Ralph Lauren

Vi älskar Ralph Laurens härliga utbud av lyxiga parfymer. Hos Harmoniq finner du ett välsorterat sortiment av exklusiva parfymer och dofter online. Vi erbjuder massvis med fräscha parfymer från Ralph Lauren, från 50 ml till 100 ml för både dam och herr.

BESÖK NÅGON AV VÅRA AVDELNINGAR

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Ralph Lauren.

produkter

40 produkter
Visa fler
40 produkter

Tidlösa parfymer

Ralph Lauren har under många år skapat helt underbara parfymer för både kvinnor och män, där varje produkt är unik. Parfymer från Ralph Lauren andas kvalité, romantik och nytänkande. Det som började som en slipskollektion har nu blivit ett mode- och skönhetsimperium över hela världen. Parfymer blev en del av företaget år 1978 och sedan dess har deras parfymer tagit skönhetsvärlden med storm.

 

Ralph Lauren för kvinnor

Ralph Lauren står för elegans, exklusivitet och klass. Detta är också egenskaper som man lätt kan känna igen i deras parfymer för kvinnor. Doftnoterna i Ralph Laurens parfymer är ofta mycket feminina och romantiska. Man kan ofta hitta doftnoter som jasmin, ros och vanilj. Dessa dofter passar perfekt för den kvinnliga användaren som vill skapa en romantisk och sensuell atmosfär. En av Ralph Laurens mest kända och älskade parfymer är "Romance". Denna parfym innehåller doftnoter av jasmin, ros och vanilj. Parfymen skapar en mycket romantisk och sensuell atmosfär. "Romance" är en av Ralph Laurens mest klassiska och tidlösa parfymer. Den passar utmärkt för den kvinnliga användaren som värdesätter elegans och exklusivitet.


Ralph Lauren Polo Blue

Ralph Lauren Polo Blue är vackra parfymer som ger unika doftupplevelser. Allt ifrån träiga inslag till inslag av frukt skapar stilrena, sensuella och fräscha dofter som påminner om havet och paradiset. Ralph Lauren Polo Blue passar både den sofistikerade och den sportiga mannen.


Ralph Lauren Polo Red

Ralph Lauren Polo Red är förföriska, sensuella och fartfyllda herrparfymer som passar den flirtiga mannen som alltid tar sig an nya utmaningar. Dessutom finns en tillhörande deodorant som gör din doftgarderob komplett!