take over
take over

Clean
Clean

Clean Parfymer, deodoranter och bodylotions 

Clean är ett parfymmärke som kom med sin första doft år 2003. Det Clean har som röd tråd i sin serie är att det ska dofta rent, nytvättat och fräscht. Randi Shinder, som är skaparen av de härliga parfymerna, ville att de vardagliga stunderna skulle hålla längre. Randi har tidigare varit involverad i märket Dessert Beauty, där hon jobbade tillsammans med bland annat Jessica Simpson. Dofterna som lanserades var något helt nytt och skiljdes från de mer speciella designdofterna som redan fanns. En känsla hon ville åt i sina parfymer, var känslan när man precis klivit ur duschen.

Randis dofter blev stor succè och är idag en av de mest populära parfymmärkena som finns på marknaden. Friskhet och renhet är ett kännetecken för dofterna och älskas av både män och kvinnor. En poplär damdoft från Clean är "Clean Cool Cotton EdP" som är en frisk och härlig doft. Inspirationen till parfymen var lakan som torkat i solen och doften från en sval vind. Toppnoterna är spetsig mandarin, krispigt grön äpple, citronzest, bergamot, mint och persika.

"Clean For Men EdT" är en fräsch och härlig herrdoft som påminner om känslan när man nyss klivit ut ur duchen. Parfymen har även en touch av citron. Toppnoterna är bland annat bergamot, citron, kardemumma, grönmynta, muskot och cederträ.

Cleans rena och levande dofter finns på harmoniq.se eller i butik.

Läs mer
Visa mindre
Visa fler

Din produkt är tillagd

×
Startsidan
Ralph Lauren Polo Red EDT 40 ml
Xlash Pro 6 ml
FANOLA ANTI YELLOW SHAMPOO 1000 ML