Prada Candy L'Eau EdT 50ml

Parfym > Prada Candy L'Eau EdT 50ml
Parfym > Kvinna > Damparfym > Prada Candy L'Eau EdT 50ml

Prada

Prada

612kr

Produktinformation
Prada Candy L'Eau EdT

Med glädjen till livet som utgångspunkt är mystikfyllda Prada Candy L'Eau EdT den feminina doften, skapad för den gåtfulla, spontana unga kvinnan som liksom doften upplevs som mystisk, men som samtidigt älskar att ha kul och roa sig. Med en optimistisk syn på världen ger denna eleganta, sprudlande doft dig känslan av att det aldrig funnits en bättre tid att leva i. Den bästa tiden är just nu - ren glädje!

Doften öppnar med ackord av siciliansk mandarin och citron, som skapar en explosion av färgglada, lätta aromer. I hjärtat finner vi en ljuvlig blomsterbukett av luktärt som tillsammans med vårblomma bildar en fräsch palett som låter oss bada i ljus och stråla mer än någonsin!

Doften avslutar med den beroendeframkallande treenigheten av mysk, bensoin och karamell. Denna oemotståndliga trio ger dig sofistikerad, lustfylld energi i en glädjefull varma melodi.

Innehåll: 30 ml
  • Info
  • Recensioner
11400903002

 

Betalikoner-sidfot

INFORMATION

BUTIKER

HARMONIQ CITY
Gallerian Plan 2
i Västerås
Mån - Fre: 10 - 19
Lör: 10 - 17
Sön: 12 - 16

HARMONIQ Mimer
Stora gatan 2h
Mimergatan 4
Mån - Fre: 10 - 16
Lörd: Ej öppet
Sön: Ej öppet

KONTAKT

HARMONIQ AB
Org.nr. 556732-5369
021 - 448 18 50
info@harmoniq.se
 

Vid avbokning/ombokning: Ring minst 24 timmar innan, senare än ovanstående tid debiteras fullt pris. Avbokning får ej ske per mail. Bokning sker enklast genom telefon.

Web: NyWeb