Akademikliniken

Akademikliniken erbjuder skönhetsprodukter som främjar en hälsosam och strålande hud. Med fokus på naturlig skönhet och innovativa lösningar har Akademikliniken skapat ett sortiment av produkter som hjälper till att återställa hudens naturliga balans och ge en ungdomlig lyster. Utforska deras ansiktsvård och fuktgivande krämer som är utvecklade med noggrant utvalda ingredienser. Upptäck hemligheten bakom en vacker och välmående hud med Akademikliniken.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Akademikliniken.

produkter

17 produkter
Visa fler
17 produkter

Akademiklinikens filosofi

Akademikliniken har tillämpat sitt motto "skönhet genom vetenskap" vid utvecklingen av alla deras hudvårdsprodukter. Hudvårdsserien bygger på vetenskapliga fakta och de allra senaste innovationerna. Varje produkt är formulerad med hjälp av kunskap om hudfysiologi, åldringsprocessen samt beprövade principer för att bibehålla och optimera hudens hälsa.

Djurtestas produkterna?

De utför inga som helst djurtester i något led av produktion. Akademikliniken vill även passa på att förtydliga att INGA kosmetiska ingredienser/produkter får/skall/avkrävs av EU eller REACH att djurtestas. Alla djurtest är sedan länge förbjudna.

PURE

För den åldrade huden

CURE

För den mer känsliga huden

DAY

För att skydda huden från solens skadliga UV-strålar