Clean Beauty Collective 

Älskar du doften av varma handdukar direkt från torktumlaren, ett ångfyllt badrum efter en härlig dusch eller nytvättade lakan? Då har du hamnat på helt rätt varumärke. Det bästa av allt förutom alla magiska dofter är att samtliga dofter är veganska och icke-djurtestade och tillverkade med ett stort fokus på miljön. Du köper dem till ett svårslaget pris hos oss på Harmoniq!

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Clean.

produkter

48 produkter
Visa fler
48 produkter

Vilken Clean parfym passar mig bäst?

Märket Clean är relativt nytt och lanserades så sent som 2003 av Randi Shinder, som ville att vardagliga njutningar skulle kunna bli mer långvariga. Parfymerna är därför utformade för att fånga in vardagens njutningsfulla dofter, likt tvätt som torkat ute i vinden eller doften i luften vid ett mjukt regn. Randi, som för de flesta var okänd när hon lanserade Clean, leddes av sin starka entreprenörsanda och vision. En väg som vi idag tydligt kan se var lyckosam och dels har gett världen åtråvärda skönhetsprodukter men också en stark kvinnlig förebild. Till utmärkelserna Randi har på sin meritlista hör dels Cleans stora framgångar, men också hennes egna som entreprenör, något som prisats av bland annat Ernst and Young.

Clean arbetar för att alltid hålla fast vid sin kärna och förse dig som kund med doft som är enkel, nostalgisk och medveten. Eftersom dofterna inspireras av det rena och sköna i naturen, tar Clean också ett ansvar för att välja ingredienser som respekterar den och att som verksamhet göra ett så litet ekologiskt fotavtryck som möjligt. Valet av naturliga ingredienser ger också fördelar för dig som användare, då produkter från Clean till exempel inte täpper igen dina porer med syntetiska ämnen. Cleans engagemang för skydd av djur och natur har gjort återvinningsbara förpackningar till en prioriterad fråga och självklart är också valet av ingredienser genomtänkt ur miljösynpunkt. Dessa, som aldrig kommer från djurvärlden, gör tillsammans med att man inte testar sina produkter på djur, företaget ”cruelty-free”.

Clean damparfymer

Till de mest populära damparfymerna hör bland annat den fräscha doften Clean fresh laundry och den mer sensuella Clean skin som ger den åtråvärda doften av bar hud.