Exuviance

Exuviance: Vetenskapligt skapad för din hud.

Upptäck Exuviance's värld, där vetenskap möter skönhet. Bakom detta framstående varumärke står pionjärerna av fruktsyror, AHA och PHA, som har skapat ett brett sortiment av hudvårdsprodukter fyllda med innovation och effektivitet.

Exuviance står inte bara för kvalitativa produkter. Dess kärna är en filosofi som kallas 'exuviation', vilket betyder konsten av exfoliering och cellförnyelse. Varje produkt är skapad med en passion för att ge din hud det allra bästa 

Utforska allt från rengöring och toner till specialprodukter och serum. Oavsett om du söker den ultimata ögonkrämen eller en uppfriskande ansiktsmask, hittar du det hos Exuviance. Börja din hudvårdsresa med Exuviance idag.

Steg 1 i din hudrutin

Rengöring

Allt du behöver veta om Exuviance ansiktsrengöring

Läs om Rengöring

Steg 6 i din hudrutin

Nattkräm &
DAGKRÄM

Allt du behöver veta om Exuviance olika ansiktskrämer.

Läs om Nattkräm   LÄS OM DAGKRÄM

allt om Exuviance's Ingredienser

Ingredienser

Ingrediensguiden för både nybörjare och proffs

Läs mer

allt om Exuviance's Historia

HISTORIA

Exuviance: Vetenskapen bakom vacker hud.

Läs mer

Populära produkter från Exuviance

Här hittar du toppfavoriterna från Exuviance.

Så använder du Exuviance produkter i din hudvårdsrutin

Steg för steg om hur du använder produkterna för att nå bästa resultat 

Exuviance Rengöring

Exuviance Toner

Exuviance Specialprodukter

Exuviance Serum

Exuviance Ögonkräm

Exuviance Dagkräm

Exuviance Nattkräm

Exuviance Ansiktsmask

Vanliga frågor om Exuviance

 • Användning av syror

  Kan jag använda produkter med syror varje dag?

  Alla Exuviance produkter är utvecklade för att bygga upp huden och göra den mer motståndskraftig. En del produkter har syror, andra inte. Produkterna med syror som är avsedda till daglig användning är anpassade för just detta. Många av Exuviance produkter innehåller PHA, en typ av fruktsyror som stärker hudbarriären och inte orsakar någon sensitivitet och de kan med fördel användas varje dag. Vid regelbunden användning av produkter med AHA rekommenderar vi att man får personligt anpassade råd för bäst resultat.
 • Vid väldigt torr hy

  Jag behöver en fet produkt för jag är så väldigt torr, vilken ska jag välja?

  Exuviance krämer är som regel inte baserade på olja. Produkterna hjälper istället huden att få nytta av de fuktbindande ämnena som huden behöver. För en mer skyddande sammansättning och ”rikare” känsla rekommenderas Ultra Restorative Creme eller Total Correct HYDRATE.
 • Blanda Exuviance med andra märken

  Kan jag blanda Exuviance produkter med produkter från andra märken?

  När det gäller hudvård med aktiva ingredienser är det rekommenderat att använda en rutin från samma märke, för att säkerställa att produkterna fungerar bra ihop och att huden inte över- eller felbehandlas. Vill man kombinera produkter från olika märken är det viktigt att säkerställa att det inte blir för mycket av någon aktiv ingrediens (t ex retinol, AHA eller BHA) vid kombination av de olika produkterna och att stegen passar optimalt ihop.
 • Gravid eller ammar

  Kan jag använda Exuviance när jag är gravid eller ammar?

  Ja, man kan dock tänka på att man kan bli något känsligare i huden under framförallt en graviditet, och man kan även lättare få pigmentfläckar. Det finns också en del ämnen som man avråder gravida från att använda. Detta gör att man kan behöver ändra lite i sitt hemma- och behandlingsprogram under en graviditet, t ex undvika alltför aktiva ämnen och vara noga med SPF. Produkter och behandlingar med salicylsyra samt A-vitamin/retinol rekommenderas inte under graviditet. Har du funderingar om vilka produkter och ingredienser du kan använda under graviditet eller amning, rekommenderar vi dig att prata med din barnmorska/läkare.
 • Är det fel på min kräm?

  Varför ”rullar” eller smular sig min kräm?

  En del krämer kan tyvärr smula sig eller rulla på en del hudtyper. Det kan bero på för generös applicering, solfilter eller den fuktbevarande ”film” som vissa sammansättningar har och det är högst individuellt. Vårt bästa råd är att ta en mindre mängd produkt och klappa in den i huden. Ibland kan ett serum under hjälpa.
 • Extremt känslig hy och reagerar lätt

  Är Exuviance verkligen någonting för mig eller är det för aktivt?

  Exuviance är utvecklat för att passa alla, även den mest känsliga huden. Produkterna är återuppbyggande och barriärstärkande. Det finns några produkter med mer aktiva ingredienser som t ex AHA och retinol, för de som önskar och behöver, men det stora flertalet produkter i sortimentet bygger faktiskt på milda ingredienser som t ex PHA som inte har någon irriterande effekt överhuvudtaget, utan tvärtom stärker hudens motståndskraft. Alla kan hitta en hudvårdsrutin med Exuviance produkter.

produkter

41 produkter
Visa fler
41 produkter

Handla Exuviance produkter online av en auktoriserad återförsäljare

Harmoniq är en auktoriserad återförsäljare av det framstående hudvårdsmärket Exuviance. Som en av Sveriges ledande skönhetsbutiker står Harmoniq för kvalitet, expertis och genuin omsorg om våra kunders hudvård. Genom att vara en auktoriserad återförsäljare garanterar vi att varje Exuviance-produkt vi säljer är äkta, säker och av högsta kvalitet. Välj Harmoniq för en autentisk och förstklassig Exuviance-upplevelse.

 

exuviance hudvård

Exuviance effektiva hudvårdsprodukter erbjuder daglig återfuktning och exfoliering, samtidigt som de stärker huden och minskar vanliga hudproblem såsom torrhet, oljighet och tecken på åldrande. Produkter som serum, ansiktsmasker, dagkrämer och nattkrämer främjar hudens egen förmåga att förnya sig, vilket ger en synligt hälsosammare hud.

 

populära produkter från exuviance

Exuviance är ett av hudvårdsvärldens mest populära varumärken. Mycket för att Exuviance är otroliga när det kommer till att ge synliga resultat med hudvården. Populära produkter som Exuviance Collagen Triple Boost Serum, Exuviance Detox Mud Mask och Exuviance Deep Clean AHA Cleanser toppar listorna. Samt många fler från Exuviance kategorier som Exuviance hudvård, Exuviance serum, Exuviance toner, Exuviance dagkrämExuviance ansiktsmasker, Exuviance rengöring och mycket mer.

 

Om exuviance

Vill du veta mer om hur du ska använda Exuviance produkter och vad som finnas att välja mellan? Här kan du läsa mer om Exuviance rengöring, nattkräm & dagkräm, ingredienser och historien bakom Exuviance.

 

Rengöring - Allt du behöver veta om Exuviance ansiktsrengöring

Nattkräm - Allt du behöver veta om Exuviance olika ansiktskrämer

Dagkräm - Allt du behöver veta om Exuviance olika ansiktskrämer

Allt om Exuviance ingredienser - Ingrediensguiden för både nybörjare och proffs

Allt om Exuviance historia - Exuviance: Vetskapen bakom vacker hud