La Roche Posay

La Roche Posay har ett brett sortiment av fantastiska hudvårdsprodukter som rekommenderas av dermatologer världen över tack vare deras effektiva resultat. För dig med extra känslig hud är La Roche Posay en guldgruva med vänliga kollektioner som solkrämerna La Roche Posay Anthelios och hudvårdskollektionen La Roche Posay Effaclar för fet hy.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från La Roche Posay.

produkter

42 produkter
Visa fler
42 produkter

La Roche Posay - För dig med känslig hud

La Roche-Posay rekommenderas av dermatologer över hela världen och har genom att kombinera kliniska tester och sin expertis på känslig hud, tillsammans med att använda de vårdande fördelarna från thermalskt källvatten, lyckats identifiera de speciella behoven hos känslig hud och skapa hudvård som är anpassad för den.

Historien bakom La Roche Posay

La Roche Posays historia går långt bak i tiden och redan år 1905 öppnades det thermalska behandlingscentret i Frankrike upp för allmänheten. Både vuxna och barn har kunnat besöka centret och dess källvatten för behandling av olika typer av hudproblem, idag välkomnar behandlingscentret cirka 8000 spabesökare varje år. 

År 1975 startade den franska farmaceuten Mr. Rene Levayer hudvårdsmärket “La Roche Posay Labratoire Dermatologique” Där visionen var att skapa hudvårdsprodukter som dermatologer rekommenderar och använder till deras patienter. Varumärkets värdeord är Säkerhet - Effektivitet - Enkelhet.

Thermalskt källvatten

Det thermalska källvattnet från La Roche Posay i Frankrike är en essentiell ingrediens i produkterna. Källvattnet är naturligt rikt på selen som bidrar med antioxiderande och intensivt lugnande egenskaper. Det thermalska källvattnet från La Roche Posay genomgår i genomsnitt 1 000 tester per år med syftet är att säkerställa dess kvalitet året runt. Det är så rent att spabesökare uppmuntras till att dricka det vid källan under sin vistelse.

Rekommenderat av dermatologer

La Roche Posays produkter är utvecklade i samarbete med dermatologer och toxikologer och produkterna är 100% hypoallergena, hudvårdsprodukterna innehåller endast de mest nödvändiga ingredienserna i precis rätt aktiv koncentration. Alla produkter från La Roche-Posay toleranstestas på mycket känslig hud för att säkerställa att de passar för de med reaktiv, atopisk eller försvagad hud.