks konsert med låten ”Rockstar”. 24 Februari 2017 kom min debut single ”Don’t try to read my lips” ut och drygt 4 månader senare kom min senaste single ”INDESTRUCTIBLE”. Det känns helt galet att veta att min musik streamas över hela världen. USA, Canada, Australien och England är länderna med mest lyssnare och känslan går inte att beskriva. 2018 är redan fullt med kommande galor, festivaler och andra gig runt om i Sverige samt ett antal gig i USA. Här har ni en länk till min låt 
https://open.spotify.com/artist/5i4cOKIFPC0N98Hl2wWSpM?si=AJYXxvT8Q3SB0TPyOQhzAw

Mitt schema är väldigt hektiskt men tidsbrist är inte något som kan få mitt utseende på fall. För mig är det väldigt viktigt att veta att produkterna jag använder inte har skapat lidande för andra. Därför använder jag bara cruelty fria märken.

Anastasia contour kit är min absoluta go-to produkt. Anastasia Beverly Hills är ett helt cruelty-fritt märke av hösta klass. Paletten har 6 olika färger som inte bara kan användas för contouring utan också som ögonskugga. Detta är väldigt praktiskt om man som mig ständigt är on the go och inte har plats för mer smink än nödvändigt i väskan.

Anastasia Contour Kit 3g
Premium
Anastasia Beverly Hills

Contour Kit 3g

fr. 545 kr

Denna fantastiska palett innehåller 12 vackra ögonskuggor, allt från skimmriga till matta. Färgerna finns i både neutrala, ljusa och mörka färger och ger dig dem perfekta valmöjligheterna till att skapa en perfekt ögonsminkning. Ta fram din kreativitet och skapa de allra snyggaste sminkningarna med NudeDude! Volym: 12 ögonskuggor Specifikation Medföljande tvåsidig borste och spegel.

kr

 

För mig är det väldigt viktigt att veta att produkterna jag använder inte har skapat lidande för andra. Därför använder jag bara cruelty fria märken.

Denna mascara ger dig en extrem volym samt en makalös längd till dina fransar. Har en intensiv svart färg som ger dig en förförisk blick som är svår att motstå. Skapa de mest oemotståndliga fransarna med hjälp av Lash Queen Feline Blacks Mascara från Helena Rubinstein! Du kommer inte ångra dig. 

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Mascara Black 01 7 ml
Academy
(Rek. Pris: 400 kr)
300 kr

Skapa en supertunn linje, eller varför inte en riktigt kraftig linje med denna underbara eyeliner? Dess långa och flexibla applikatorspets gör appliceringen enkel och jämn vilket gör det enkelt för dig att få till den perfekta linjen. Färg: Svart. Vattenresistent. Snabbtorkande. Förvaras horisontellt. Oftalmologiskt testad. Innehåll: 1,2 ml

Isadora Flex Tip Eyeliner 80 Deep Black
Youth
(Rek. Pris: 129 kr)
96 kr

Förutom mina key produkter gillar jag att experimentera med mitt utseende. Jag tycker smink är kul och gillar därför att testa olika och nya saker. Jag håller mig rätt spontant när jag går in på en sminkaffär och låter ofta mitt humör bestämma vad jag letar efter. Känner jag mig tuff kanske jag köper ett svart läppstift. Har jag en dålig dag köper jag något glittrigt för att förgylla den. Känner jag mig lite crazy letar jag efter en färgglad ögonskugga.

 

 

Ett läppstift kan göra alla dagar lite bättre. Ett perfekt nude läppstift är det som kan lyfter din look från snygg till slaying. Det är svårt att hitta den nyans som passar just dig men tro mig, letandet är värt det när du hittat din perfekta shade. Jag har sen en tid tillbaka varit helt obsessed med Bare Minerals liquid
lipstick i nyansen Swag. Det här är min perfekta shade, kanske är det din med?

bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid 4 ml Swag
Natural
bareMinerals

Matte Liquid 4 ml Swag

295 kr

Din produkt är tillagd

×
Startsidan