LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

 

ARMANI

"Elegance is not about being noticed, it's about being remembered."

 

Giorgio Armani

– Giorgio Armani

Varje detalj i Armani beauty's värld återspeglar Giorgio Armanis unika vision om elegans. Med övertygelsen att den ultimata elegansen är att vara sig själv strävar Armani ständigt efter att erbjuda produkter som avslöjar ens egna skönhet.

Armanis dofter tolkar världens finaste ingredienser genom de mest talangfulla parfymörernas kreativa fantasi och uttrycker kompromisslös elegans. Den mytomspunna ACQUA DI GIÒ hyllar människans särskilda koppling till naturen, tillsammans med ARMANI CODE som avlägsnar föråldrade föreställningar om maskulinitet och förstärker värden som uttryck och äkta förbindelse. Vid sidan av den ikoniska representerar MY WAY en ny vision av kvinnlighet som är både djup och frihetsälskande och återspeglar Giorgio Armanis långvariga engagemang för hållbarhet.

Armanis doftkollektioner

Giorgio Armani Aqua di Gio

Armani Code

Giorgio Armani My Way

Giorgio Armani Si

Armanis arbete i världen 

ARMANIS PARFYMER

De mest populära dofterna från Armani.

produkter

83 produkter
Visa fler
83 produkter

Handla Giorgio Armani på nätet

Hos oss på Harmoniq kan du vara trygg när du handlar Giorgio Armani på nätet. Vi är auktoriserade återförsäljare och vi erbjuder alltid ett välsorterat sortiment till rätt pris. Här hittar du parfymer för alla tillfällen, får både henne och honom.

Parfymer från Giorgio Armani

Upptäck Giorgio Armani och deras väldoftande och ikoniska parfymer för både dam och herr. I Giorgio Armanis värld hittar man elegans, stil och skönhet som tar en helt ny nivå. En herrparfym eller damparfym från Giorgio Armani fulländar vilken look som helst, oavsett tillfälle!

Armanis historia

Giorgio Armani, född år 1934, är en italiensk modeskapare som är mest känd för sina klädkollektioner. När han var yngre var han väldigt fascinerad över människokroppen och bestämde sig då för att studera medicin men var tvungen att avbryta studierna på grund av kallelser av militären. Men det var också vid denna period som han fick sin första smak på modevärlden då han upptäckte moderika Milan på en semester från hans tjänstgöring. Giorgio Armani är idag ett klassiskt och exklusivt märke inom mode och skönhet.