DAGENS JULDEAL! Upptäck nya deals! LÄS MER

Deodorant

Säg tack och hej till svettiga armhålor och lökringarna på tröjan som gör dig lite halvt obekväm på mötet, dejten eller träningen. Det härliga med deodoranter, förutom att dom doftar ljuvligt och gör dig fräsch under hela dagen, är att det finns så många spännande varianter att välja mellan som deodorant stick, deodorant spray och antiperspirant. Det finns något för alla helt enkelt, även den kräsne. 

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

Mer om hud

TOPPLISTA

produkter

149 produkter
Visa fler
149 produkter

Vad är skillnaden på deodorant och antiperspirant?

Att svettas är helt naturligt och något kroppen gör om den är frisk, så frukta inte! Men visst är det härligare att lukta gott en hel dag och slippa skämmas över svettfläckar på kläderna. Nu reder vi ut skillnaderna mellan deodoranter och antiperspiranter. 

Vad är antiperspirant? 

Antiperspiranter är för den som svettas riktigt mycket. Ett tecken på att det kanske är en antiperspirant du behöver är när du behöver byta tröja flera gånger per dag för att känna dig någorlunda fräsch. Antiperspiranter håller dig torr längre och är perfekt för långa dagar på jobbet eller sena nätter på stan. Det som gör antiperspiranter så effektiva är aluminiumsalter som täpper igen svettporerna i armhålorna och gör alltså att du håller dig torr mycket längre.

Vad är deodorant?

Deodoranter är för dig som svettas normalt mycket efter lite ansträngning och behöver något som får dig att behålla en god lukt hela dagen. En deodorant innehåller parfym och antibakteriella ämnen som förhindrar att dålig lukt uppkommer.