Cera

Cera, ett pålitligt namn inom hårstyling, är en ständig följeslagare i frisersalonger tack vare deras pålitlighet, enkelhet i skötsel och skapandet av perfekta resultat. Nu kan du också förvandla ditt eget hem till din personliga salong. Med hjälp av hårfönar, locktänger och plattänger kan du själv skapa din drömfrisyr. Det är dags att leka, experimentera och våga – och sedan njuta av det fantastiska resultatet.

Cera erbjuder allt du behöverför att förverkliga den frisyr du alltid drömt om. Kom bara ihåg att vara försiktig och följa bruksanvisningarna noggrant, eftersom dessa apparater kan bli mycket heta. Vi rekommenderar också att du använder Ceras skyddshandskar för extra säkerhet. Lycka till med din hårstyling!

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Cera.

produkter

14 produkter
Visa fler
14 produkter

Skapa vackra lockar, vågor och volym med Cera

Cera är ett varumärke mest känt för keramiska konformade locktänger som hjälper dig att skapa vågor, volym och drömlockar i alla former och storlekar. Locktängerna från Cerawand som erbjuds hos oss på HARMONIQ.se och i butik finns i tre diameter-tjocklekar: 13 mm, 19 mm och 25 mm. De har en keramisk yta som gör det möjligt att  få frizzfria och glansiga lockar på endast några minuter. Locktängerna är lätta i vikt, har en 3 m lång vrdibar sladd samt en digital display där du kan styra värmen upp till 210 grader. Experimentera och låt fantasin flöda när du skapar lockar med Cerawand, så kommer resultatet att tala för sig själv. 

Cera Hotstyler 

Om du alltid har drömt om naturliga lockar eller bara mer volym i håret kan du ta hjälp av Cera Hotstyler. Denna praktiska värmeborste ger dig ett fantastiskt hårsvall på bara en kort stund och eftersom den alltid är garanterat kall på toppen riskerar du aldrig att bränna dig när du stylar håret.