Selfielampa

Dold > Light Your Selfie > Selfielampa
199kr

149kr

Produktinformation

Produktinformation

Vill du ta supersnygga selfies oavsett vart du är? Detta är den perfekta produkten för dig. En selfielampa som du enkelt fäster på din smartphone, och som lyser upp dina bilder. Selfielampan passar dig som vill ta fina selfies vart du än är, oavsett tid på dygnet. Bilden förses med ett vitt sken som bidrar till ett vackert ljus på selfies. Lampan passar perfekt att ha med i väskan eller fickan.

Utseendemässigt är produkten formad som en ring med LED-lampor på ena sidan av ringen, och ljuset går att justera. Det finns tre olika ljusstyrkor som regleras med en och samma knapp. Storleksmässigt är diametern cirka 8 centimeter. Produkten fungerar som en ‘’klädnypa’’, och fästs på övre delen av mobilen. Mobilens framkamera kommer att hamna i mitten av ljuset när selfielampan är påslagen. Produkten passar alla smartphones och drivs av två stycken AAA-batterier (ej inkluderade).

Endast ett begränsat antal

  • Info
  • Leverans
  • Recensioner
selfielampa
0

 

Betalikoner-sidfot

INFORMATION

BUTIKER

HARMONIQ CITY
Gallerian Plan 2
i Västerås
Mån - Fre: 10 - 19
Lör: 10 - 17
Sön: 12 - 16

HARMONIQ Mimer
Stora gatan 2h
Mimergatan 4
Mån - Fre: 10 - 16
Lörd: Ej öppet
Sön: Ej öppet

KONTAKT

HARMONIQ AB
Org.nr. 556732-5369
021 - 448 18 50
info@harmoniq.se
 

Vid avbokning/ombokning: Ring minst 24 timmar innan, senare än ovanstående tid debiteras fullt pris. Avbokning får ej ske per mail. Bokning sker enklast genom telefon.

Web: NyWeb