LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Sweed

Makeup artisternas självklara val. Sweed är hyllat för sina veganska och clean produkter med professional performance. Sweed har med sina prisbelönta mascaror och fransserum som är fri från prostaglandin gjort dem till en pionjär inom ögonkategorin. En annan storsäljare ”Signature No-lash lash” är ett måste i varje makeup artist kit och bärs flitigt av celebriteter runt om i världen. 
 
Efter år av hårt arbete som makeup artist ville Gabriella Elio, Sweeds grundare skapa innovativa produkter som hon kände saknades på marknaden för att kunna skapa hennes tidlösa signatur look ”no makeup-makeup”. Efter år av grundlig research föddes Sweed och sortimentet har nu utökats med nya produkter som kommer att bli favoriter i din sminkväska. Gabriellas motto är ”Se ut som dig själv efter en 2 veckors semester - strålande hud, långa fransar och full av liv.”
 
Sweed är ett veganskt varumärke och en sann djurvän. För varje såld mascara räddas en vattensköldpadda.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Sweed.

produkter

44 produkter
Visa fler
44 produkter

Om Sweed

Sweed grundades i Stockholm år 2015 och nådde väldigt snabbt en stor framgång. Dess sortiment består av ett stort urval av lösögonfransar i olika färger, modeller och storlekar samt smink och fransserum. Kollektionerna har designats av Sveriges mest framstående make-up artister och är av unikt bomullsmaterial som ger en bättre passform. Ögonfransarna är handgjorda och är av högsta kvalitet vilket gör att de kan användas upp mot 10 gånger. I sortimentet kan du hitta fransar som Sweed Lashes Gabbi som nått succéförsäljning och blivit en favorit bland många inflytelserika personer inom bloggvärlden, mode och artisteri. Lösögonfransar behöver inte nödvändigtvis användas för att skapa en fyllig och dramatisk look, utan de kan även användas för en osminkad naturlig look eller användas i de fall man förlorat sina egna fransar i exempelvis ett sjukdomsförlopp.

Hos oss på HARMONIQ.se och i butik kan du hitta fransar från detta varumärke som lämpar sig för alla människor och tillfällen.