Batiste

Att tvätta håret var och varannan dag sliter extremt mycket på håret och bör därför undvikas! För att slippa att håret känns ofräscht mellan tvättarna kan du istället använda dig av ett torrschampo från Batiste. Ett torrschampo fräschar upp och tar bort den "feta" känslan som man lätt får i håret. Håret får dessutom ett naturligt lyft eftersom du sprayar torrschampot i hårbottnen. Batiste har några av våra mest uppskattade och omtyckta torrschampon!

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Batiste.

produkter

13 produkter
Visa fler
13 produkter

Batiste i travel size

När du reser, när du är på språng, när du övernattar eller efter träningen. Det finns flera exemplariska tillfällen när det är värt att ha ett torrschampo till hands. Vad passar bättre än ett torrschampo i travel size från Batiste! På Harmoniq.se hittar du flera att välja mellan!

Batiste styling

Att trolla fram en snygg frisyr kan vara svårt utan någon hjälp. Med stylingprodukter från Batiste kan du få till skyhög volym och undvika frizz en hel dag. Hur bra låter inte det? Testa Batiste Stylist XXL och Stylist Frizz Tamer.

Batiste torrschampo

Torrschampo är räddaren i nöden och en riktig hjälte! Torrschampo är perfekt en stressig morgon när du helt enkelt inte hinner schamponera håret och styla håret från blött till torrt. Med torrschampo spar du alltså massor av tid och du kan även ta det med dig för att fräscha upp håret under dagen!