LAGERRENSNING! FYNDA BLAND TUSENTALS VAROR! LÄS MER

Beauty of Joseon

Upptäck Beauty of Joseon, där tradition möter modern hudvård. Inspirerat av skönhetstraditionerna från Joseondynastin, erbjuder detta k-beauty märke produkter som tar itu med vanliga hudproblem som grovhet och uttorkning, med naturliga och högkvalitativa ingredienser. Från djuprengörande toners till närande krämer, varje Beauty of Joseon-produkt är skapad för att förstärka din huds naturliga skönhet. Engagerade i cruelty-free praxis och med stolthet tillverkade i Korea, är Beauty of Joseon synonymt med autentisk och ansvarsfull hudvård.

Det bästa från Beauty of Joseon

BEAUTY OF JOSEON FÖR TORR HUD

Beauty of Joseon erbjuder en serie av hudvårdsprodukter som är särskilt utformade för att nära och återfukta torr hud, både dag och natt.

Läs artikeln

BEAUTY OF JOSEON FÖR OLJIG HUD

Beauty of Joseon erbjuder en serie produkter som är speciellt utformade för att kontrollera oljighet och ge huden en fräsch känsla.

Läs artikeln

BEAUTY OF JOSEON INGREDIENSER

Modern hudvård inspirerat av det traditionella Korea.

LÄS ARTIKELN

produkter

24 produkter
Visa fler
24 produkter

Beauty of Joseon

Stig in i en värld av tidlös skönhet med Beauty of Joseon, ett koreanskt hudvårdsmärke som återskapar den klassiska skönheten från Joseondynastin (1392-1910). Genom att använda metoder och ingredienser som har sina rötter i den traditionella koreanska skönhetstraditionen, erbjuder Beauty of Joseon en rad produkter som bekämpar hudproblem som grovhet, uttorkning och en matt hudton. Märket är hängivet åt att använda enbart de renaste och mest naturliga ingredienserna, skapande hudvårdsprodukter som är både milda och effektiva för alla hudtyper. Med sin starka åtagande till cruelty-free praktiker och tillverkning i Korea, har Beauty of Joseon blivit ett banbrytande märke inom hudvård.

Beauty of Joseon följer det gamla koreanska idealen om att skönhet reflekterar både yttre och inre välbefinnande. Deras utbud av rengöringsprodukter, toners, ansiktsmasker, serum och ansiktskrämer är utformade för att återställa hudens naturliga balans och skydda den med näring. Dynasty Cream, en höjdpunkt i deras sortiment, är en ansiktskräm som innehåller en unik blandning av naturliga ingredienser för att ge huden en mjukare, friskare och mer vital känsla. Dess lätta konsistens absorberas snabbt utan att lämna en fet hinna, vilket gör den idealisk för daglig användning.

Beauty of Joseon tar också ett stort ansvar för hållbarhet och miljövård. Genom att samarbeta med lokala samhällen för hållbart producerade ingredienser och använda miljövänliga förpackningar, visar de sitt engagemang för att minska sin miljöpåverkan.

Sammanfattningsvis är Beauty of Joseon mer än bara ett hudvårdsmärke; det är en hyllning till traditionell koreansk skönhet, kombinerat med modern vetenskap och miljöansvar. För de som söker produkter som kombinerar kvalitet, naturlighet och en rik historia, är Beauty of Joseon det perfekta valet.

Kort om Beauty of Joseon

Beauty of Joseon härstammar från den historiska Joseondynastin, och speglar traditionella koreanska skönhetssyn. De är kända för sina essenser, serum, masker och solskydd baserade på naturliga, högkvalitativa ingredienser. Beauty of Joseon utnyttjar ingredienser som ginseng, grönt te och diverse örter. De har certifieringar från bland annat KFDA och ECOCERT. De är ett cruelty-free märke som inte utför djurtester. Produkterna är lämpliga för känslig hud, men det rekommenderas att man testar produkten på en mindre yta först. Inga allmänna biverkningar rapporterade, men det är alltid klokt att kontrollera ingredienslistan för potentiella allergener.