Sol de Janeiro

Med Sol de Janeiro får du soliga och väldoftande hudvårdsprodukter som tar dig till de allra vitaste sandstränderna. Sol de Janeiro har effektivt fångat själen och skönhetshemligheterna från Brasilien i ett sortiment av högkvalitativa och väldoftande produkter. Med vårdande cupuacusmör, Acaí och kokosolja blir din hud full av lyster och helt oemotståndlig för alla du möter.

TOPPLISTAN

Här hittar du toppfavoriterna från Sol de Janeiro.

produkter

11 produkter
Visa fler
11 produkter

Om Sol de Janeiro 

Man är bara så vacker som man känner sig och Brasilianer är experter på det! Sol de Janeiro har därför skapat hudvårdsprodukter som lockar fram dina inre skönhet och får den att glöda även på utsidan. Med Sol de Janeiro får du en oföglömlig skönhetsupplevelse som håller i sig hela dagen med ljuvliga dofter.

Dessa högkvalitativa skönhetsprodukter har snabbabsorberande texturer och ljuvliga dofter som omsluter hela dig. Produkterna skapas med näringsrika ingredienser från den brasilianska regnskogen inklusive Sol de Janeiro Brazilian Beauty Blend som består av näringsgivande cupuacusmör, antioxidantkraftverket Acaí samt mjukgörande kokosolja som skapar en lystergivande och oemotståndlig hud.