Indy Beauty

Indy Beauty eller Independent Beauty som förkortningen står för vill att skönhet ska vara för din egen skull. Du ska ta hand om dig själv så du ska må så bra som möjligt. Alla Indy Beautys produkter är 100% veganska. Indy Beauty är certifierat av Djurens Rätt, vilket är få företag förunnat. De vill helt enkelt att alla ska kunna unna sig en skönhetsrutin utan att behöva ha dåligt samvete.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Indy Beauty.

produkter

19 produkter
Visa fler
19 produkter

Therése Lindgren

Varumärket Indy Beauty ägs och drivs av Youtube-stjärnan Therése Lindgren tillsammans med hälsovårdsföretaget Karo Pharma AB.

2013 startade Therése Lindgren sin karriär som Youtuber, hon blev snabbt en av Sveriges största Youtube-kanaler. Idag har hon över 1 miljon prenumeranter och 553 miljoner visningar. Med över 963 000 följare på Instagram och sin populära podcast är hon även en stor influenser. Therése har vunnit flera priser under åren, bland annat:

2015 Årets Youtuber
2016 Årets Youtuber
2016 Årets Webbprofil på Kristallengalan
2017 Årets Business
2017 Stora Influenserpriset


Therése har även skrivit 2016-års mest sålda fackbok, Ibland mår jag inte så bra. Boken handlar precis som titeln avslöjar om psykisk ohälsa. Psykisk ohälsa är ett ämne som ligger Therése varm om hjärtat precis som den veganska livsstilen. Därför var det kanske naturligt att hennes andra bok som släpptes 2017 just handlar om den veganska livsstilen, den boken heter 'Vem bryr sig'.

Förutom psykisk ohälsa och djurens rättigheter brinner Therése även för skönhet. Hon skapade sitt skönhetsmärke 'Indy Beauty' för att hon saknade prisvärda och bra veganska skönhetsprodukter. Resultatet blev som sagt Indy Beauty, en effektiv och vegansk skönhetsserie som ger huden ordentligt med fukt och glow.

 

Hudvård från Indy Beauty

Indy Beauty är hudvårdsmärket som är perfekt för dig som bryr dig om produkternas ursprung. Alla produkter är 100% veganska och inte testade på djur. I sortimentet med Indy Beauty hudvård hittar du allt från Indy Beauty Facial Mist till Indy Beauty Cleansing Mousse. Och mycket mer såklart.


Hårvård från Indy Beauty

Indy Beauty hårvård har flera schampon och balsam med olika syften! Om du har torrt och slitet hår ska du satsa på Indy Beauty Care and Protect Repair Schampoo, är du istället i behov av volym så är det Indy Beauty Root Boost Volume Schampoo som gäller. Självklart finns även ett snällt silverschampo från Indy Beauty som hjälper till att hålla en fin nyans i ditt hår samtidigt som det mjukgör och stärker håret.


Kroppsvård från Indy Beauty

Har du läst på det senaste om deodoranter? Det har Indy Beauty! Det här hälsomedvetna märket har deodoranter som är helt fria från aluminium eftersom Indy Beauty värnar om din kropp. I sortimentet hittar du även härliga duschtvålar och handkrämer. 


Makeup från Indy Beauty

Hur känns det att sätta på sig ett läppstift som är 100% veganskt och aldrig testat på djur? Det vet Indy Beauty! Härliga kulörer, smidiga texturer och fantastiska resultat är vad du får med smink från Indy Beauty. Alla dessa godingar förtjänar en hedersplats i din sminkväska.