LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Exuviance
– Rengöring –

Steg 1

Exuviance Rengöring för olika hudtyper

Rengöring är inte bara ett steg i din hudvårdsrutin, det är startpunkten för en strålande hud. Med rätt rengöring från Exuviance får du inte bara bort dagens smuts och makeup, utan du förbereder också din hud för att fullt ut dra nytta av efterföljande produkter. Oavsett om du föredrar en silkeslen mousse, en uppfriskande gel eller en närande kräm, erbjuder Exuviance en rengöringslösning som respekterar din huds naturliga barriär samtidigt som den effektivt rengör. Dyk ner i en värld där vetenskap möter skönhet och upptäck hur rätt rengöring kan förvandla din hudvårdsrutin.

Åldrande
Hud

Utmaningar med åldrande hud

När vi blir äldre förändras vår hud. Proteiner, kollagen och elastin börjar brytas ner, vilket leder till tristhet, förlust av fasthet och fina linjer.

 

Rengöringslösning för åldrande hud

En kräm- eller skumrengöring med polyhydroxisyror kommer varsamt att exfoliera och förbättra hudens textur, förbereder huden för att maximera fördelarna med behandlingsprodukter.

Oljig / Aknebenägen Hud

Utmaningar med oljig hud

Aknebenägen, oljig hud har förstorade porer och tenderar att se glansig eller fet ut inom några timmar efter tvätt.

 

Rengöringslösning för oljig hud

Rengöringsmedel formulerade med salicylsyra och mandelsyra exfolierar för att klargöra och hjälpa till att hantera oljig hud.

Känslig / Torr Hud

Utmaningar med känslig hud

Torr, känslig hud har knappt synliga porer men tenderar att ha mer synliga linjer och en grövre hy.

 

Rengöringslösning för känslig hud

Om du har känslig/torr hud bör du undvika produkter med tunga dofter eller högt alkoholinnehåll till förmån för rengöringsmedel som är skonsamma och återfuktande som en gel- eller krämrengöring med polyhydroxisyror.

Normal/KombinERAD hud

Utmaningar med kombinerad hud

Normal och kombinerad hud kan vara torr eller normal på vissa områden och oljig på andra, som T-zonen.

 

Rengöringslösning för kombinerad hud

En mild skumrengöring med kända exfoliatorer som glykolsyra och gluconolakton kommer att klargöra huden och ta bort överflödig olja och andra orenheter utan att torka ut huden.

Exuviance Deep Clean AHA Cleanser

Djuprengörande ansiktsrengöring.

Så använder du Exuviance
Deep Clean AHA Cleanser

För bästa effekt rekommenderas att Exuviance Deep Clean AHA Cleanser används en till två gånger dagligen, anpassat efter din huds individuella behov och toleransnivå.

Egenskaperna hos Exuviance
Deep Clean AHA Cleanser

  • Löddrande rengöring med exfolierande AHA-syra.
  • Avlägsnar smuts och makeup.
  • Rubbar inte hudbarriären.

Exuviance Deep Clean AHA Cleanser är en innovativ och löddrande ansiktsrengöring, framtagen för att ge en intensiv men skonsam rengöring utan att kompromissa med hudens naturliga balans. Med dess noggrant sammansatta ingredienser ser denna rengöring till att inte bara ta bort oönskad smuts och makeup, utan också varsamt exfoliera bort döda hudceller, vilket resulterar i en fräschare och mer strålande hudton. Tack vare dess unika formulering med AHA, erbjuder denna produkt en djuprengöring utan att riskera att torka ut eller skada hudens kritiska skyddsbarriär. Detta gör den till en oumbärlig del av din dagliga skönhetsrutin, optimerad för bästa möjliga resultat.

Exuviance Gentle Cream Cleanser

Skonsam och mild rengöring för känslig hud.

Så använder du Exuviance
Gentle Cream Cleanser

Perfekt att införliva i din dagliga hudvårdsrutin, rekommenderas denna rengöringskräm för användning både morgon och kväll för optimala resultat.

Egenskaperna hos Exuviance
Gentle Cream Cleanser

  • Rengöring i cremig textur.
  • Innehåller PHA-syra.
  • Passar särskilt bra till torr och känslig hud.

Exuviance Gentle Cream Cleanser är en topprankad och exklusiv rengöringskräm, skapad med tanke på den mest känsliga huden. Denna innovativt formulerade rengöringskräm kombinerar mildhet med effektivitet, vilket säkerställer en djup rengöring som skonsamt lyfter bort make-up och orenheter utan att torka ut eller störa hudens naturliga skyddsbarriär. Rik på närande ingredienser, efterlämnar denna rengörare en mjuk, återfuktad känsla som varar hela dagen. För de som vill ha en hudvårdsprodukt som både rengör och återfuktar på djupet, är Exuviance Gentle Cream Cleanser det självklara valet.

NÄSTA STEG I RUTINEN ÄR: