Katy Perry Killer Queen Edp 30ml

Parfym > Katy Perry Killer Queen Edp 30ml
Parfym > Kvinna > Damparfym > Katy Perry Killer Queen Edp 30ml

Katy Perry

Katy Perry

248kr

Produktinformation
Popstjärnan Katy Perry lanserar sin tredje doft och den första som görs i samarbete med Coty. Doften kallas Killer Queen av sången skriven av Freddie Mercury, och tydligen är det helt annorlunda än sina två föregångare.

"Killer Drottningen har varit i min vokabulär sedan jag var 15, på grund av låten" Killer Queen 'av drottning, "sade Perry till WWD. "Freddie Mercury målade texter av denna kvinna som jag ville vara. Hon verkade mycket kraftfullt, och hon fångade ett rum när hon gick i. Jag döpte min drottning företaget Killer efter dessa texter. Jag känner, efter all denna tid, var det lämpligt att använda det namnet i samband med något jag gjorde. Det känns som jag faller slutligen till att kvinnan Freddie målade. "

Doften beskrivs som en lekfull, sofistikerat, kraftfull, edgy och utsökt doft, speglar den upproriska andan av sångaren. Dess tillkomst är undertecknat av Laurent Le Guernec av IFF. Toppnot inkluderar skogsbär, mörka plommon och bergamott accords. Den huvudsakliga del av hjärtat är sammetslen röd blomma (Celosia), men det finns också Sambac jasmin och regnbåge Plumeria. Basen innehåller kashmir, patchouli och flytande pralin.

Flaskan är formad som en röd rubin och kommer i dess egen gyllene piedestal. Doften finns som 15, 30, 50 och 100 ml Eau de Parfum med bodylotion och duschtvål. Killer Drottning lanserades under 2013.
  • Info
  • Recensioner
17900102003

 

Betalikoner-sidfot

INFORMATION

BUTIKER

HARMONIQ CITY
Gallerian Plan 2
i Västerås
Mån - Fre: 10 - 19
Lör: 10 - 17
Sön: 12 - 16

HARMONIQ Mimer
Stora gatan 2h
Mimergatan 4
Mån - Fre: 10 - 16
Lörd: Ej öppet
Sön: Ej öppet

KONTAKT

HARMONIQ AB
Org.nr. 556732-5369
021 - 448 18 50
info@harmoniq.se
 

Vid avbokning/ombokning: Ring minst 24 timmar innan, senare än ovanstående tid debiteras fullt pris. Avbokning får ej ske per mail. Bokning sker enklast genom telefon.

Web: NyWeb