Armani Sì

Armani Sì, en signaturdoft från Giorgio Armani, är en symbol för sofistikering och elegans. Denna sida tar dig på en resa genom dess historia, dess unika doftfamilj och de olika varianterna som finns tillgängliga. Låt oss utforska den fängslande världen av Armani Sì.

HISTORIEN BAKOM ARMANI SÌ

Armani Sì, lanserad 2013, är en doft som är djupt rotad i Giorgio Armanis kärlek till elegans och kvinnlighet. Inspirationen till denna doft kom från Armanis fascination för den moderna, starka men ändå feminina kvinnan. Armani ville skapa en doft som fångade denna essens av styrka och elegans.

Doften skapades av Christine Nagel, en framstående parfymör. Hon skapade en chypre, fruktig doft som kombinerar svartvinbärsnektar, fresia och majros med en bas av muskig blond trä.

Sedan lanseringen av den ursprungliga Sì Eau de Parfum har det kommit flera varianter, inklusive Sì Intense (2014), Sì Eau de Toilette (2015), och Sì Rose Signature II (2017). Varje variant har sin egen unika twist, men alla behåller den ursprungliga doftens eleganta och sofistikerade karaktär.

Sì-serien har blivit känd för sin reklamkampanj med den berömda skådespelerskan Cate Blanchett, men det finns mycket mer att upptäcka om dessa dofter än bara deras kända ansikte. Varje doft i Sì-serien erbjuder en unik olfaktorisk upplevelse, men alla delar samma grundläggande DNA av sofistikerad elegans och feminin styrka.

DOFTFAMILJEN ARMANI SÌ

ARMANI SÌ-dofterna är kända för sina chypre, fruktiga och träiga noter, vilket ger dem en varm och förförisk känsla. Varje doft i familjen har sin egen unika karaktär, men alla delar samma grund av elegans och kvinnlighet. Dessa dofter passar den moderna kvinnan som uppskattar en doft som är lika sofistikerad som hon är. De är perfekta för alla tillfällen, från en formell händelse till en intim kväll.

ARMANI SÌ för kvinnor introducerades 2013, som en hyllning till den moderna, självsäkra kvinnan. Detta var ett steg för Armani att utvidga sin doftfamilj och erbjuda en doft som passar den moderna, självsäkra kvinnan.

Armani
Eau de Parfum

SÌ Eau de Parfum är en tidlös klassiker. Den öppnar med fräscha noter av svartvinbärsnektar, vilket ger en omedelbar känsla av friskhet. Hjärtnoterna av fresia och majros ger en djup och komplex karaktär. Basnoterna av muskig blond trä ger en varm och kvinnlig avslutning.

Armani Sì Intense
Eau de Parfum

SÌ Intense Eau de Parfum är en mer intensiv och sensuell tolkning av den ursprungliga doften. De inledande tonerna av saftig svartvinbärsnektar flätas fint samman med svart te, som kännetecknas av sin rökiga och örtiga arom. Omedelbart kommer dina sinnen att förtrollas av damascenerrosen som avslöjar sin blommiga fyllighet. Den är delikat kombinerad med doftbuske och fängslande eterisk olja av davana. Doftsammansättningen kompletteras med patchouli i kombination med en dubbel dos bourbonvanilj – här är det i form av infusion och extrakt.

Armani Sì Passione
Eau de Parfum

SÌ Passione Eau de Parfum är enförförisk och passionerad doft. Den öppnar med fräscha noter av päron, svartvinbärslikör och rosa peppar, vilket ger en omedelbar känsla av friskhet. Hjärtnoterna av ros och jasmin ger en djup och komplex karaktär. Basnoterna av cederträ och vanilj ger en varm och kvinnlig avslutning.

Armani Sì Passione
Éclat De Parfum

Sì Passione Éclat De Parfum är en strålande och passionerad variant av den klassiska doften. Den har en exotisk blandning av röda frukter, jasmin, ros och träiga noter, vilket ger en pulserande och oemotståndlig doft. Denna doft är ideal för den dynamiska kvinnan som vill förmedla sin passion och glöd.

Armani Sì Passione
Eau de Parfum
Intense

SÌ Passione Eau de Parfum Intense är en mer intensiv och sensuell tolkning av den ursprungliga SÌ Passione. Den har en rik blandning av päron, svartvinbärslikör, rosa peppar, ros, jasmin, cederträ och vanilj, vilket ger en djup och varaktig doft. Denna doft är perfekt för den självsäkra kvinnan som vill uttrycka sin passion och karisma.

produkter

17 produkter
Visa fler
17 produkter