JUST NU! MASSOR AV VAROR TILL FANTASTISKA PRISER  LÄS MER

Cera

Hos Harmoniq hittar du ett brett urval av högkvalitativa stylingredskap från populära Cera, bland annat locktänger, plattänger, värmeborstar och redskap som du kan krusa håret med. Med plattången Cera Straightener kan du få ett rakt och glansigt hår oavsett hårtyp om du redan har naturliga lockar. Ombyte förnöjer som bekant! Nu finns det också spännande varianter av värmeredskap, bland annat Deep Waver, en smart vågtång & krustång med värmeskyddad topp som ger dig möjlighet att göra vackra vågor i håret, i olika storlekar.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Cera.

produkter

14 produkter
Visa fler
14 produkter

Skapa vackra lockar, vågor och volym med Cera

Cera är ett varumärke mest känt för keramiska konformade locktänger som hjälper dig att skapa vågor, volym och drömlockar i alla former och storlekar. Locktängerna från Cerawand som erbjuds hos oss på HARMONIQ.se och i butik finns i tre diameter-tjocklekar: 13 mm, 19 mm och 25 mm. De har en keramisk yta som gör det möjligt att  få frizzfria och glansiga lockar på endast några minuter. Locktängerna är lätta i vikt, har en 3 m lång vrdibar sladd samt en digital display där du kan styra värmen upp till 210 grader. Experimentera och låt fantasin flöda när du skapar lockar med Cerawand, så kommer resultatet att tala för sig själv. 

Cera Hotstyler 

Om du alltid har drömt om naturliga lockar eller bara mer volym i håret kan du ta hjälp av Cera Hotstyler. Denna praktiska värmeborste ger dig ett fantastiskt hårsvall på bara en kort stund och eftersom den alltid är garanterat kall på toppen riskerar du aldrig att bränna dig när du stylar håret.